flo написа:Хасково написа:blue,lagoon написа:Както се казва: Едни се борят други я печелятСега сериозно! Оставете тези мечти. Няма да е тази година. Хубавото на феновете е че много бързо забравят неуспехите
Няма как при напъните на Ловешкото джудже друг да е Шампион. Освен това ,това с Армията няма да стане. Сутринта по Тв 7 показаха,че нито на Армията се работи,нито на Панчарево! Чакали концесия! Чакат да ги изгонят Титаните. А и Цска втория полусезон има лоша програма! Няма да стане! Мача с Левски е на Герена.
Абе ти си голям селяндур.Абсолютно съм сигурен че ако има бой ще се изнесеш по най-бързият начин , оппааа обърках се ваще дори няма да те пуснат на мача за да си домъкнеш **** от Хасково до тук.
ЦСКА от новия сезон отново на Армията !!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА от новия сезон отново на Армията !!!
Хасково написа:blue,lagoon написа:Както се казва: Едни се борят други я печелятСега сериозно! Оставете тези мечти. Няма да е тази година. Хубавото на феновете е че много бързо забравят неуспехите
Няма как при напъните на Ловешкото джудже друг да е Шампион. Освен това ,това с Армията няма да стане. Сутринта по Тв 7 показаха,че нито на Армията се работи,нито на Панчарево! Чакали концесия! Чакат да ги изгонят Титаните. А и Цска втория полусезон има лоша програма! Няма да стане! Мача с Левски е на Герена.
като ти видях 45-те кила вчера много се смях,вземи ходи на училище а не си мисли за глупости че си меко казано прост

http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo вашите три звезди са само статистика,нашето име е ЛЕГЕНДА И СЛАВА
cocain4 написа:Хасково написа:blue,lagoon написа:Както се казва: Едни се борят други я печелятСега сериозно! Оставете тези мечти. Няма да е тази година. Хубавото на феновете е че много бързо забравят неуспехите
като ти видях 45-те кила вчера много се смях,вземи ходи на училище а не си мисли за глупости че си меко казано прост
-
- Контакти:
няма ли кой да му сложи един вечен бан на тоя... направо ми става лошо от него!
-
- Контакти:
Ей такива като хасковския бек трябва да бъдат бити където ги видят
И се пак си оставаш доста жалка гледка.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
-
Хасково написа:ven написа:Сега да победят тези 2 мача и Левски в началото на следващия сезон и тогава почва битка за 32-ра титла.Дано ЦСКА отново да играе на Българска армия!
Молете се да не е на Герена,щото...

А,пък ако не е на Герена,да му мислят БФС-то!!!Това си е нашият домакински стадион,а не националният,който превърнахте в кочина!
Хасково: Фани се стегни малко и почни да пишеш на кирилица.
А онзи син,дето говори за герен-Какво като е на герена.Били сме 2000 на тая ливада и пак сме ви надвиквали.Дори и DJ си бехте довели тогава.Горкия човек ,щеше да ритне камбаната тогава.Само повтаряше как можело 2000 да надвикйат целия стадион.Където и да се играе мача ЦСКА винаги е домакин.
А онзи син,дето говори за герен-Какво като е на герена.Били сме 2000 на тая ливада и пак сме ви надвиквали.Дори и DJ си бехте довели тогава.Горкия човек ,щеше да ритне камбаната тогава.Само повтаряше как можело 2000 да надвикйат целия стадион.Където и да се играе мача ЦСКА винаги е домакин.
Хасково написа:ЦСКА от новия сезон отново на Армията !!!
До колкото разбрах в началото на декември почва частичен ремонт на Армията и със сигурност ще вземем лизенз за стадиона... Което значи че ЦСКА ще се бори за спечелването на 32 си титла
Млади човече,
Би ли споделил с нас кой е извора, от който черпиш тази информация. Не че се съмнявам в достоверността, ама ми е интересно

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:Хасково написа:ЦСКА от новия сезон отново на Армията !!!
До колкото разбрах в началото на декември почва частичен ремонт на Армията и със сигурност ще вземем лизенз за стадиона... Което значи че ЦСКА ще се бори за спечелването на 32 си титла
Млади човече,
Би ли споделил с нас кой е извора, от който черпиш тази информация. Не че се съмнявам в достоверността, ама ми е интересно