Посещаемост
"А" група. 2008/09
Място Отбор Зрители Средно
1 Ботев 1912 (Христо Ботев) 53000 6625
2 Сливен (Хаджи Димитър) 53000 6625
3 Левски (Георги Аспарухов) 44900 5613
4 Черно море (Тича) 31000 3875
5 Локо (Пд) (Локомотив Пд) 21000 2625
6 Миньор (Перник) (Миньор) 20000 2500
7 Локо (Мз) (Локомотив) 18000 2250
8 ЦСКА (Българска армия ) 16800 2100
9 Пирин (Христо Ботев - Благоевград) 15900 1988
10 Спартак (Вн) (Спартак) 15000 1875
11 Чeрноморец (Лазур) 14900 1863
12 Вихрен (Вихрен) 12700 1588
13 Локо (Сф) (Локомотив СФ) 12400 1550
14 Беласица (Цар Самуил) 7750 969
15 Литекс (Ловеч) 7300 913
16 Славия (Славия) 7100 888
Ботев-Левски-част 2-ра
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Junior Urchin
Re: Ботев-Левски-част 2-ра
silver_bg написа:Да не мислиш, че нещо се е променило след комунизма?! Колкото държавата се е променила, толкова и футбола. Комунистите просто бяха заместени от мутри.
А през комунизма вие сте толкова подкрепяни колкото и чорбата, ама някой от тях поне като им го кажеш тва се изчервяват, а вие все още най-нагло го отричате. Колкото до Ботев Пловдив - ние имаме успехи преди 9-ти, след 9-ти и след 10-ти. Само мутренския период пропускаме, засега.![]()
А колкото до селяните - виж си знамената по оградите на стадиона ви, или питай тоя до теб на мача от къде е. След това може да си говорим и на тази тема.
Гладна кокошка просо сънувала. Постиженията ви преди 89-та са по партийна линия, а това, че не сте направили нищо да се разграничите от комсомолската сган и дори сте си пяли Тракия, след като ви сменят името е доста показателно за публиката ви.
Ако епическите ви битки със Конаре, Горна Оряховица, Самоков и т.н са постижение за теб - тогава ти си от друг свят и требва некой да те свали на земята.
Дай да не си говорим за селяни, села, фермери, агрономи, марсианци, казакстанци ... защото по тая тема за селските ви премеждия може да се направи трилогия от по 4000 страници едната част
Какви са ни знамената? Такива изтъркани клишета най-много ги обичам. Знамената по оградите ни струват, колкото целата съборетина, която ви се води стадион. А местоположението не е определение за качество и ако требва да си затвърдим тезата със снимков материал ще ти стане много кофти.
Ква партийна линия бе батка, вие да не сте били от демократическата партия?! Милите ми милиционерчета. Антон Милков знаеш ли кой е?!
А за пеенето си крайно незапознат, или се правиш на такъв.
Ей тва са думи на сърбин, бил в Пловдив през 87 за мача Ботев - Звезда 2:2
Stadion je bio pun kao oko 40.000 ljudi, a na tom juznom spratu, ali suprotnom cosku su bili navijaci Trakije. Bilo ih je malo sa nekim zuto-crnim krpicama. Tek kada smo usli na stadion uvideli smo da oni non stop skandiraju BOTEV, BOTEV a ne Trakija, jer je to njihov stari naziv kluba-BOTEV
Пускам ти неутрално мнение, да не кажеш че си измислям. Вярно е, че имаме песни в които се пее и Тракия (20 години не са малко време), но Ботев никога не е спряло да се вика и скандира.
А на тая снимчица кви знамена има?!

Колкото до след 89. Имаме 3 финала за купата на България, както и няколко бронзови медала. Вярно, че за "гранд" като вас
И кво ша ми говориш за публика, че последните години ни изприварвахте по посещаемост последния кръг като пускахте безплатен вход да си празнувате титлата ли? Снимчици от Шампионската лига ша ми показваш?! Аз и сега не виждам ограмна разлики между двете публики, ама един ден отборите като се изправят КАТО РАВНИ (нищо повече не искам) тогава ще видим съвсем кой кого. Кво ли си виждал ти от тая игра, няма да ви пожелавам да изпадните до нашето диридже, щото тогава ще ви изгубим за футбола.
- Junior Urchin
Обединението със спартак е насилствено с цел внедряване агенти на ДС в Левски, който по това време е единствената институция антимарксизъм, но ти пак ще се опиташ нагло да си пробуташ евтиния номер, като съветските цигани, които ни наричат „подуенци“, а се ширят на собствения ни стадион. Дебелоочието е характерна черта за шумкарите.
Е, дай по-сериозно, бе - не с балетристика. Уж сериозен дебат, а ми излизаш със некакъв коментар на некой си, който всеки може да го надраска и се опитваш да отречеш, че сте викали Тракия. Ами песента изгря звезда шампион е Тракия, или нещо от тоя сорт??? Лично Ботевисти, които се подвизават в София са ми казвали, че сте си викали Тракия. Знам го от дърти Ботевисти, знам го и от дърти Левскари и гаранция, че некой от Локото може да го потвърди, ако не и некой от ваште си дето пишат тука.
Темата със публиката ти я подхвана, бе, ама да не осираме всичко нема да вадя кадри от архивите
Ето ти малко и синя класика.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=cSLE1MgGoa4[/video]
Гледай трибуните в края на мача, след 4:56
Е, дай по-сериозно, бе - не с балетристика. Уж сериозен дебат, а ми излизаш със некакъв коментар на некой си, който всеки може да го надраска и се опитваш да отречеш, че сте викали Тракия. Ами песента изгря звезда шампион е Тракия, или нещо от тоя сорт??? Лично Ботевисти, които се подвизават в София са ми казвали, че сте си викали Тракия. Знам го от дърти Ботевисти, знам го и от дърти Левскари и гаранция, че некой от Локото може да го потвърди, ако не и некой от ваште си дето пишат тука.
Темата със публиката ти я подхвана, бе, ама да не осираме всичко нема да вадя кадри от архивите
Ето ти малко и синя класика.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=cSLE1MgGoa4[/video]
Гледай трибуните в края на мача, след 4:56
Ако ми прочетеш внимателно мнението, ще видиш че никъде не съм отричал, че има песни в които се пее Тракия. Имаме една в която в първата част се пее Тракия, а във втората Ботев. Незнак кви доказателства тряя ти изкарам, може би да те върна във времето?! И ботевисти, и левскари, и локомотивци може да ти потвардят, че се е скандирало Ботев. Аз ти вада коментар на сърбин от по форумите Цървена звезда, ти ако искаш си вярвай, че някой е тръгнал да фалшифицира това, само за да докажем кво сме викали. Долу съм пуснал и линка къв форуми на Звезда. Снимката със знамето с лика на Ботев сигурно и тя е фалшификат.
http://www.delije-caffe.net/forum/index ... pic=2462.0
А за антимарксизма, мноо ми се иска да не си вярваш.
http://www.delije-caffe.net/forum/index ... pic=2462.0
А за антимарксизма, мноо ми се иска да не си вярваш.
как бе те лефскито бяха най върлите анти комунисти борили са се за нашата свобода 50 години а ние сега неблагодарниците ги наричаме евроидиоти и куци коне

Абе, момчето с ника за обувките.... Я кажи, вашата легенда къде обу обувките за големия футбол?
Herbsupported Ape
Junior Urchin написа:silver_bg написа:Да не мислиш, че нещо се е променило след комунизма?! Колкото държавата се е променила, толкова и футбола. Комунистите просто бяха заместени от мутри.
А през комунизма вие сте толкова подкрепяни колкото и чорбата, ама някой от тях поне като им го кажеш тва се изчервяват, а вие все още най-нагло го отричате. Колкото до Ботев Пловдив - ние имаме успехи преди 9-ти, след 9-ти и след 10-ти. Само мутренския период пропускаме, засега.![]()
А колкото до селяните - виж си знамената по оградите на стадиона ви, или питай тоя до теб на мача от къде е. След това може да си говорим и на тази тема.
Гладна кокошка просо сънувала. Постиженията ви преди 89-та са по партийна линия, а това, че не сте направили нищо да се разграничите от комсомолската сган и дори сте си пяли Тракия, след като ви сменят името е доста показателно за публиката ви.
Ако епическите ви битки със Конаре, Горна Оряховица, Самоков и т.н са постижение за теб - тогава ти си от друг свят и требва некой да те свали на земята.
Дай да не си говорим за селяни, села, фермери, агрономи, марсианци, казакстанци ... защото по тая тема за селските ви премеждия може да се направи трилогия от по 4000 страници едната част![]()
Какви са ни знамената? Такива изтъркани клишета най-много ги обичам. Знамената по оградите ни струват, колкото целата съборетина, която ви се води стадион. А местоположението не е определение за качество и ако требва да си затвърдим тезата със снимков материал ще ти стане много кофти.
Отвори историята на БГ футбола и прочети статистиката Ботев-Левски в Пловдив от 1970 до 1981 година.Ще ти помогна : 10 победи за Ботев,1 равен,0 победи за Левски...Срещу кой друг отбор имате някога такава статистика?Сам разбираш в тоя смисъл че думите ти "Ако епическите ви битки със Конаре, Горна Оряховица, Самоков и т.н са постижение за теб - тогава ти си от друг свят и требва некой да те свали на земята. " са меко казано смешни и са камъни във вашата градина
Ама си много малък сигурно за да ги помниш тия мачове...

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
А меду другото silver_bg ,не помня някога през онези години да сме пяли или скандирали Тркаия.Тогава ми се виждаше много чудно,все пак бях дете,но сега като се замисля - имало е смисъл.Винаги се скандираше "Ботев"!

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal