Виктор Генев-национал ???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: Виктор Генев-национал ???
alexxx , форумите са затова да може всеки да си каже мнението
Самият факт , че повечето колеги слависти се ядосваме на Генев и не го харесваме , мисля че е достатъчно красноречив
Единственият му наистина стабилен мач беше с Левски , и то защото е искал да се докаже , в останалите беше трагичен 

Виктор Генев-национал ???
Иво Иванов в Барселона!
Иво Иванов в Барселона!
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
[quote="Viktor4o_Rs"]Нито Генев , нито Стефано са готови за националния отбор ... [quote]
Написах за вратаря: След време
Все пак знаеш, че треньорът на вратарите в Славия подготвя национали
В интерес на истината, нека Матеус пробва, все пак е контрола
Само СЛАВИЯ
Написах за вратаря: След време
В интерес на истината, нека Матеус пробва, все пак е контрола
Само СЛАВИЯ
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- SuperSpurs
- Контакти:
Е, какво значи,че човека е стар и не е за национала? И какво значи, че имаме нападатели? За мен сме много зле отпред...Божинов и Рангелов за да вкарат гол трябва чудо да стане. Ивелин Попов не е чист нападател. Единствено ако се налага Валери Домовчийски и Мицански и след 3 години да чакаме резултат. Щом е добър човека от Славия да го вика независимо от годините. Това е
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you
- venci_1913
- Контакти:
Божов трябва да бъде национал ! Човека -чудо
Галин и Дани трябва да са повикани!
Славия София
ами ...нека взима...било то от Славия било то от другите отбори..дали става ще се види (лично аз се съмнявам - но е добре за самочувствитето..знаеш ли..? ) но самият факт че има свежи лица и търсене ми харесва - иначе беше си ясно -се старият бърдак..
Ako някой от Славия заслужава да е национал това е Ники Дюлгеров ! Той е несменяем юношески и младежки национал - има най- много мачове за националните отбори. Кокала изпълнява поръчка като нарочно не го пуска в игра. Затова в България няма футбол!!!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
mario написа:Ako някой от Славия заслужава да е национал това е Ники Дюлгеров ! Той е несменяем юношески и младежки национал - има най- много мачове за националните отбори. Кокала изпълнява поръчка като нарочно не го пуска в игра. Затова в България няма футбол!!!
Няма как да е национал , след като не играе за Славия ; иначе съм съгласен , че Кокала прекалено много го пренебрегва

Просто футбола, към който Кокала се стреми не позволява на играч като Ники да изпъкне според мен.Viktor4o_Rs написа:mario написа:Ako някой от Славия заслужава да е национал това е Ники Дюлгеров ! Той е несменяем юношески и младежки национал - има най- много мачове за националните отбори. Кокала изпълнява поръчка като нарочно не го пуска в игра. Затова в България няма футбол!!!
Няма как да е национал , след като не играе за Славия ; иначе съм съгласен , че Кокала прекалено много го пренебрегва
Иначе с отказването на Домовсчийски дано Матеус викне Галин!