"За" и "против" Николай Гигов!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

"За" и "против" Николай Гигов!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

koi4i

Re: Интервюто на Гигов

Мнениеот koi4i » 11 ное 2010 18:22

За какво са отборчета като Видима ... Калиакра ... Сливен ... Отбори, издържащи се от ТОТО. Да останат 10 отбора максимум в А група и да играят по 4 пъти помежду си.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 ное 2010 18:24

james написа:да след като изгониха публиката остана само телевизията

Теб пък кой те е гонил от стадиона и защо?
Мен до сега никой не ме е гонил и постоянно пътувам до Ловеч за да гледам мачовете
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 ное 2010 18:26

koi4i написа:За какво са отборчета като Видима ... Калиакра ... Сливен ... Отбори, издържащи се от ТОТО. Да останат 10 отбора максимум в А група и да играят по 4 пъти помежду си.

Доказателства за това имаш ли?
Време е да спрем да пишем конспирации, а да мислим по трезво.
Изображение

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 11 ное 2010 18:29

PFC Litex написа:
james написа:да след като изгониха публиката остана само телевизията

Теб пък кой те е гонил от стадиона и защо?
Мен до сега никой не ме е гонил и постоянно пътувам до Ловеч за да гледам мачовете

ами миналата година мачовете бяха в работно време като петък от 16:00 понеделник 14:00 а сега са посред нощите не ми обяснявай че някой в Ловеч ще си заведе детето в 22:00 на мач или възрасните хора които си лягат по това време

koi4i

Мнениеот koi4i » 11 ное 2010 18:32

PFC Litex написа:
koi4i написа:За какво са отборчета като Видима ... Калиакра ... Сливен ... Отбори, издържащи се от ТОТО. Да останат 10 отбора максимум в А група и да играят по 4 пъти помежду си.

Добре ще ти го кажа инак. Има ли смисъл от отбори с по 100 човека, ходещи на мач. Тези същите отбори играят изключително съмнителни мачове. Всеки трезвомислещ осъзнава, че поне 5-6 отбора минимум в А група се издържат със залози.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 ное 2010 18:38

От кога пък посещението трябва да е определящо за участие в "А" група?

Локо Сф. Литекс, Славия са все отбори с ниска посещаемост и по пътя на твоята логика нямат място в елитната група?

james в живота си съм разбрал едно, човек когато иска да избяга от отговорност си намира оправдания от 1001 нощи.

Миналата година в делнични дни, пред две седмици пък били от 21 часа, е в момента са в събота от 18:00 и на стадиона пак 500 човека, значи не това е причината.
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 ное 2010 18:50

PFC Litex написа:

То в цял свят има уговорени ма4ове и 4ерно тото,само в България няма.Ние сме най-4естните и най-4истите...айде моля те по-сериозно
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 11 ное 2010 20:00

PFC Litex написа:Пазара в България е малък, така че няма какво да сядат и да се разбират, стискай палци, че все още има балъци които наливат пари от пусто в празно, че ако и те се откажат няма кой друг да дойде на това ниво, същото важи и за телевизията.

И с този пазар мисля, че може да се направи нещо. Стискам палци да започне да се мисли по-конструктивно и да се взимат добри решения.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 ное 2010 20:04

ehh написа:
PFC Litex написа:Пазара в България е малък, така че няма какво да сядат и да се разбират, стискай палци, че все още има балъци които наливат пари от пусто в празно, че ако и те се откажат няма кой друг да дойде на това ниво, същото важи и за телевизията.

И с този пазар мисля, че може да се направи нещо. Стискам палци да започне да се мисли по-конструктивно и да се взимат добри решения.

Ти къде виждаш телевизионен пазар в България и един продукт когато се продава само у нас, то какво ще се случи с предприятието което го произвежда?

Ще почна от тук, тъй като сме почти на кантара

България около 7 000 000 жители
Румъния 22 000 000 жители

Сам може да се сетиш какво се случва от тук нататак, защото разхода да се произведе и отрази един двубой е еднакъв и за в Румъния и тук, но там този продукт ще се продаде три пъти повече.
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 11 ное 2010 20:57

Затова в Румъния са 18 отбора, а при нас трябва да са 10.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Локо София”