Купа България 1/8 финал Локомотив Пловдив - Миньор Перник

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Купа на България

Мнениеот runnersa » 10 ное 2010 12:29

Ечи извинявайте ама вече няколко пъти чувам от фенове на Локо ПД това измислено правило което никога не го е имало и никога няма да го има и се чудя откъде са го измислили :shock:
Като толкова искате да домакинствате на отборите от А група слезте в Б ;)

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 10 ное 2010 12:30

Отиваме в разград биеме ги и всичко е ток
Славия София

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 10 ное 2010 12:39

runnersa написа:Ечи извинявайте ама вече няколко пъти чувам от фенове на Локо ПД това измислено правило което никога не го е имало и никога няма да го има и се чудя откъде са го измислили :shock:

Много смешно, хаха. Не помна кой, но някой я пусна много убедително тая глупост тука и не е истина колко хора се вързахме. За нас няма значение домакинство или гостуване, трябва отбори като Локо Сф да може да ги бием с лекота ако имаме сериозни претенции за нещо.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 10 ное 2010 12:41

Пловдив1926 написа:
runnersa написа:Ечи извинявайте ама вече няколко пъти чувам от фенове на Локо ПД това измислено правило което никога не го е имало и никога няма да го има и се чудя откъде са го измислили :shock:

Много смешно, хаха. Не помна кой, но някой я пусна много убедително тая глупост тука и не е истина колко хора се вързахме. За нас няма значение домакинство или гостуване, трябва отбори като Локо Сф да може да ги бием с лекота ако имаме сериозни претенции за нещо.

Не бе аз не ви го пожелавам ама взех да се дразня всеки разправя това правило което никога не е съществувало и ви споделих варианта то да стане на практика :)
Иначе успех с адашите ;)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 10 ное 2010 12:56

gunner4life написа:
gunner4life написа:Черноморец Балчик - Литекс ще е интересен. Черноморец са втори в източната Б група. Може да стане някоя изненада тук :mrgreen:

Ха ха то и в Монтана щеше да има :mrgreen:

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 10 ное 2010 13:00

Eдинственото което съм сигурен че мача няма да има нищо общо с онази пародия от шампионата така че нищо не се знае.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 10 ное 2010 13:00

runnersa написа:
Пловдив1926 написа:

Не бе аз не ви го пожелавам ама взех да се дразня всеки разправя това правило което никога не е съществувало и ви споделих варианта то да стане на практика :)
Иначе успех с адашите ;)

Мерси :) Иначе те толкова пъти смениха регламента на тоя турнирите последните години, че нищо не може да ме учуди вече...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 10 ное 2010 13:03

Много смешно, хаха. Не помна кой, но някой я пусна много убедително тая глупост тука и не е истина колко хора се вързахме. За нас няма значение домакинство или гостуване, трябва отбори като Локо Сф да може да ги бием с лекота ако имаме сериозни претенции за нещо.[/quote]
Иначе успех с адашите ;)[/quote]

Мерси :) Иначе те толкова пъти смениха регламента на тоя турнирите последните години, че нищо не може да ме учуди вече...[/quote]
Братле за сменянето си прав, но гаранция, че за отбори от А група винаги е имало жребий ;)
Имам предвид откакто елиминацийте са само в един мач то се подразбира :)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 10 ное 2010 17:34

Местят мача в неделя. За мен лошо няма.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=168341

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 10 ное 2010 19:41

obi4am_pirin написа:Пирин са в следващия кръг!

:o :o :o

Къде го видя тоа филм ?
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Локо Пловдив”