Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

barabata
Контакти:

Re: сюрприз за Селския

Мнениеот barabata » 13 мар 2009 16:49

И аз съм против расистки изстъпления. По хубаво всеки с една бутилка мин. вода и като почне мача по играчите на левски.

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 13 мар 2009 16:53

Corwin написа:От Левски съм и утре съм на мача да викам за отбора си, но напълно ви подкрепям, каквото и да направите. Селският е безумец и аз съм съпричастен с мъката ви.Дано да стане добър мач.
Благодаря ти приятелю за добрите думи и ви пожелавам на вас шампионска титла!
Последна промяна от Jimmy8 на 13 мар 2009 17:08, променено общо 2 пъти.
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 13 мар 2009 16:57

mormona написа:Абе гръмнете го тоя и да се приключи бре... какво е това нещо , то Ботев стана като някакъв парцал... егати. Явно тоя дебил иска да затрие футбола в Пловдив.Аз съм от София обаче неискам единствените футболни отбори да са от столицата . Да станем като Андора и Сан марино ли ? С един град и в него 10 отбора и това е? Още повече , че Ботев има и история и така нататък.Той сега седи там и вика \"аз се грижа за отбора\". Хубаво де ама като не те щат феновете... напусни бе ! Какво като се грижиш , той клуба не е твой , той е на феновете... неразбирам що за логика.Почнаха бизнесмени да копуват клубове и да се разпореждат в тях понеже имали пари , и понеже като малки си напъвали **** да печелят пари , та сега едва ли не сичко им е позволено! Феновете са тези които държат отбора, а те не са някаква купчина хора дето ходят и ти пълнят хазната по време на мач... Не следя изкасо казуса Ботев - Христолов , нямам нерви да глоедам поредния безумец в БГ.Обаче се пак това което чувам , е че той иска да си седи начело на клуба и не му пука. Да де ама той не е бащиния тоя отбор...
:evil: :evil: :evil:

Абсолютно прав си!Акционерното дружество може да е негово,но футболния клуб е на феновете.Той е обществена организация,с обществено значение.Е,така поне е в нормалните страни,а знаем че България няма нищо общо с Нормална Страна...
А колкото до расистките изпълнения - аз съм ЗА с две ръце!Не съм расист,но ако това ще доведе до 50 000 лева глоба за селския момък - съгласен съм и на много други неща!Тъмнокожите футболисти да ни извинят,нищо лично няма да има,но нека ни разберат - готови сме да водим война за лщбимия клуб с всички средства,и законни и незаконни,и морални и неморални.Защото Ботев Пловдив стои над всичко!Повтарям за тия дето са за по-меки и морални действия - БОТЕВ ПЛОВДИВ СТОИ НАД ВСИЧКО и всякакви действия са оправдани за спасяването му!!!Абсолютно всякакви!
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 13 мар 2009 17:40

Jimmy8 написа:
Corwin написа:От Левски съм и утре съм на мача да викам за отбора си, но напълно ви подкрепям, каквото и да направите. Селският е безумец и аз съм съпричастен с мъката ви.Дано да стане добър мач.
Благодаря ти приятелю за добрите думи и ви пожелавам на вас шампионска титла!

Абе,страшно приятелство пламна :D Ботев има ПУБЛИКА,това съвсем сериозно и тази публика трябва да ДОКАЖЕ,че не заслужава ТОЗИ президент!Успех на Левски утре за мача,а на Ботев-за смяната на президента!

botev champion

Мнениеот botev champion » 13 мар 2009 17:47

Ще ви бием и няма да станете шампиони!!!Нищо лично.......!Просто една игра.

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 13 мар 2009 17:55

botev champion написа:Ще ви бием и няма да станете шампиони!!!Нищо лично.......!Просто една игра.

нищо лично,ама трудно в това ви състояние ще ни биете,не че ние сме страшна сила...

botev champion

Мнениеот botev champion » 13 мар 2009 18:03

OBI4AM LEVSKI написа:
botev champion написа:Ще ви бием и няма да станете шампиони!!!Нищо лично.......!Просто една игра.

нищо лично,ама трудно в това ви състояние ще ни биете,не че ние сме страшна сила...

В такива мачове себераздаване и мобилизация компенсират по-скромните футболни умения.

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 13 мар 2009 18:08

Преди малко писах във форума на Локото/споко/, ще го кажа и тук. Хронологически три града са писали историята на българският футбол - Варна, София и Пловдив. Срамота е във Филибето нещата да са на това дередже! Махайте го по-бързо този идиот, че много хора обичащи футбола, не само от Пловдив, сигурно се обръщат в гробовете си. Може да ви звучи патетично, но е истина.
Колкото до мача, логично е Левски да бие, но е доказано, че тази игра понякога е алогична. Все пак залагам на 2-та за тази среща.

vasobaso
Контакти:

Мнениеот vasobaso » 13 мар 2009 18:11

Jimmy8 написа:А колкото до расистките изпълнения - аз съм ЗА с две ръце!Не съм расист,но ако това ще доведе до 50 000 лева глоба за селския момък - съгласен съм и на много други неща!Тъмнокожите футболисти да ни извинят,нищо лично няма да има,но нека ни разберат - готови сме да водим война за лщбимия клуб с всички средства,и законни и незаконни,и морални и неморални.Защото Ботев Пловдив стои над всичко!Повтарям за тия дето са за по-меки и морални действия - БОТЕВ ПЛОВДИВ СТОИ НАД ВСИЧКО и всякакви действия са оправдани за спасяването му!!!Абсолютно всякакви!

Както ни глобиха и през есента, когато направихте свастиката ли? С подобни "форумни закани" по-скоро улесняваш адвокатите на Селския за контестации по повод всяко възможно наказание без значение от БФС (които открито очакват проблеми от "феновете", а не от страна на отбора и ръководството) или УЕФА. Позицията на БФС е ясна:
"С оглед получени сигнали за масово нахлуване на терена от фенове на ПФК “Ботев” – Пловдив с цел прекратяване на срещата и санкциониране на отбора, Комисията по етика и феър плей към БФС Ви препоръчва:

Органите на полицията да извършат оценка на обстановката преди футболната среща, с оглед предотвратяване на хулигански прояви и недопускане нахлуване на терена преди, по време и след приключване на футболната среща.

Моля за усилено полицейско присъствие с цел разделяне на двете агитки и недопускане опити за физически сблъсъци.

Моля за засилена полицейска проверка с цел предотвратяване внасянето на стадиона на ЗАБРАНЕНИ ПРЕДМЕТИ.

Длъжностните лица от БФС, ангажирани с футболната среща, ще окажат пълно съдействие на органите на полицията за осигуряването на нормалното й протичане.

ПРЕДСЕДАТЕЛ
КОМИСИЯ ПО ЕТИКА И ФЕЪР ПЛЕЙ
ГЕНЕНЕРАЛ ВАСИЛ ВАСИЛЕВ"

Кое те кара да мислиш, че надувайки нацистката свирка на определени нефутболни елементи, ще помогнеш на клуба? Всяко подобно действие ще бъде "проблем от организационно естество" и ще бъде санкционирано с глоби далеч по-малки от 50 000лв. (как си ги измисляте). Преследване от МВР и прокуратурата следват от анти-дискриминационния закон на Република България и не могат да бъдат преписани на Сельо, или Ботев Пловдив. Бъди отговорен гражданин, не кукла на конци. Призиви за "крайни мерки" и "всякакви средства" са пароли на фашизоидни лумпени, феновете на отбора на Пловдив и светлото име на Христо Ботьов не могат да бъдат такива...
Herbsupported Ape

Потребителски аватар
nikytodorov
Контакти:

Мнениеот nikytodorov » 13 мар 2009 18:33

ai,Kanary-pobeda...
1912!Първи се родихме,последни ще умрем!!!

Върни се в “Архив”