Manchester Utd-Liverpool 1-4
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- toni_montana
- Контакти:
Re: Manchester Utd-Liverpool 1-4
Иесс..
Време им беше да паднат просто.. 
Браво.
Победиха.
Ама дали имат сили да станат шампиони?! Или просто се радват че са победили шампиона? Точно както се радва едно сеслко отборче (не че Ливърпул е такъв отбор) като победи големия фаворит. Но според мен без титла тази победа е без значение.
Победиха.
Ама дали имат сили да станат шампиони?! Или просто се радват че са победили шампиона? Точно както се радва едно сеслко отборче (не че Ливърпул е такъв отбор) като победи големия фаворит. Но според мен без титла тази победа е без значение.
Enravota написа:Браво.
Победиха.
Що да е без значение?Кога Манчестър са получавали 4 гола в 1 мач?

голяма победа на ливърпул и напълно заслужена.но имам чувство че накрая пак ще останат с калъфките,тъй като нямат шампионски манталитет.както се казва-всички играят много добре,но накрая шампион е юнайтед!!!
- shevchenko
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
неприятна загуба за МанЮн!
Ливърпул небяха по-добри, но по перфектен начин се възползваха от грешките на "желязната" защита!
Типично дерби, грешките решават изхода му!
Видя се че когато отсъства Бербатов е малко трудничко да се организира свястна атака и едва ли друг път САФ ще си позволида го държи резерва във важен мач, въпреки че тоя небеше такъв
!
Тоя мач беше единствено за респект и след края на сезона от Ливърпул ще кажат че са успели да бият 2 пъти новия Шампион на Англия!!!
Ливърпул небяха по-добри, но по перфектен начин се възползваха от грешките на "желязната" защита!
Типично дерби, грешките решават изхода му!
Видя се че когато отсъства Бербатов е малко трудничко да се организира свястна атака и едва ли друг път САФ ще си позволида го държи резерва във важен мач, въпреки че тоя небеше такъв
Тоя мач беше единствено за респект и след края на сезона от Ливърпул ще кажат че са успели да бият 2 пъти новия Шампион на Англия!!!

В Rеdcafe.net -феновете на Юнайтед пускат теми като: Шапки долу за Ливърпул! и Поздравления - Ливърпул! какво може да се коментира повече !
еми освен евалата на пуул не знам кво друго да кажа... фен на юнайтед съм... но днес играхме мнОООго зле...
но според мен това се дължи на голяма преумора защото играем наистина много мачове... то няма такава слаба игра на видич, евра, роналдо ... карик и той се загуби след 10 мин... само ненормалника рууни
и тевез и парк които не играха срещу интер... и все пак... РЕСПЕКТ КЪМ МЪРСИСАЙДЦИ

Съединението прави силата!
Офтопик:
LIVERPOOL FOREVER
Moга да ви кажа че и двата отбора рано или късно ша се осерет.Ливерпул знае да бие само в 90+мин.Манчестер бият без да искат.Не показват добър футбол в някои мачове ама бият с някво 1:0.Така че и двата отбора не мислят че играят добър футбол всичко е пари и точки>!