glarus_ds написа:Не ми харесват Бистрон и Йовов. Грешката на Велев срещу Вихрен беше, че остави Сърмов сам. По-добро решение беше вместо Йовов да играе Гаджев. Така щяхме да сме по-добри в центъра, както се случи и в мача за купата. Бистрон беше доста бавен и можеше по-добре да реагира при головете на Вихрен. Минев също има качества, показва добри игри като ляв бек и централен защитник, а също и като дефанзивен полузащитник игра добре. Вики Генев вече показа част от потенциала си в няколко мача. Милиев сякаш ще се превърне в основния ни централен защитник. До него трябва да е Рабех, а ако на него не му се играе, Генев е правилния избор. Може и Минев, и Димов, но не и Бистрон. Трябва да се дава шанс и на Христов. Ако получи подкрепа и от нас, ще му тръгне играта. Да Коща показва качества, ще го видим. Не казвам нищо за Тасевски, Жоазиньо и Гонзо, щото най-добрите футболисти на даден отбор нямат нужда от коментар. Това е
Хареса ми твоето мнение. Саамо ще добавя някой неща.
За Йовов не съм съгласен, че не трябва да играе. Според мен той трябва да е на терена. Ще навлезе във форма сигурен съм. Центрирането за гола на Гонзо беше фантастично. Може би трябва да играят по едно полувреме двамата с Зе Суареш отдясно.
Отляво Жоазиньо и Ники когато се оправи.
А в центъра на защитата според мен без никакво колебание час по-скоро трябва да започне налагането на двойката Виктор Генев - Йордан Милиев. Това спокойно могат да са бъдещите централни защитници не само на Левски а и на националния отбор. Не виждам по-големи таланти у нас от тях двамата и Иван Иванов от ЦСКА.