Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

bokluk4iite написа:ала-бала.сигурен съм ,че цска ще мине съвсем леко през локото.дори локото едва ли ще има и голово положение.само като видях как Левски ги насмете през второто полувреме все ми е на ума,че ще направят нещо срещу червените
 Кажи сега нещо и за първото полувреме - кой кого насмете ?
 Кажи сега нещо и за първото полувреме - кой кого насмете ?

Другия път по-лекичко,че се възпалиха и почнаха да говорат глупости !
  Другия път по-лекичко,че се възпалиха и почнаха да говорат глупости ! 

lokofan написа:Ейййййй ама май пак им се ядат шутове на чорбите.....на тяхна територияяяяя...я си трайте и си пишете във вашия форум....И Модераторе що не ги триеш бре....? Аз кат напиша нещо в Папагалския форум и веднага ми трият мнението!!!
 Ние сме Локо ПД,обичаме си отбора,подкрепяме го и...тва е.Каквото и да  стане.Ако бием,това ще е супер.Ако паднем - пеем "Винаги с вас".Ако изкараме равен - значи така е трябвало да стане.Точка.Няма да правим трагедии,няма и Цимбици,които да ни бият "тарторите" насред агитката,няма разбити сектори и физиономии,не играем "местни дербита" със Съединение,Три водици и Куртово Конаре...Стягайте се за София,мача с ЦСКА няма да е лесен! И не пишете във форуми на отбори от "Б" и "В" група - не се занимавайте с глупости
 Ние сме Локо ПД,обичаме си отбора,подкрепяме го и...тва е.Каквото и да  стане.Ако бием,това ще е супер.Ако паднем - пеем "Винаги с вас".Ако изкараме равен - значи така е трябвало да стане.Точка.Няма да правим трагедии,няма и Цимбици,които да ни бият "тарторите" насред агитката,няма разбити сектори и физиономии,не играем "местни дербита" със Съединение,Три водици и Куртово Конаре...Стягайте се за София,мача с ЦСКА няма да е лесен! И не пишете във форуми на отбори от "Б" и "В" група - не се занимавайте с глупости 
lisynger написа:Биха Левски и ги направиха супер отбор ще почакаме и ще видим
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта