Информация за билетите за мача с Бешикташ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Re: Титан ще спре ли с глупостите?

Мнениеот Avenger » 11 ное 2010 20:30

Не ви ли пуснаха по-рано билети за всички домакинства за около 20 лв или нещо такова какви са тези 18 сега???имаше някакви такива билети до колкото си спомням

П.С. Комбинирани билети за трите домакински мача на ЦСКА от Лига Европа:

Сектор "А" - 52 лева;

Сектор "В" - 40 лева;

Сектор "Г" - 20 лева;

Какво ревете тогава като бойкотирате сега 18лв, с карта даже са били 10лв за 3те мача.....нямам думи просто
Последна промяна от Avenger на 11 ное 2010 20:36, променено общо 1 път.
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

kiko75
Контакти:

Re: Кажете ми, че има грешка !

Мнениеот kiko75 » 11 ное 2010 20:31

cska_90 написа:
shushu написа:Може ли някои ако знае, да разясни за 35 блок в сектор Г.... 55лв??? Защо така?

Турците в Б ще влизат за 55 лв, а УЕФА има изискване цените за гостите да не са по-високи от тези за домакините.. затова са направили и един блок от наш'те така
това не истина и четирта отбора са се договорили цената на густуващите фенове да е 26 евро ;) толкова беше в истамбул и в виена толкова ще и в порто толкова беше за агитката на порто и рапид в софия
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 11 ное 2010 20:33

Hrabar написа:Има хора които ще реват дори и да им подаряват билетите.

Изображение

Ето го тройният билет. Струва 20(двадесет) лева ако си с абонаментна карта. Това е за "В" сектор. Това прави по 6,67 лева за всеки един от мачовете с Порто, Рапид и Бешикташ. Аман от ревльовци.Готов е да хвърли 50 лева за кръчма но за мач няма да даде шест лева.
А и как се сетихте изведнъж че играем домакински мачове? Къде бяхте цяла есен? Ходим по 300 човека на мач. Или сега е весело, бихме Рапид...хайде всички сме мъже...
Отиваш плащаш 18 лева и гледаш мач. Ако ли не, отиваш пред офиса на Титан, намира се на бул.България под околовръстното, под Бояна и протестираш.
аз съм със същия билет :lol:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 11 ное 2010 20:34

Интересно колко хора ще дадат тия пари а вие си ги подкрепяйте.Като искате на презен стадион да се играе мача, радвайте им се.Добре, хайде поне да бяхме давали 1 цена за всички мачове, ама Порто да ми дойдат в София и да дам 10 лева а за бешикташ, които никой не ги брои за живи да давам 18 некак си не се връзва.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 11 ное 2010 20:37

Интересно, че всичките софиянци пищят за 8 лева. Това ли ви е проблема? 8 лева?
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 11 ное 2010 20:39

Обясни ми защо Порто и Рапид според Титан струват по-малко от бешикташ?

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 11 ное 2010 20:42

b0b1 написа:Обясни ми защо Порто и Рапид според Титан струват по-малко от бешикташ?

Не съм аз човека който да ти даде обяснение за цените. Просто ми писна от бойкоти и хленчене. Обичате ли си отбора? Ако го обичате ще прежалите 8 лева.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 11 ное 2010 20:43

b0b1 написа:Обясни ми защо Порто и Рапид според Титан струват по-малко от бешикташ?

Защото ви е последен мач домакински, бихте рапид и се очаква повече хора да се съберете. Предвид всички обстоятелства като за последно иска да се нагуши това е....обаче не знам защо не сте се възползвали за 20лв 3те мача и забравяш за билети до края....но.....
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 11 ное 2010 20:46

Да ти кажа сега много ме е яд че не си взех от тези билети...

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 11 ное 2010 20:56

Нищо странно няма: Смяна на треньор -> Няколко поредни победи -> Победа над Рапид (всички са на крилете на радостта и еуфорията) -> Раздухани по медиите шансове за класиране -> Високи цени на билети.
Даже, ако не го бяха направили, шефовете на ЦСКА щяха да са тъпаци. Молете се да не се класирате напред, че ще ви искат половината заплати за вход. :)
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “ЦСКА”