Лукас Трекаричи
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
Лукас Трекаричи
Здравейте приятели знаете ли какво става с Трекаричи и защо не попада в групата от край време.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Re: Лукас Трекаричи
Не попада в групата, защото е некадърен! Той е поредният ултра талант доведен от Коща, който така и неуспява да се адаптира в България.
YA GUNNERS YA
-
- Контакти:
Имаме си старши треньор, който определя състава. И видно от последните три мача го определя много правилно. Следователно Трекаричи не попада в състава, защото има по - добри от него. Не го определям като некадърен, все пак не съм старши треньор или специалист.
crap написа:Не попада в групата, защото е некадърен! Той е поредният ултра талант доведен от Коща, който така и неуспява да се адаптира в България.
некадърните , само стоят пред форума и се чудят каква глупост да напишат.
Има качества момчето просто няма кой да ги развие. Това е лошото в ЦСКА. Няма специалист занимаващ се с младите таланти. Тонев, Костадинов, Дечев, Трекаричи, Радулович. Това са момчета с които трябва да се работи. За жалост в любимия ми клуб гледат само как да вземат поредната мега звезда от рода на Тибони и Тиеро.
[center]
[/center]

-
На линияblue avalanche
- Контакти:
Защото е "новият Меси" и го пазят за момента,когато "старият" спре да играе.
Според мен за играчи които не са водили подготовка с отбора е доста трудно да се наложат в 1-вия отбор веднага . Това момче никой не таи надежди на него но ако става за нещо ще си проличи на пролет , ей го и Бандаловски е същата работа а съм сигурен че е много по-добър бек от Трифонов,Дечев и Грило !
gvg68 написа:crap написа:Не попада в групата, защото е некадърен! Той е поредният ултра талант доведен от Коща, който така и неуспява да се адаптира в България.
некадърните , само стоят пред форума и се чудят каква глупост да напишат.
Написаното от теб важи с пълна сила за теб.
YA GUNNERS YA
Престанете с глупостите,бе,какво искате от момчето-по талантливо е от всички взети заедно,които са в този отбор,а и не само,нито в нашия има толкова талантливо,камо ли при ЦСКА и ЛЕВСКИ-само ви дай плюене,ама вие май хич не я разбирате тази игра,нямате поглед,а факта е един-страшен талант,който трябва да се развие-това е,от повече глупави коментари няма нужда.
crap написа:Не попада в групата, защото е некадърен! Той е поредният ултра талант доведен от Коща, който така и неуспява да се адаптира в България.
Първо не е доведен от Коща,второ ако ти разбираш от футбол поне малко няма да говориш глупости.Ако не го изгонят сега на почивката,ще си говорим пак на пролет,когато има постоянен треньор и има пълноценна подготовка на отбора.Проблема на България е точно това че има 11 футболисти и около 5 милиона треньори,и ти си в това число.