Фен тема Гарра Дембеле
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Фен тема Гарра Дембеле
Като видях финта му срещу ония Шеджу, и си помислих че ще пропусне. 

batistutafor написа:Като видях финта му срещу ония Шеджу, и си помислих че ще пропусне.
На мен от В сектор ми се видя,че вратаря изби топката и в следващия момент видях как мрежата се разтресе-следващите няколко секунди ми се губят

Дано се разпише и срещу Гент,пък и не само той

- JackPackage
- Контакти:
Гарата откачи на тъча след гола на Влади
Умря от кеф, както и всички на стадиона де
После бил звездоман и т.н. по-скоро Иса е звездоман отколкото Гаринча

После бил звездоман и т.н. по-скоро Иса е звездоман отколкото Гаринча

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
^Накратко руски отбор е изкарал 2 500 000 милиона евро за Дембеле,но офертата е била отказана.Съшо така и преди време е била отказана и оферта от Трабзонспор за 3 000 000 милиона евро.
Иначе от днес
Гара Дембеле отказа да играе за националният отбор на Мали
Отборът на Левски пропусна шанса да има свой представител в Париж на паметната за всички българи дата 17 ноември. Головата машина на "сините" Гара Дембеле прати в коша повиквателна от селекционера на Мали Ален Жирес за контролата с Гамбия, пише "Стандарт". Тя ще се играе във френската столица. Европейският шампион с "петлите" за 1984 година реши да се възползва от малийските корени на Дембеле, но удари на камък.
"Има само един национален отбор, в който мога да играя - Франция", отсече таранът, въпреки че Жирес го чака като манна небесна.
Днес Дембеле и съотборниците му имаха почивен ден, а утре освен на тренировка ще се отбият и до клубната каса, за да вземат заплатите си за октомври.
http://www.sportal.bg/news.php?news=269585
Офертите за Дембеле са много ниско според мен можете да му вземете 5 000 000 евро ако продължава така.Иначе решението му да откаже да играе за Мали мисля че е грешка.За тях има много голям шанс да покаже качествата си,а шанса да получи покана да играе за петлите не е много голям.
Иначе от днес

Гара Дембеле отказа да играе за националният отбор на Мали
Отборът на Левски пропусна шанса да има свой представител в Париж на паметната за всички българи дата 17 ноември. Головата машина на "сините" Гара Дембеле прати в коша повиквателна от селекционера на Мали Ален Жирес за контролата с Гамбия, пише "Стандарт". Тя ще се играе във френската столица. Европейският шампион с "петлите" за 1984 година реши да се възползва от малийските корени на Дембеле, но удари на камък.
"Има само един национален отбор, в който мога да играя - Франция", отсече таранът, въпреки че Жирес го чака като манна небесна.
Днес Дембеле и съотборниците му имаха почивен ден, а утре освен на тренировка ще се отбият и до клубната каса, за да вземат заплатите си за октомври.
http://www.sportal.bg/news.php?news=269585
Офертите за Дембеле са много ниско според мен можете да му вземете 5 000 000 евро ако продължава така.Иначе решението му да откаже да играе за Мали мисля че е грешка.За тях има много голям шанс да покаже качествата си,а шанса да получи покана да играе за петлите не е много голям.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Някой ако може да ми даде клипче, как Гаррата се радва на гола на Гаджев,ще съм му много благодарен. 

11 ноември 2010 17:52
Дембеле с повиквателна за контролата на Мали с Конго
Звездата на Левски Гара Дембеле е приел да заиграе в националния отбор на Мали, съобщава Блиц. Френският нападател с малийски корени преди дни получи покана от селекционера Ален Жирес за контролата с Конго на 17 ноември.
Дембеле известно време умуваше дали да приеме, тъй като тайничко се надяваше да облече екипа на "петлите", след като селекционерът на Франция Лоран Блан дори бе изпратил свой човек да гледа Гара на мача Лил - Левски (1:0).
От малийската футболна федерация информираха, че Дембеле е приел поканата и е на разположение на Жирес за проверката с Конго. Сред повиканите от френския специалист е и Мамаду Диара от Реал (Мадрид). Сборът на националите на Мали ще е в Париж. Проверката на Дембеле и новите му съотборници с Конго ще се играе на френска земя.
Дембеле с повиквателна за контролата на Мали с Конго
Звездата на Левски Гара Дембеле е приел да заиграе в националния отбор на Мали, съобщава Блиц. Френският нападател с малийски корени преди дни получи покана от селекционера Ален Жирес за контролата с Конго на 17 ноември.
Дембеле известно време умуваше дали да приеме, тъй като тайничко се надяваше да облече екипа на "петлите", след като селекционерът на Франция Лоран Блан дори бе изпратил свой човек да гледа Гара на мача Лил - Левски (1:0).
От малийската футболна федерация информираха, че Дембеле е приел поканата и е на разположение на Жирес за проверката с Конго. Сред повиканите от френския специалист е и Мамаду Диара от Реал (Мадрид). Сборът на националите на Мали ще е в Париж. Проверката на Дембеле и новите му съотборници с Конго ще се играе на френска земя.
-
- Контакти:
Това е негово решение, че е отказал да играе за Мали и аз му го уважавам!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Blue_Girl написа:Това е негово решение, че е отказал да играе за Мали и аз му го уважавам!
В крайна сметка Дембеле е склонил да играе за Мали както се потвърждава и в статията която е постан Жоржиньо.
[center]R.I.P[/center]
- Levskar_90
Parmalat написа:Blue_Girl написа:Това е негово решение, че е отказал да играе за Мали и аз му го уважавам!
В крайна сметка Дембеле е склонил да играе за Мали както се потвърждава и в статията която е постан Жоржиньо.
Според мен е грешка. Защото в най-скоро време щеше да бъде викнат от Блан

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА