Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: сюрприз за Селския
От Левски съм и утре съм на мача да викам за отбора си, но напълно ви подкрепям, каквото и да направите. Селският е безумец и аз съм съпричастен с мъката ви.Дано да стане добър мач.
Abe добър мач едва ли, разликата между двата отбора е много голяма в момента, но се радвам, че има много фенове като теб, които оценяват на какви мъки сме изложени вече 10 години!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Абе гръмнете го тоя и да се приключи бре... какво е това нещо , то Ботев стана като някакъв парцал... егати. Явно тоя дебил иска да затрие футбола в Пловдив.Аз съм от София обаче неискам единствените футболни отбори да са от столицата . Да станем като Андора и Сан марино ли ? С един град и в него 10 отбора и това е? Още повече , че Ботев има и история и така нататък.Той сега седи там и вика \"аз се грижа за отбора\". Хубаво де ама като не те щат феновете... напусни бе ! Какво като се грижиш , той клуба не е твой , той е на феновете... неразбирам що за логика.Почнаха бизнесмени да копуват клубове и да се разпореждат в тях понеже имали пари , и понеже като малки си напъвали **** да печелят пари , та сега едва ли не сичко им е позволено! Феновете са тези които държат отбора, а те не са някаква купчина хора дето ходят и ти пълнят хазната по време на мач... Не следя изкасо казуса Ботев - Христолов , нямам нерви да глоедам поредния безумец в БГ.Обаче се пак това което чувам , е че той иска да си седи начело на клуба и не му пука. Да де ама той не е бащиния тоя отбор...

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
Както е казал П.Р.Славейков НЕ СМЕ НАРОД... ако се обединиме всички агитки и започнеме да прекратяваме всеки мач заради селския...все някой ще му намери мястото...
да нахлуете и да прекъснете мача и да изкарате расистки транспаранти е почти едно и също и за двете неща може да ви махнат от А група,
само че при първото може да изгорят страшно много хора а при второто може да няма такива,и за двете неща говоря с условия!
само че при първото може да изгорят страшно много хора а при второто може да няма такива,и за двете неща говоря с условия!
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995
- емо73канар
- Контакти:
Сега остава и всички на които СЕЛЮЮ дължи пари и те да го сюрпризират с честитки от съда и тогава да го видим "големият бизнесмен".

- botev_1912
- Контакти:
емо73канар написа:Сега остава и всички на които СЕЛЮЮ дължи пари и те да го сюрпризират с честитки от съда и тогава да го видим "големият бизнесмен".![]()
![]()
![]()
![]()
Еххх, на Селския му пожелавам много пари да има, и всичките да ги даде по адвокати и доктори!!!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- The deacon
- Контакти:
И аз съм левскар (то се вижда!), но искам утре да има мач, който да се играе 90 минути! Веднага ще кажа защо - мачовете между Левски и Ботев, почти винаги са били изключително атрактивни и изпъстрени с много емоции! Футболът само печели от такива мачове! Иначе - напълно разбирам феновете на Ботев и напълно подкрепям претенциите им към Митьо Селския! И аз не харесвам нашия Ганьо (Т. Батков), и аз се срамувам в повечето случаи от всичко казано и направено от него, но за съжаление той е президента! Момчета, ако утре предизвикате бъркотия, от нея ще загуби вашия любим клуб, не мухльото Митьо! Така че търсете други средства за отстраняването на въпросния бандит! Сигурен съм, че всички нормални фенове на футбола в България ви симпатизират и ви подкрепят!
Сюрприз за Селския... Идеално!!! Аз съм потомствен канар, подкрепял съм клуба от първите ми мачове на Колежа в края на 80-те и съм страдал с Пловдив 10г.- "ерата Христолов". Аз съм горд човек, с моите принципи и убеждения, затова за мен е чест да се нарека Ботевист. Когато обаче трябва да виждам, чувам и "очаквано да участвам" в една расистка, псевдо-наци пропаганда на трибуните на Колежа, завоалирана с "грижа за бъещето на клуба", аз не мога да пристъпя принципите си. Група фенове с татуирани свастики не могат да ме убедят, че с действията си искат само да помогнат на Ботев. Не искам да си и помислям за нашите чернокожи футболисти и как ще се чувстват те на терена.
Пиротехника и лудост- ДА! Клякане пред нефутболни интереси и превръщане на младежите по Трибуна Изток в кукли на конци- НИКОГА!
Пиротехника и лудост- ДА! Клякане пред нефутболни интереси и превръщане на младежите по Трибуна Изток в кукли на конци- НИКОГА!
Herbsupported Ape
- Тракиец 1912
- Контакти:
И аз съм с всички каквото и да стане, но не виждам смисъла един мач да се играе 90 минути при положение, че дори и да победим ще ни вземат точките.