Браво момчета Голям Камбуров

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Браво момчета Голям Камбуров

Мнениеот acmilan » 13 мар 2009 20:18

plamen etov написа:
acmilan написа:Яд ме е,че направихме толкова издънки през първия полусезон,защото ако тогава бяхме в такава форма,сега щяхме да се борим дори за титлата.Дано пак се представим добре в дербитата.

Винаги сме играли по един силен полу сезон и там ние най голямата слабост за съжаление.

Така е,брат,просто ако бяхме по-постоянни,щяхме да имаме повече успехи,но да се надяваме,че ни чакат много такива оттук нататък :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 13 мар 2009 20:21

plamen etov написа:
vladomin_ написа:Браво на момчетата от Локомотив София. Предпочитам те да вземат квоти за УЕФА отколкото всеки друг отбор. Ни най-малко съм симпатизант на Литекс.

Дано има още 13 кръга ;)

Честито на Пламен Гетов.Според мен Локото ще са преди Ч.море на края.А и се видя,че Пирин не са толкова страшни ,въпреки ........ ;)
Изображение Изображение

mile_bg7

Мнениеот mile_bg7 » 13 мар 2009 20:21

Който не е от "Локо" че му извадим едно око!

ЧОВЕК

Мнениеот ЧОВЕК » 13 мар 2009 20:22

НЕКА ГОСПОДИН ГИГОВ АКО ИСКА ДА ОСТАВИ ГОЛЯМА СЛЕДА ВЪВ ФУТБОЛА,ДА СЕ ВЪРНЕ ОТНОВО ВЪВ ЛОКОМОТИВ НО ОТ ПЛОВДИВ!!!! ГОСПОДИН ГИГОВ,СЪС 3 МАРШРУТКИ ПУБЛИКА НЕМОЖЕШ ДА НАПРАВИШ НИЩО В ЕВРОПА И ТИ ГО ЗНАЕШ! ПОМНИШ КАК СЕ ПЪЛНЕШЕ СТАДИОН ПЛОВДИВ СРЕЩУ ЛАЦИО И ОКСЕР!!!!!! ЛОКО СФ Е СИМПАТИЧЕН КЛУБ НО НЕ СТАВА ЗА ЕВРОПА!!!!!!БЕЗ ПУБЛИКА НИЩО НЕ СТАВА!!!!! МОЕТО УВАЖЕНИЕ КЪМ МОМЧЕТАТА ОТ СФ.НО Е ТАКА!!!!!! БРАВО МАРТО!!!! ВСИЧКИ В ПЛОВДИВ ЗНАЕМ ЧЕ СИ ВЕЛИК И 100% ЩЕ СИ ОТНОВО ГОЛМАЙСТОР!!!! И ТО ОЩЕ ТОЗИ СЕЗОН!!!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 13 мар 2009 20:24

Камбуров тепърва ще ви радва.Ние знаем на какво е способен.Искрено ви завиждам.Честита победа!И да знаете ,че сте ми по-симпатични от Славия ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
LocoMotion

Мнениеот LocoMotion » 13 мар 2009 20:28

Пирин Благоевград - Локомотив Пловдив2 - 0:4 (0:2) голмайстори: 0:1 Мартин Камбуров 31, 0:2 Зоран Балдовалиев 33, 0:3 Мартин Камбуров 74, 0:4 Иван Пасков 84 :D

Потребителски аватар
LocoMotion

Мнениеот LocoMotion » 13 мар 2009 20:32

Николай Гигов /интервю/:"Никога нямаше да напусна Локо Пд ако тогавашния министър на транспорта не ми се обади да ми "напомни", че ако искам да спонсорирам отбора на железниците то да заповядам в и да поема този на Локо СФ... и това не бе никак пожелателно..." :lol:

ЧОВЕК

Мнениеот ЧОВЕК » 13 мар 2009 20:37

И НА МЕН ДА СИ ПРИЗНАЯ МИ Е МНОГО ТЕЖКО КАТО ГЛЕДАМ КАК МАРТО БЕЛЕЖИ ЗА ДРУГ КЛУБ!!!!! ДАЖЕ Е МНОГО ТЕЖКО!!! НО СЕ РАДВАМ ЧЕ НЕ Е ЗА ЛЕВСКИ ИЛИ ОНИЯ ЧЕРВЕНИТЕ!!!!! СЪЩО СИМПАТИЗИРАМ НА НАЩЕ СЪИМЕННИЦИ ОТ СОФИЯ НО ПРЕДИ 2 ГОДИНИ НА ТЕХНИЯ СТАДИОН СЕ ДЪРЖАХА НЕУЗНАВАЕМО ВРАЖДЕБНО С НАС И ОТ ТОГАВА СА МИ МАЛКО ГАДНИ!!! ДАНО НЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ТАКА ЗАЩОТО НИЕ С ТЯХ НИКОГА НЕ СМЕ СЕ МРАЗИЛИ А СЕГА ОСОБЕННО ЛОКО СФ СА НЯКАКЪВ ОТБОР БЛАГОДАРЕНИЕ НА 5 ЧОВЕКА ОТ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!!! ФАКТ!!!!!!!!!! А МАРТО И БАЛДО СА КАТО ЗА 4!!!!! МАРТО,ВЪРНИ СЕ ЧАС ПО-СКОРО В ПЛОВДИВ!!!!! СЛЕД ХРИСТО КОЛЕВ В МОЯ ЖИВОТ ТИ СИ ДРУГИЯ КОЙТО ЗАВИНАГИ ЩЕ ОСТАНЕШ ЛЕГЕНДА НА ЧЕРНО-БЕЛИТЕ! ЧЕ И ПОВЕЧЕ!!!!!!ИМАХ ЩАСТИЕТО ДА ГЛЕДАМ И ВЕЛИКИЯ БОНЕВ НО БЕШЕ КЪМ КРАЯ НА КАРИЕРАТА МУ!!!!!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 13 мар 2009 21:31

Модератор ЛокоПД написа:Камбуров тепърва ще ви радва.Ние знаем на какво е способен.Искрено ви завиждам.Честита победа!И да знаете ,че сте ми по-симпатични от Славия ;)

Това не можах да го свържа с темата и се питам, сам себе си, дали някои от "юзърите" на форума, не ги тресат комплекси на безсилие, или не съвсем?! :? 8-)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 13 мар 2009 21:33

IRON'BRIGADES написа:
ЧОВЕК написа:И НА МЕН ДА СИ ПРИЗНАЯ МИ Е МНОГО ТЕЖКО КАТО ГЛЕДАМ КАК МАРТО БЕЛЕЖИ ЗА ДРУГ КЛУБ!!!!! ДАЖЕ Е МНОГО ТЕЖКО!!! НО СЕ РАДВАМ ЧЕ НЕ Е ЗА ЛЕВСКИ ИЛИ ОНИЯ ЧЕРВЕНИТЕ!!!!! СЪЩО СИМПАТИЗИРАМ НА НАЩЕ СЪИМЕННИЦИ ОТ СОФИЯ НО ПРЕДИ 2 ГОДИНИ НА ТЕХНИЯ СТАДИОН СЕ ДЪРЖАХА НЕУЗНАВАЕМО ВРАЖДЕБНО С НАС И ОТ ТОГАВА СА МИ МАЛКО ГАДНИ!!! ДАНО НЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ТАКА ЗАЩОТО НИЕ С ТЯХ НИКОГА НЕ СМЕ СЕ МРАЗИЛИ А СЕГА ОСОБЕННО ЛОКО СФ СА НЯКАКЪВ ОТБОР БЛАГОДАРЕНИЕ НА 5 ЧОВЕКА ОТ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!!! ФАКТ!!!!!!!!!! А МАРТО И БАЛДО СА КАТО ЗА 4!!!!! МАРТО,ВЪРНИ СЕ ЧАС ПО-СКОРО В ПЛОВДИВ!!!!! СЛЕД ХРИСТО КОЛЕВ В МОЯ ЖИВОТ ТИ СИ ДРУГИЯ КОЙТО ЗАВИНАГИ ЩЕ ОСТАНЕШ ЛЕГЕНДА НА ЧЕРНО-БЕЛИТЕ! ЧЕ И ПОВЕЧЕ!!!!!!ИМАХ ЩАСТИЕТО ДА ГЛЕДАМ И ВЕЛИКИЯ БОНЕВ НО БЕШЕ КЪМ КРАЯ НА КАРИЕРАТА МУ!!!!!

брат искрено уважавам локо пд.и преди 2 години бях на въпросния мач и не си спомням да сме били враждебни с вас!винаги сме били в добри взаимоотношения!а относно камбуров не ми се обиждай обаче момчето има цели и иска да играе в европа и там да се доказва(от това зависи и евентуална повиквателна за него в националния отбор) ,а не да се бори да не изпадне.това е реалността брат!

Камбура е машина...за голове.Когато се върна в България,имаше вероятност да играе при нас...отново.Обаче нашта тъпа овца,т.нар. ни президентка ГТ [Т като тъпото] знаеш ли кво каза !?Каза "Ами той за кво ни е?"!!!!!!!!?????!!!!!А бе не ми се говори :evil:
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Върни се в “Локо София”