Фениксът ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Фениксът ЦСКА

Мнениеот Синьо сърце » 08 ное 2010 21:14

Феновете на червените имат основания да са доволни,защото спечелиха три тежки гостувания-Пк,Бл и Виена,а това не е малко!Да,играта е грозновата и недодялана,но резултатите са факт.Като страничен за ЦСКА човек бих изказал мнението,че Радуканов изстиска 150% от възможното дотук-къде с късмет,къде с нестандартни решения и с хъс.А за феникса-ЦСКА не е умирал и изгарял,та да възкръсва от пепелта!Пролетната програма на червените е наистина кошмарна,може би там ще се види за какво иде реч,то и ний чакаме напролет да видим как сините ще мачкат,както ни убеждават,да видим! ;)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 08 ное 2010 21:24

Какъв феникс бе момчета! Сега ще ви върнем бързо бързо извън топ 6! :)

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 08 ное 2010 21:30

1926 написа:Какъв феникс бе момчета! Сега ще ви върнем бързо бързо извън топ 6! :)

Там им е мястото на тия юнаци!

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 08 ное 2010 21:31

в този си вид/управление и футболисти/ ЦСКА няма бъдеще.трябват сериозни промени .при Томов имахме отбор без управление-сега нито едното... :geek:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 08 ное 2010 21:52

1926 написа:Какъв феникс бе момчета! Сега ще ви върнем бързо бързо извън топ 6! :)

По принцип си прав и това няма хич да е изненада! Надявам се обаче да не ги "върнат в играта"странични фактори,защото всички,дори и те знаят,че поредните победи напоследък не бяха постигнати с някъква игра и срещу някъкви съперници включително и Рапид,които бяха на нивото на Миньор! Всички знаят също,че именно срещу нас, с една евентуална победа над "палача" на кръвния враг Левски,замазването на очите на уж изнервените червени фенове ще бъде жестоко,сполучливо от страна на некадърниците от титан,които ще ползват всички"лостове" на Бг реалността за да спечелят този мач! Смешно и за пореден път смехотворно обаче ще е ако след редицата унижения,протести и побоища УЖ недоволните фенове се стечат на този мач.....!? Иначе цска никога не може да бъде сравняван с "феникс от пепелта" защото този клуб от създаването си включително,винаги е бил спасяван в подобни моменти за разлика от десетки Български,велики клубове и школи,някои от които вече изчезнаха........ всички знаем как и от кой?!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 08 ное 2010 22:04

fire написа:

По принцип си прав и това няма хич да е изненада! Надявам се обаче да не ги "върнат в играта"странични фактори,защото всички,дори и те знаят,че поредните победи напоследък не бяха постигнати с някъква игра и срещу някъкви съперници включително и Рапид,които бяха на нивото на Миньор! Всички знаят също,че именно срещу нас, с една евентуална победа над "палача" на кръвния враг Левски,замазването на очите на уж изнервените червени фенове ще бъде жестоко,сполучливо от страна на некадърниците от титан,които ще ползват всички"лостове" на Бг реалността за да спечелят този мач! Смешно и за пореден път смехотворно обаче ще е ако след редицата унижения,протести и побоища УЖ недоволните фенове се стечат на този мач.....!? Иначе цска никога не може да бъде сравняван с "феникс от пепелта" защото този клуб от създаването си включително,винаги е бил спасяван в подобни моменти за разлика от десетки Български,велики клубове и школи,някои от които вече изчезнаха........ всички знаем как и от кой?!

Що не си гледате Коко Динев и да спрете да се занимавате с нас. Днес е понеделник и мина мача с Пирин, а вие от днес почвате да пеете как ще ви порежат и как ще загубите мача. И не ми сравнявай Рапид Виена с Миньор. Рапид са по добри и от вас. Не забравяй къде играят. Турнира се казва Лига Европа, групова фаза. Вие такова нещо не сте помирисвали, а не се знае дали ще помиришете някога. Така, че един съвет. Гледайте си отборите и не мислете за ЦСКА, ТИТАН и всичко свързано с червения отбор. Както бяхме последни, така и може и да сме шампиони май месец.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 08 ное 2010 23:05

Ехооо, къде са бойкотиращите >? Айде............бойкотите. Ама.........защо, защо не се пише сега>? Ето. Аз и тогва и сега - подкрепям ЦСКА. Да, аз не плюя - нито сега, нито по-рано. Дам - играта преди и сега не ми харесва. Да, ЦСКА има същите проблеми като преди.

п.с
към автора. Умря плюенето и умря до следващата издънка.

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 09 ное 2010 02:12

Феникса полека се повдига, изтърсва си лявото крило от пепелта и причаква засиления от далеч локомотив. Може да го погали с перце и да му пожелае приятен път, може да го одраска, може и да го изкара извън релсите.....
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 09 ное 2010 10:08

kokic1986 написа:Феникс може да наречете Ботев - те наистина се възраждат от пепелта ("В" група) , ЦСКА по-скоро ми прилича на някой човек който е паднал в калта , повъргаляли са го малко и сега се опитва да надига глава , че дори и се е подпрял на една ръка - готов да се изправи ;)

Абслолютно! Точно това щях и аз да напиша :) А Канарите са си чисти Феникси! :)
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 09 ное 2010 10:11

k_oleto написа:Ехооо, къде са бойкотиращите >? Айде............бойкотите. Ама.........защо, защо не се пише сега>? Ето. Аз и тогва и сега - подкрепям ЦСКА. Да, аз не плюя - нито сега, нито по-рано. Дам - играта преди и сега не ми харесва. Да, ЦСКА има същите проблеми като преди.

п.с
към автора. Умря плюенето и умря до следващата издънка.

Е малко ли ги плюхме? Според мен ЦСКА играе посрредствен футбол от 4-5 години насам. ТИТАН оправлява некадърно, то се вижда! За жалост нямам техните пари и фирми за да откупя отбора и да го издържам обаче... Тея победки тука дето ги направихме си бяха посредствени. ФАКТ!
YA GUNNERS YA

Върни се в “ЦСКА”