А иначе за засадата на Игуаин е така, но не е дузпа все пак
Много зле тия съдии в Испания, да вземат да махнат техния Коце Костадинов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:MORSKI написа:JackPackage написа:тоя сезон май на нас няма да ни се свирят дузпи, трябва да застрелят някой та да свирнат дузпа за нас... с Виляреал 2-3, днес 1 неотсъдена.....
Ваньо, по-добри бяхме. Знам, че си левскар, ама все пак стига си се оплаквал със съдията
е, добре, кажи имаше ли дузпа или не![]()
Е, положенията ви бяха с 1-2 повече, като имахте 2-3 в последните минути когато всички наши бяха напред, топката беше почти 50:50 владеенето, положенията бяха 9:6 ако не се лъжа, корнерите бяха 3:7![]()
2:1 беше по-реален резултат все пак с оглед на играта ви през целия мач, не до 20 мин
megan fox написа:То да беше само засадите..., двоен удар не ни дадоха и ни отмениха 2 гола, като всички са единодушни, че вторият е бил напълно редовен, а първият е било спорна ситуация...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[/center]JackPackage написа:Не отричам че сте по-добрия отбор като цяло, затова и сте първи, а ние седми![]()
Реално доста по-слаби отбори са побеждавали по-добри (да не припомням Купата на Краля от миналата година), а и какво е щяло да стане при отсъдена дузпа и евентуален гол са предположения все пак, можеше да вкарате още 5 гола, но можеше и да изравним, така че можем само да гадаем...
Както и да е, мача е отминал, гледам към следващия ни мач с Осасуна на Калдерон, там ни трябва победа че нямаме отдавна, а трябва да гоним третото място
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта