БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!
Бъркаш, аз не съм от ЦСКА. Но ме интересува какво става в един от силните клубове на България, защото като се примирите с подобно парвенюшко глупаво управление, ще теглим всички. Подкрепях феновете на Берое когато сами решиха клубът им да има по-добро бъдеще от това с Николай Банев - и момчетата го направиха. Всички виждаме резултата - клубът им действително е по-добре и финансово и в спортно отношение. Подкрепях и феновете на Ботев, когато решиха да вземат съдбата на клуба, който обичат в свои ръце - евала, че се справиха и сега от спонсори не могат да се отърват, защото работят правилно и се вижда. А вие се примирявайте, може пък с примирение да постигнете повече. Но едва ли това да Ви донесе спокойствие в бъдеще. 

-
- Контакти:
За мен един фен трябва да е до отбора си в добро и лошо. Не може всички да сме от ЦСКА когато ЦСКА мачка наред и записва победа след победа. Не одобрявам управлението на Титан, но те дават много пари, за да може ЦСКА да го има. Смятам, че Титан трябва да направят всичко възможно да привлекат в Валентин Михов като президент на клуба и да му дадът цялата власт, за да може да оправи отбора в организационен план и да стабилизира положението. Ако не стане с Вальо то нека тогава Стефан Орманджиев поеме управлението на отбора. Вижда се, че ръководството прави всичко възможно ЦСКА да върви нагоре като се прави ремонт на Панчарево и най-вероятно от пролетта отново ще играем на Армията. Дано Титан не сменят Милен Радуканов, а му гласуват доверие и го оставят да работи или ако ще назначават друг треньор, то той да бъде Адалберт Зафиров. Относно бойкота, който правят фракциите го намирам за неправилно изпълнене. И Ботев, и Берое протестираха срещу управлението на отборите им, но не оставяха отбора им да играе пред празни трибуни. Сега трябва да напълним стадиона, защото идват 2 много важни мача с Локо Пд и Бешикташ. Нека подкрепим момчетата и Милен Радуканов и покажем, че ние сме една от най-верните публики. Нека се спре с това безумие домакински мач на ЦСКА да се играе пред 500 човека!!! Нека има протест, но да има публика и протеста да се изразява чрез трансперанти. Нека стои трансперанта -СТАДИОН. ШКОЛА. АДЕКВАТНО УПРАВЛЕНИЕ. САМО ЦСКА и всички на стадиона
- Roger_Federer
- Контакти:
RedForever написа:За мен един фен трябва да е до отбора си в добро и лошо. Не може всички да сме от ЦСКА когато ЦСКА мачка наред и записва победа след победа. Не одобрявам управлението на Титан, но те дават много пари, за да може ЦСКА да го има. Смятам, че Титан трябва да направят всичко възможно да привлекат в Валентин Михов като президент на клуба и да му дадът цялата власт, за да може да оправи отбора в организационен план и да стабилизира положението. Ако не стане с Вальо то нека тогава Стефан Орманджиев поеме управлението на отбора. Вижда се, че ръководството прави всичко възможно ЦСКА да върви нагоре като се прави ремонт на Панчарево и най-вероятно от пролетта отново ще играем на Армията. Дано Титан не сменят Милен Радуканов, а му гласуват доверие и го оставят да работи или ако ще назначават друг треньор, то той да бъде Адалберт Зафиров. Относно бойкота, който правят фракциите го намирам за неправилно изпълнене. И Ботев, и Берое протестираха срещу управлението на отборите им, но не оставяха отбора им да играе пред празни трибуни. Сега трябва да напълним стадиона, защото идват 2 много важни мача с Локо Пд и Бешикташ. Нека подкрепим момчетата и Милен Радуканов и покажем, че ние сме една от най-верните публики. Нека се спре с това безумие домакински мач на ЦСКА да се играе пред 500 човека!!! Нека има протест, но да има публика и протеста да се изразява чрез трансперанти. Нека стои трансперанта -СТАДИОН. ШКОЛА. АДЕКВАТНО УПРАВЛЕНИЕ. САМО ЦСКА и всички на стадиона
Точно така.Но на доста хора им е трудно да го разберат.
-
- Контакти:
Re: Обръщение към феновете на ЦСКА!
Ти па що реши, че си по-"истински" фен на ЦСКА от другите?????
Мъчно ми е за село !
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Обръщение към феновете на ЦСКА!
Trainofangels написа:Ти па що реши, че си по-"истински" фен на ЦСКА от другите?????
Сигурно защото е рязал греди, крадял шоколади и нахлул в Мездра?

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
RedForever написа:И Ботев, и Берое протестираха срещу управлението на отборите им, но не оставяха отбора им да играе пред празни трибуни.
Тук си в грешка (за Ботев поне) - в края на протеста, включително мач срещу Локо, опразвахме максимално трибуните (а срещу Локо беше напълно празна нашата трибуна) и имаше отзвук. Но разликата е, че направихме и друго, освен да отсъстваме и псуваме селския, а вие за момента сте стигнали само дотам

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- vladitol
- Контакти:
Цска_90 още ли си от протестиращите,защото гледам,че ЦСКА се съвзе и върви нагоре ?
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
за мен истински фенове са тези които ходят на мач не протестират против ръководството, подкрепят отбора при победа, равенство и загуба, непрекъснато са зад отбора си, не плюят футболистите и не организират тъпи бойкоти
такива фенове много рядко има, такива фенове са 12тия играч на ЦСКА а не като вас протестиращи лекета
ЦСКА е отбора, но ЦСКА може и без вас бойкотиращи лекета
Ако протестираш нямаш място на стадиона!!!!!!
Ти не си истински фен!!
Бойкотите са тъпи както и тези които го правят!
такива фенове много рядко има, такива фенове са 12тия играч на ЦСКА а не като вас протестиращи лекета
ЦСКА е отбора, но ЦСКА може и без вас бойкотиращи лекета
Ако протестираш нямаш място на стадиона!!!!!!
Ти не си истински фен!!
Бойкотите са тъпи както и тези които го правят!
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
- TPAKTOP
- Контакти:
ifekt написа:http://hooligansonline.omgforum.net/football-news-f9/cska-sofia-boycott-t290.htm
Много добро!Препоръчвам да се прочете

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:ifekt написа:http://hooligansonline.omgforum.net/football-news-f9/cska-sofia-boycott-t290.htm
Много добро!Препоръчвам да се прочете
снимки на хулигани и неориентирана полиция! БФС трябва да помоли английската полиция да охранява мачовете! една клечка кибрит няма да бъде запалена ако се поканят истински специалисти по охрана на футболни мачове!