Френско първенство
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Френско първенство
Пюел тръгвай си....Нещастник!
-
- Контакти:
В предишният кръг Ом падна от Псж.
Личи си, че Марсилия редува силен със слаб мач, което ме вбесява.

Личи си, че Марсилия редува силен със слаб мач, което ме вбесява.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Френският шампионат е толкова нелогичен ,че направо нямам думи ...........
как може тим като Брест да е лидер а Рен да е втори като преди 1,2 сезона бяха в долната дивизия ?!
още по-озъдачаващ е факта ,че хегемона последното десетилетия Олимпик Лион е чак на 11-то място.

Ballancee написа:Френският шампионат е толкова нелогичен ,че направо нямам думи ...........как може тим като Брест да е лидер а Рен да е втори като преди 1,2 сезона бяха в долната дивизия ?!
още по-озъдачаващ е факта ,че хегемона последното десетилетия Олимпик Лион е чак на 11-то място.
![]()
Равностоен е просто,затова го харесвам.
А и качеството на футбола е много високо!
Равностоен е просто,затова го харесвам.
А и качеството на футбола е много високо!
Чак толкова качествен едвали , все пак националния отбор на ,петлите' е показателен !
Иначе съм на мнение ,че ако беше равностоен едвали два от новаците ще са на първо и второ място докато доказани отбори като Лион и Монако ще са извън десятката.
Ballancee написа:Френският шампионат е толкова нелогичен ,че направо нямам думи ...........как може тим като Брест да е лидер а Рен да е втори като преди 1,2 сезона бяха в долната дивизия ?!
![]()
За Брест съм съгласен, но Рен са от силните отбори във Франция, не знам откога не са били във втора лига, но със сигурност е повече от 10 години. Затова е интересно френското първенство, равностойни отбори и всеки може да бие другия. Примерно едни ПСЖ, които са гранд във френския футбол и никога не са изпадали по естествен път в своята история, бяха на крачка от това в два поредни сезона. Колкото до Лион, те никога не са били от грандовете, но с идването на президента им Олас през 1987 почва сериозно финансиране и постепенно изграждане на голям клуб, който да е сред най-добрите във Франция. Успяха да наложат някаква хегемония, защото бяха най-силни финансово и обираха всичко най-добро от първенството. Освен това и големите отбори ПСЖ, ОМ, Сент Етиен, Нант и Монако бяха слаби през тези години.
В крайна сметка мнението ми е, че Олас го създаде този клуб и самия той ще го довърши...
Абе незнам , но определено Френският шампионат не го препоръчвам за привържениците на залози !
И аз! 

След изминаването на 1/3 от първенството има 8 точки разлика между първия и предпоследния, което доказва че френското първенство всяка година става все по-странно.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
-
- Контакти:
Давам им на Брест и Рен да са на първите 2 места максимум още 5-10 кръга.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,