Феновете на Черно море пожелаха Илиан Илиев

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Феновете на Черно море пожелаха Илиан Илиев

Мнениеот MORSKI » 09 ное 2010 17:06

mesten123 написа:и още нещо тук го носят на ръце а на тича едва ли ???

Дам, прав си... Въпреки, че е наша легенда и сърцето му е на Тича и агитката винаги ще го подкрепяме, под козирката винаги има 30-40 човека, които ще го почнат още от първия мач ..... Но това са малцинство и не би трябвало да му прави впечатление!

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 09 ное 2010 17:46

За мен той е най-подходящият избор!Върне ли се , отборът ще тръгне рязко нагоре!Въпросът е че това много трудно ще стане с оглед на олигофрените под козирката дето го псуваха и обиждаха!Аз си спомням като бихме Левски в най-силният им период след 120 минутна битка с 3:2 кой ни направи подготовката , за да сме физически издръжливи? - Илиан Илиев!А Ясен Пертов му обра лаврите, с него след това тръгнахме надолу , после Никола Спасов правеше безумия след безумия , след това и Косата ни досъсипа като отбор и сега затова сме на този хал!За това най-добре Илиан Илиев, макар че силно се съмнявам той да се върне!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 ное 2010 18:03

Ако отборът наистина е разделен на групички,както се скъсахте да обяснявате в другата тема,какво ще направи Илиев?Нищо!В България играчите "уволняват" треньорите,а не обратното!

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 09 ное 2010 18:21

Гочето1913 написа:За мен той е най-подходящият избор!Върне ли се , отборът ще тръгне рязко нагоре!Въпросът е че това много трудно ще стане с оглед на олигофрените под козирката дето го псуваха и обиждаха!Аз си спомням като бихме Левски в най-силният им период след 120 минутна битка с 3:2 кой ни направи подготовката , за да сме физически издръжливи? - Илиан Илиев!А Ясен Пертов му обра лаврите, с него след това тръгнахме надолу , после Никола Спасов правеше безумия след безумия , след това и Косата ни досъсипа като отбор и сега затова сме на този хал!За това най-добре Илиан Илиев, макар че силно се съмнявам той да се върне!

Никола Спасов прави безумие след безумие = 3 място с игра, която не сме играли при никой треньор досега. С постоянни атаки, всяка секунда !

Ами дано всеки треньор на Тича прави безумие след безумие тогава.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 ное 2010 18:30

blue avalanche написа:Ако отборът наистина е разделен на групички,както се скъсахте да обяснявате в другата тема,какво ще направи Илиев?Нищо!В България играчите "уволняват" треньорите,а не обратното!

Aз се съмнявах, че е истина това за групичките, но вчерашното интервю на Юруков доказа точно обратното и потвърди думите на повечето съфорумци.... Явно нещата са зле вътре в тима при играчите, а ръководството е виновно, че не му пука особено или поне досгеа не му пукаше...

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 09 ное 2010 18:34

Тогава трети ни направи не Кольо а Кривия и Жоро Илиев!Спасов направи много безумия - загубихме финала за купата заради него, понеже закъсня със смените, в мача със Щутгарт онези си засилват нападението, а той ми вади най-добрият защитник и вкарва нападател, а вторият мач повеждаш с 2:0 в Щутгарт имаш право на две смени и не ги вършиш!!!!!!Изгони много добри играчи като Слави Жеков, Петьо Костадинов, Георги Андонов , когато на Периш и Андре им остават 5 месеца до края на договорите ти чак тогава им предлагаш да преподпишат и се чудиш защо искали пари?Ами ще искат да не са малоумни, когато виждаш, че са добри още минимум година преди изтичането на договора им се предлага преподписване!А за сезон 2008/2009 когато взехме медалите ,ако тогава треньор беше останал Илиан Илиев щяхме да сме не трети, а първи!И Мастиката може да претендира за рекордите на гинес за най-малко извършени смени!А за Косата няма какво да се коментира - абсолютен некадърник!Аз твърдо смятам, че най-подходящият човек за треньор на Черно море е Илиан Илиев!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 ное 2010 18:48

Гочето1913 написа:Тогава трети ни направи не Кольо а Кривия и Жоро Илиев!Спасов направи много безумия - загубихме финала за купата заради него, понеже закъсня със смените, в мача със Щутгарт онези си засилват нападението, а той ми вади най-добрият защитник и вкарва нападател, а вторият мач повеждаш с 2:0 в Щутгарт имаш право на две смени и не ги вършиш!!!!!!Изгони много добри играчи като Слави Жеков, Петьо Костадинов, Георги Андонов , когато на Периш и Андре им остават 5 месеца до края на договорите ти чак тогава им предлагаш да преподпишат и се чудиш защо искали пари?Ами ще искат да не са малоумни, когато виждаш, че са добри още минимум година преди изтичането на договора им се предлага преподписване!А за сезон 2008/2009 когато взехме медалите ,ако тогава треньор беше останал Илиан Илиев щяхме да сме не трети, а първи!И Мастиката може да претендира за рекордите на гинес за най-малко извършени смени!А за Косата няма какво да се коментира - абсолютен некадърник!Аз твърдо смятам, че най-подходящият човек за треньор на Черно море е Илиан Илиев!

Андонов добър играч? Моля? Та това беше единствения нападател, който за 2 години имаше 2-3 гола с нашия екип....
Айде без да е бил добър... Костадинов и той същата работа- хич го нямаше горкия....
Периш и Андре когато и да им бяха прелдожили щяха да искат още- те просто са алчни... Типична черта за легионерите и в часност негрите.... Не мисля, че с Илиан щяхме да сме първи... Не мисля., че е толкова добър, колкото има голяма доза късмет!

vessko
Контакти:

Мнениеот vessko » 09 ное 2010 19:01

За мен той е най-подходящият избор!Върне ли се , отборът ще тръгне рязко нагоре!Въпросът е че това много трудно ще стане с оглед на олигофрените под козирката дето го псуваха и обиждаха!Аз си спомням като бихме Левски в най-силният им период след 120 минутна битка с 3:2 кой ни направи подготовката , за да сме физически издръжливи? - Илиан Илиев!А Ясен Пертов му обра лаврите, с него след това тръгнахме надолу , после Никола Спасов правеше безумия след безумия , след това и Косата ни досъсипа като отбор и сега затова сме на този хал!За това най-добре Илиан Илиев, макар че силно се съмнявам той да се върне!асов е най-успелия тренер на Тича.

Не отричам успехите на Илиан Илиев, но фактите говорят!!!
А Велизар изобщо не трябва да го коментираме!

vessko
Контакти:

Мнениеот vessko » 09 ное 2010 19:07

Чуй се само какви ги говориш :
Загубихме финала за купата: в мача със Щутгарт онези си засилват нападението: а вторият мач повеждаш с 2:0 в Щутгарт :

И казваш,че Кольо не ставал :shock:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 ное 2010 19:20

Илиан приключва с Берое зимата,до тогава му е договора.Дали ще дойде в Черно Море не зная.Но искам да бъда разбран правилно и точно-кое ви кара да мислите,че Илиан ще има успехи в Черно Море?Това,че там е направил нещо не значи и,че тук ще го направи.Видяхме предния му престой как завърши и изобщо как протече.Той израстна като треньор там,но цяла България трябва да знае,че Илиан Илиев живее и диша с един отбор и този отбор се казва Черно Море.Колкото и да им се ще на старозагорци да не е така е точно така.Семейството му е във Варна,а от скоро и синът му е част от юношите на Черно Море.Я сега си помислете,дали на всичкото отгоре просто няма да иска да е до тях повече,до първокласника си....Ако съберем всички знаци,всички такива дребни детайлчета...ами то пари съм готов да заложа,че ще е пак тук в Морето.Но пак ще кажа,не някои зомбирани наши хора,болшинството от които го плюха кораво преди 5 години....това,че е израсъл,че обича клуба,че е легенда и т.н. не значи,че ще успее тук.Ние ще му помогнем,но във Варна подводните камъни и лимонките,онези скритите цепят корпуса изневиделица....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”