Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот zlatan » 09 ное 2010 14:11

аз пиша тези редове ,като започвам с тези от които трябва да се освободим:
1.Гошо Петков-страшно трудно го написах ,но му е време да се захване със своя бизнес.
2.Алекс-същото важи и за него.
3.Балтанов-това момче тези двамата в Левски няма да му дадат шанс.По добре е някъде под-наем.
4.Йовов-или го връщат на позиция зад нападателя или работа като пом.тренер
5.Тевия-така и не го видяхме що за птица е.ЖАЛКО.
6.Цецо Димитров-не показа нищо по-добре и за него да си ходи.
7.Щърков-никой му няма доверие в Левски.
НОВИТЕ:
1.вратар-момчето от Видима
2.защитник-трябва да е БГ.
3.ДЕФАНЗИВЕН полузащитник-холандец или французин.
4.нападател-Курдов,Костов или някой друг.
5.задължително нов тренер на вратарите и ТРЕНЕР,КОЙТО ДА ОТГОВАРЯ ЗА ТАКТИЧЕСКАТА ДИСЦИПЛИНА НА ФУТБОЛИСТИТЕ.Това не е за Ясен.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Ясен Петров пробва бразилски халф

Мнениеот Жоржиньо » 09 ное 2010 16:40

Фелипе направи първа тренировка със сините
Старши треньорът на Левски Ясен Петров ще пробва бразилски халф. Става въпрос за 23-годишния Фелипе, който днес направи първата си тренировка със сините. Той е вътрешен полузащитник, като до дни трябва да стане ясно дали ще остане на "Герена".

Припомняме ви, че преди дни друг бразилец – Жуниор си тръгна след като не успя да впечатли спортно-техническия щаб на Левски.

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Ясен Петров пробва бразилски халф

Мнениеот PFC Litex » 09 ное 2010 16:43

Имам усещането, че са докарали един рейс бразилски футболисти и са ги пръснали из клубовете на проби :lol:

В Левски за няколко дни двама
При нас в Ловеч вече тестваме някакъв нов, но не става
100% има и из другите клубове.
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 ное 2010 16:46

На бас, че тоя пич не е гледан на ДВД или в youtube, а са били пратени скаути да го следят :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Highlander
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот Highlander » 09 ное 2010 16:52

Определено трябва да си вървят Огнянов , Балтанов и Тевия зимата . Огнянов не знам как го пускат тоя човек да играе и не виждат ли , че мястото му е в Беласица . Тоя циганин е тромав и забавя забавя абсолютно всяка наша атака , обработва твърде бавно топката и докато се ориентира атаката вече се е провалила . С него в отбора сме като с човек по малко . Балтанов ни е младата надежда от 10 години и е видно , че няма място в отбора . Тевия никой не знае какво прави тоя човек в Левски и за какво е взет . Сигурно е играл 70 минути , а е от една година при нас . И тримата , но най вече Огнянов - ВЪН .
Трябват двама класни централни защитници . Задължително дефанзивен харф и нападател , защото имаме само един . Иса не е достоен заместник на Гара .

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 09 ное 2010 16:53

vaskonti написа:На бас, че тоя пич не е гледан на ДВД или в youtube, а са били пратени скаути да го следят :lol:

По скоро въобще не е гледан, а е препоръчан и сега ще го видат в действие дали става за нещо или не :) Което на мен ми допада.Още малко остава до края на есенния полусезон и сега е момента да се търсят нови попълнения.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 ное 2010 16:57

Само, че нови попълнения така не се търсят, защото с две тренировка трябва да си магьосник, че да оцениш някой. Един футболист се гледа поне 5-6 месеца от твой скаути и т.н. ;)

Идва сега някой, прави хубави трикчета, дриблира добре с топката, прави добри пасчета, но това съвсем не значи, че този става или не ;)
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 ное 2010 16:59

Браво. Така се откриват играчи-днес на проби Бразилец, утре Сенегалец, вдругиден...кой знае. Нека да видим, дано този покаже нещо, имаме нужда от малко свежест в халфовата линия. А и както казва големият Моу: 1 Бразилец в отбора е добре, 2-ма е перфектно, 3-ма е катастрофа. Засега има шанс да уцелим точната рецепта :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 ное 2010 17:02

PFC Litex написа:Само, че нови попълнения така не се търсят, защото с две тренировка трябва да си магьосник, че да оцениш някой. Един футболист се гледа поне 5-6 месеца от твой скаути и т.н. ;)

Идва сега някой, прави хубави трикчета, дриблира добре с топката, прави добри пасчета, но това съвсем не значи, че този става или не ;)

Е може и да са го следили, ама да не казват, че ще издадат откъде ги намират :mrgreen:

[offtopic]Иначе ...май вярно са докарали един бус Бразилци отнякъде, ама никой не загатва откъде :lol:[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
alexxx
Контакти:

Мнениеот alexxx » 09 ное 2010 17:04

Дано покаже качества
Още Апостола е казал: "Нас няма кой да ни спре!"

Върни се в “Архив”