Юруков и Домакинов изгонени от Ч.море .

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
piconero
Контакти:

Re: Юруков и Домакинов изгонени от Ч.море .

Мнениеот piconero » 08 ное 2010 21:56

Сегашната защита е почти непроменена поне за мен,а по-скоро подсилена.В пъвия кръг / мача с Пирин /ми се стори,че няма кой да ни бие на "Тича" ,а какво стана..... ? "Играчи" / в защита /,които са заедно от години,не могат да се сработят.В следствие на,което от една от най-стабилните защити в първенството,стават една от най-слабите.Моля,някой от разбиращите да ми каже как се получи?????

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 ное 2010 22:07

ShooterMan написа:Стига с тези неполучени заплати бе Моу!Кога в Черно Море при тези собственици е имало неполучени заплати?Жардел ако не се плащаше на време знаеш ли къде щеше да е сега а?На Копа Кабана и пак над 100кг.Както и всички чужденци.Това със заплатите е най-жалкия опит да се обвини собственика,а не играчите.Те невинни.Да,орязаха им премиите,но в Каварна за Купата кой се о*ра?Този сезон премиите им са обвързани със точки,спечелени точки,а заплатите си ги вземат редовно.А защо изгониха тримата?Може би защото са били подстрекателите и лидерите на групичката.Бачев и Дани Г са мишки,каквито на терена,такива и извън него,Юрука не е такъв обаче,и Домакинов не е.Каквото кажат на мишките-мишките това ще правят.Неслучайно са изгонени те!Можеха да изгонят Будинов,Дани Г,Адемар и толкова,а те гонят хора точно от групичката,защо?

ПС:Не,Косата дължи обяснение!Аз например,а и много други давахме извънземен кредит на доверие на Косата.Подкрепяхме го,заради нас той е длъжен да каже тази групичка какво точно е правила.Ние подозираме истината,но аз искам и Косата да каже и защо Косата не ги изгони лятото?Жалко за добрия отбор,но и по-добър ще имаме,бъдещето е пред нас.Няма незаменими хора,Черно Море е над всички.

Oткъде знаеш, че всичко около заплатите е уредено? Винаги съм се чудил, ти дали не си пресаташето :mrgreen: Стига бе Жоре! Не са безгрешни ТИМ... И всеки тук дава предположения, мнения и т.н, но истината никой не я знае!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 08 ное 2010 22:14

Каквато и да е истината, факт е ,че при загубите играха симулативно и нямат място в Ч.море. Освен тези тримата трябва да отстранят още 4-5 троянски кончета от отбора :!:

Потребителски аватар
piconero
Контакти:

Мнениеот piconero » 08 ное 2010 22:22

Явно ръководството ще стигне до истината по трудния начин.Явно има нужда от няколко нови играчи / или налагане на школата /,ново ръководство и най-вече треньор.Бюджета може и да не се променя

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 08 ное 2010 22:31

Относно Кривия-за мен един от най-добрите футболисти,които съм гледал в Черно Море,може би най-добрия!Отборът направи страхотни мачове,ще ги разказваме с години.Съжалявам само,че не можа да поведе отбора след себе си за по-дълго време.Напротив,настрои много хора срещу него,може би подхода му не е бил правилен.Но е вярно,че играта сега няма нищо общо с играта по негово време.
Все пак обичам Черно Море повече от Кривия!

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 08 ное 2010 22:40

http://ring.bg/cherno_more/fenove-trosh ... botev.html
Тука не виждам Юрука да е недоволен, че напуска...И сам се издава - "Не искам да кажа сега каква е причината" и "Не, кой е говорил за слаба игра, къде видяхте слаба игра".Демек правихме си каквото искаме, не че сме слаби и не можем да играем....
Последна промяна от Mussolini на 08 ное 2010 22:44, променено общо 1 път.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 ное 2010 22:44

Но времето доказа и един парадокс....Кривия обичаше Черно Море повече отколкото "футболистчетата" :!: .Не,той обичаше победите,а нашите момченца бяха твърде малки за такова мислене,но покрай победите и ината си водеше Черно Море по правилния път.Този път не беше удобен на някои,те искаха лесния път-бий у дома,навън падай,тото играй ако щеш,не се напъвай много много и така...Горе обаче има Някой,който гледа.Така както му скроиха шапка на него,така днес съдбата им скрои реванша на тях.Кривия на Шерифа викаше Саше,Саше,очевидно му беше от любимците,затова аверчетата мраязеха Шерифа.....а днес Шерифа е по-чист от тях и ако има съдба лентата отива на неговата ръка също така както разжалваха Алекс.Също и Тошко Колев беше под крилото на Алекс,затова и той страдаше от тея.Изтерзани,измъчени,криещи се в тъмна съблекалня като престъпници,пред камерите говори 21 годишен наш юноша,а с феновете-друг такъв пак на 21 години.....а големите лидери?Смях смях смях,ах,да беше само възможно да върнем стрелките назад,на онези преди 1 година,какви шутове само щяха да отнесат тези лидерчета ли са там,тарторчета ли и как те,а не Кривия щяха да изхвърчат....Иначе Алекс си е подуенец с подуенски манталитет,сблъсъка с моряците е неминуем когато заговори за Левски и как го обича,факт.В интервюто си пред РИНГ за мен Юрук буквално се подиграва,наглее,има си шефове,къде имало слаба игра,кой играл слабо....Абе според вас какво е станало в стаичката при мутрите?Един по един влизали и след минути всеки излизал омърлушен?Само за пари ли,или са яли плесници....или някои даже може и да са ги еб*ли :lol: .Няма да си кажат,но Юручето щастлив,доволен :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 08 ное 2010 22:54

ShooterMan написа:Но времето доказа и един парадокс....Кривия обичаше Черно Море повече отколкото "футболистчетата" :!: .Не,той обичаше победите,а нашите момченца бяха твърде малки за такова мислене,но покрай победите и ината си водеше Черно Море по правилния път.Този път не беше удобен на някои,те искаха лесния път-бий у дома,навън падай,тото играй ако щеш,не се напъвай много много и така...Горе обаче има Някой,който гледа.Така както му скроиха шапка на него,така днес съдбата им скрои реванша на тях.Кривия на Шерифа викаше Саше,Саше,очевидно му беше от любимците,затова аверчетата мраязеха Шерифа.....а днес Шерифа е по-чист от тях и ако има съдба лентата отива на неговата ръка също така както разжалваха Алекс.Също и Тошко Колев беше под крилото на Алекс,затова и той страдаше от тея.Изтерзани,измъчени,криещи се в тъмна съблекалня като престъпници,пред камерите говори 21 годишен наш юноша,а с феновете-друг такъв пак на 21 години.....а големите лидери?Смях смях смях,ах,да беше само възможно да върнем стрелките назад,на онези преди 1 година,какви шутове само щяха да отнесат тези лидерчета ли са там,тарторчета ли и как те,а не Кривия щяха да изхвърчат....Иначе Алекс си е подуенец с подуенски манталитет,сблъсъка с моряците е неминуем когато заговори за Левски и как го обича,факт.В интервюто си пред РИНГ за мен Юрук буквално се подиграва,наглее,има си шефове,къде имало слаба игра,кой играл слабо....Абе според вас какво е станало в стаичката при мутрите?Един по един влизали и след минути всеки излизал омърлушен?Само за пари ли,или са яли плесници....или някои даже може и да са ги еб*ли :lol: .Няма да си кажат,но Юручето щастлив,доволен :lol:

Жалко, жалко за Кривия наистина, щото времето показа, че е бил прав, а колко псувни (включително и от мен)отнесе....На следващото му идване на Тича трябва да му организираме едно достойно посрещане....Ако има такова де....След година може и да е приключил вече....

Потребителски аватар
piconero
Контакти:

Мнениеот piconero » 08 ное 2010 22:58

Така е било и така ще бъде.Феновете най-добре усещат проблемите и настроенията в отбора.Както винаги казват играчите за "кухнята",си е общо взето тайна за всички.Или поне за тези,които си обичат отбора.Всичко останало е отбиване на номераКолкото повече млади играчи,търсещи перспектива,толкова по-добре /в смисъл има бъдеще /.Колкото повече взети от тук и там /толкова повече проблеми /.За съжаление при нас не се получи спойката между стари / събрани от къде ли не /и нови /от школата /.

Потребителски аватар
piconero
Контакти:

Мнениеот piconero » 08 ное 2010 23:10

А защо никой не сподели мнение за Милен Петков ? Колко мача изигра и с какво помогна на отбора с престоя си ? За мен това е типичния "лапач" / с цената на всичко ще гледа да си задържи заплатата.Поради простата причина,че с игра няма как да се наложи /.А защо го търпяха толкова време ?

Върни се в “Черно море”