Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Hellkeeper
Контакти:

Re: Ясен Петров пробва бразилски халф

Мнениеот Hellkeeper » 09 ное 2010 18:53

Нека идват. То и за Жо и компания така казваха ... тия от кой плаж са ги взели, пък сега всички виждат какво прави Жо, така че ... лошо няма.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 09 ное 2010 18:59

То май дали не е по- добре вместо играчи, треньори за проби да взимаме. Защото от там идва всичко. Червените, дето УЖ са по- слаби от нас- но съумяват да изиграят силен мач с Рапид и да си вземат гостуването в Благоевград. А ние все се оплакваме, че сме изморени и не знам си какво още. Ами как си ги тренирал, бе Ясене?! Какви ПРОФЕСИОНАЛНИ играчи са, при положение, че не могат да изиграят на ниво два мача през 4 дни?
За мен най- голяма е вината в треньора и в щаба му.Това е.
Ако ще 30 равностойни играчи да има, като не е проведена правилна подготовка преди сезона и никакво възстановяване между отделните мачове- всичко е отишло на вятъра.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 ное 2010 19:08

Hellkeeper написа:Нека идват. То и за Жо и компания така казваха ... тия от кой плаж са ги взели, пък сега всички виждат какво прави Жо, така че ... лошо няма.

Жоазиньо имаше 54 мача и 4 гола за Португезе преди да дойде в Левски докато този няма нито 1 за първия отбор.Тогава Жо беше само на 17 години,а този е на 23.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 09 ное 2010 19:12

Parmalat написа:
Hellkeeper написа:Нека идват. То и за Жо и компания така казваха ... тия от кой плаж са ги взели, пък сега всички виждат какво прави Жо, така че ... лошо няма.

Жоазиньо имаше 54 мача и 4 гола за Португезе преди да дойде в Левски докато този няма нито 1 за първия отбор.Тогава Жо беше само на 17 години,а този е на 23.

Този е с променена самоличност- защитен свидетел... ;) :)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

NYJets
Контакти:

Мнениеот NYJets » 09 ное 2010 19:39

Ако става въпрос за Portuguesa от Campeonato Brasileiro Série B, то там такъв футболист няма. Ето ви официалния сайт на отбора, а също и статия в Wiki:

http://www.portuguesa.com.br/elenco.asp

http://en.wikipedia.org/wiki/Associa%C3 ... _Desportos

Друг въпрос е, че Португеза има и в Serie C, а също и в по-долните групи, ама тия отбори вече са съмнителни.

Днес видях една снимка от първата тренировка на въпросния Фелипе, който тича рамо до рамо с Жоазиньо, ама и на ръст си бяха рамо до рамо. По-друга ми е представата за опорен халф, някак си по-едър да бъде ;)

Колкото до това, че е на проби - при положение, че толкова бразилци са минали през Левски и че всички могат да бъдат нелоши скаути, ми се струва че поне 2 пъти в годината по 2 самолета трябва да товарят от там с юноши, които да идват на проби, ама такива - 15-16 годишни, а не на по 23-24, за които Левски да бъде шанс в живота да станат нещо.

Blue_Girl
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот Blue_Girl » 09 ное 2010 20:45

THE G.A.M.E написа:
Blue_Girl написа:Има слухове в нета, че Ясен и "Гонзо" май ще върнат Шакип, в първият отбор на Левски.

Ще е умен ход от тяхна страна ....

Определено!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 ное 2010 09:25

"Левски уреди най-големия талант на Пирин Станислав Костов, пише в днешния си брой вестник „Меридиан Мач". 19-годишният атакуващ халф със сигурност ще играе на „Герена". Двата клуба все още не са уточнили само кога ще се осъществи трансферът на Костов в Левски. Вариантите на този етап са два - през зимната пауза или след края на сезона. Най-вероятно шефовете на „сините" и „орлетата" ще се спрат на втората опция, за да може младокът да натрупа още мачове в „А" група, преди да премине на „Герена".
Както е известно, Станислав Костов започна да играе редовно за Пирин от началото на сезона и прави отлични впечатления с изявите си. Спортно-техническото ръководство на Левски следи изявите на халфа от доста време, а дори директорът Георги Иванов обяви по време на среща със „сините" привърженици в Благоевград, че иска Станислав Костов на „Герена". Това се случи преди около месец, а изявите на младока по време на гостуването на Пирин на Левски окончателно убедиха „сините", че играчът е нужен на отбора."
Дано!Имаме нужда от "свежа кръв" в отбора.Аман от "пенсии"!Ако могат и да го разменят за Огнянов,ще съм двойно по-щастлив.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 10 ное 2010 10:46

не съм на мнение че Мариян трябва да си ходи.Самия факт че зад гърба си няма богати родители и знайни мениджъри ,а още е в Левски говори само по себе си че има качества момчето.За Лъчката незнам какво се обърка с това момче,но той не е помирисвал терен от доста време-яд ме е.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 ное 2010 11:53

zlatan написа:не съм на мнение че Мариян трябва да си ходи.Самия факт че зад гърба си няма богати родители и знайни мениджъри ,а още е в Левски говори само по себе си че има качества момчето.За Лъчката незнам какво се обърка с това момче,но той не е помирисвал терен от доста време-яд ме е.

Напоследък разбрах защо Мъри не го пускаше в игра!Колкото по-малко Мариян,толкова по-добре!Продължавам да питам:
Какви са тези "митични" качества на Огнянов:
а)бързина
б)точен пас и удар
в)дрибъл
г)пласиране
д)"чете" играта

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 10 ное 2010 15:10

Задължително двама централни защитници,офанзивен халф и нападател трябва да се вземат.Според мен е излишно да държим в състава Огнянов,мисля че твърде дълго го чакахме да израства и да се развива ,за Лъчо Балтанов трябва задължително да му се даде шанс за изява такъв какъвто получи Огнянов иначе е твърде вероятно да се повтори случаят с Генев ненужен а с повиквателна за национала това говори за некъдърността на дуета Гонзо и Ясен.

Върни се в “Архив”