Отбор "Наздраве" представител на форума в ФЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Re: Отбор "Наздраве" представител на форума в ФЛ

Мнениеот Emo_87 » 11 ное 2010 10:18

Да бе, ти си Пафката нали? Запомних само тввойто име, на вратаря и Митко (Аршавин). Пак е нещо все пак :lol:
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 11 ное 2010 10:23

Emo_87 написа:Да бе, ти си Пафката нали? Запомних само тввойто име, на вратаря и Митко (Аршавин). Пак е нещо все пак :lol:

Нормално да запомниш мойто име...налЕ съм ЗвездаИзображениемакар да съм далеч от моята Кристиано Меси форма ! Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Мнениеот Emo_87 » 11 ное 2010 10:28

Хахах, добре сега последно какво се разбрахте за екипите?
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 11 ное 2010 10:46

Еми аз съм за патриотичните екипи...или на Бургелоф евентуално,защото с такива съм играл и са добри и като цени и като качество ! Васко,искаш ли тия дни да се размърдаме и да проверим нещо за екипите на 4 очи ? Ако има и др. желаещи,добре са дошли :)
Изображение

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Мнениеот Emo_87 » 11 ное 2010 11:24

Пафка, дай един скайп на лично, може и аз да дойда с вас ако съм свободен ;)

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 11 ное 2010 11:51

Съвсем спокойно можем да се разделим на сини и червени :) и със смени :P

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 11 ное 2010 12:27

Blue_Lion написа:И аз съм ЗА смени,защото вчера найстина не се получи добре ! Емо,не само ти изпусна от нашия отбор...аз кви неловко-трагични простотии правех с топката...не е истина ! Иначе се вижда,че я пипаш добре,ама вчера просто които и да може да играе,не му се получаваше...просто бяхме мноо говеда ! Преди да попиташ кой съм аз,бях с екип на Левски и с тениска на Гонзо...явно синия екип тежи,а и не е лесно да се влезе в обувките на Гонзо,макар,че извън Левски и той беше некадърен :mrgreen:

Димо,кой е бягал бе момче...ние ви чакахме,а вие не дойдохте...като ви засякохме после,се правехте на мъже от 20 м. и нещо се бяхте въоръжили с некви бухалки,а-у...ше се видиме пак,споко :twisted:

За екипите,Найк + спонсорски договор за 2 млн. лева ! Не се притеснявайте момчета,аз ще поема тежката задача да грея с нашия екип по билбордовете :mrgreen:

Патриотичните екипи ми допаднаха !

Объркал си рейса пич-нас никой не ни е засичал-иначе се изпипвахме цялата фирма и от колата ви щяха да останат само гумите- :lol: :lol: :lol:

Иначе за маа-еми нормално-аз за първи път играя в зала-различно е все пак,като прибавя и контузията ми -нормално слабо представяне!Ако ми мине крака до другата-направо нема да ви се верва!
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 ное 2010 17:53

Samoyl написа:Съвсем спокойно можем да се разделим на сини и червени :) и със смени :P

Е аз не спадам към никои :mrgreen:
Какво се разбрахте за екипите?

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 11 ное 2010 18:03

MORSKI написа:
Samoyl написа:Съвсем спокойно можем да се разделим на сини и червени :) и със смени :P

Е аз не спадам към никои :mrgreen:
Какво се разбрахте за екипите?

Аз избегах много бързо, че нямах никакво време, но съм ЗА всичко което се приеме от мнозинството :-)Нямам претенции.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 12 ное 2010 22:04

Някой знае ли вече програмата за подготовка на отбора - лагери, възстановяване, мачове... Феновете трябва да събират пари за да гледат мачовете
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Свободна зона”