Информация за билетите за мача с Бешикташ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Кажете ми, че има грешка !

Мнениеот cska_90 » 11 ное 2010 13:07

vladitol написа:ти искаш да влизаш за 5 лева в А сектор ли какво ?? Както каза един потребител преди мен футбола е много евтино развлечение.Ако не се лъжа билет на Челси струва ок.150-200 лева :!:

Въобще няма смисъл да коментирам смешния ти пост!!Сравняваш България и Англия- :lol: :lol: :lol: :lol: А запалтата там май е доста по-голяма,стадионите са доста по-хубави??А и си имаш отбор-какво се месиш-там където никой не ти иска мнението?
Изображение

Потребителски аватар
ivaylito
Контакти:

Мнениеот ivaylito » 11 ное 2010 13:10

cska_90 написа:
ivaylito написа:Не се заяждам с теб,ама искам да ми кажеш според теб колко е норналната цена на билета за групите от ЛЕ?

Със сигурност не е 20 лева!! ;)

Според мен тези цени са напълно нормални.10 евро билет за мач от групите на ЛЕ си е дори ниска цена,отделен е въпроса,че нито заплатите са ни европейски,нито пък стадионите,ама това е друга тема.Пък и мисля че е нормално в такива турнири билетите да са по-високи от тия за вътрешното първенство,все пак се очакват пълни стадиони и печалбата от билети е добра за клуба.Всеки сам решава за себе си,но най-добре е да отидете 25-30 000 на мача да платите по 20 лв.-това са 600 000 лв приходи от билетите-имате 3 мача което ще рече близо 2 млн.лв. които са доста добре за вас,а и така всеки от вас ще помогне на отбора и ще е горд,отделен е въпроса дали ще отидат по предназначение тия пари или ще потънат някъде.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 11 ное 2010 13:13

mertezaker написа:Стига бе, хора! Цените са нормални за мач от Лига Европа, ако един човек не отдели тези пари за любимия си отбор, какви претенции може да има към ръководство, играчи и т.н.

20лв за Г нормално? Да не играете с Барса и да имате лимитаран капацитет, който със сигурност ще се пръска?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
ruslankonev
Контакти:

Мнениеот ruslankonev » 11 ное 2010 13:13

cska_90 написа:
ivaylito написа:Не се заяждам с теб,ама искам да ми кажеш според теб колко е норналната цена на билета за групите от ЛЕ?

Със сигурност не е 20 лева!! ;)

Като гледам ти точно и 2 лева да е билета пак няма да присъстваш така че си стой в форума и убеждавай други като теб че са скъпи.....Пък и ти нали гледаше мачовете на видео стена така че не се притеснявай за цената на билетите
1948

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 11 ное 2010 13:14

cska_90 написа:
vladitol написа:ти искаш да влизаш за 5 лева в А сектор ли какво ?? Както каза един потребител преди мен футбола е много евтино развлечение.Ако не се лъжа билет на Челси струва ок.150-200 лева :!:

Въобще няма смисъл да коментирам смешния ти пост!!Сравняваш България и Англия- :lol: :lol: :lol: :lol: А запалтата там май е доста по-голяма,стадионите са доста по-хубави??А и си имаш отбор-какво се месиш-там където никой не ти иска мнението?

Ами аз като гледам цените не виждам нищо изненадващо. От долу пише за картодържатели по 9-10 лв.Който не си е купил карта няма право да се оплаква за цените.Така че не разбирам какво е цялото това мърморене, като Ви е скъпо или си купувайте КАРТИ или си седете на топличко.

Потребителски аватар
akademix17
Контакти:

Мнениеот akademix17 » 11 ное 2010 13:15

От цяла Европа ще ни се смеят, ако разберат, че ревем за 9 евра... В Испания за мач на Барса от БАСКЕТ първенството, с отбор средняк най-евтиния беше 18 евро... а за футбола със Севиля почваха от 75 евро (които места бяха в небесата горе)... мисля, че е нормална цена, просто трябва да си променяме разбиранията лека полека
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 11 ное 2010 13:20

akademix17 написа:От цяла Европа ще ни се смеят, ако разберат, че ревем за 9 евра... В Испания за мач на Барса от БАСКЕТ първенството, с отбор средняк най-евтиния беше 18 евро... а за футбола със Севиля почваха от 75 евро (които места бяха в небесата горе)... мисля, че е нормална цена, просто трябва да си променяме разбиранията лека полека

Стига бе човек. Какво ни сравняваш с Европа. Нито заплатите са ни като в Европа, нито футбола ни е такъв. Не можем да искаме да сме като царете, но измърляни и облечени в дрипи... Там хората имат МИНИМАЛНА заплата 1200 евро. При нас е 10 пъти по-малка....
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Rigobert
Контакти:

Мнениеот Rigobert » 11 ное 2010 13:22

Цената на мача на Герена с Лил бяха между 10 и 18 лв.

Само за сравнение казвам.

Потребителски аватар
ivaylito
Контакти:

Мнениеот ivaylito » 11 ное 2010 13:23

Искате от Титан да дава пари,искате хубав стадион,искате ДЮШ и т.н. ,а не искате билето от 20 лв.,най-добре вместо да се оплаквате да идате да си вземете билети и да напълните стадиона,тряабва всеки да допринесе със нещо за благота на любимия ви клуб.

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 11 ное 2010 13:24

Абе вие нали протестирахте и не посещавахте срещите? Кво ви интересуват цените? И без пари да ви пускат,протеста си е протест и достойните фенове би трябвало да го спазват до край!? Кво стана сега,бият ви мачкат ви,после 4 победи и.............всичко вече е наред!? Малко несериозно ми изглежда..............

Върни се в “ЦСКА”