Домакина се връща в Ботев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Домакина се връща в Ботев?

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 08 ное 2010 10:52

http://gong.bg/view_article.php?article_id=167833

Чистката в Черно море вече стартира, научи Гонг. Двама от игралите снощи срещу Калиакра футболисти вече са отстранени от тима.

Става въпрос за Йордан Юруков, който в отсъствието на Георги Илиев излезе с капитанската лента, както и централния бранител Никола Домакинов.

До ранния следобед се очаква официално потвърждение от пресслужбата на клуба.

Най-вероятно, Домакинов ще продължи кариерата си в родния си Ботев Пд.

Феновете на Черно море, които на стадиона в Каварна наброяваха 500 души, бяха бесни от представянето на тима и 200 от тях дори причакаха футболистите пред клубния стадион „Тича”, за да изразят още веднъж публично възмущението си от бледата и вяла игра на варненци. Поражения има и върху клубния автобус на Черно море

Добре е да имаме алтернатива в защитата, защото в момента само двама са...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Mod 1912
Контакти:

Re: Домакина се връща в Ботев?

Мнениеот Mod 1912 » 08 ное 2010 10:53

Забравяш Васко... ;)

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 08 ное 2010 10:55

Mod 1912 написа:Забравяш Васко... ;)

Не мога да забравя Васко... Никой, никога не забравя Васко, особено ако е играл срещу него. Последно един тип от Арда разбра какво е Васко :) :) :)
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Vamos Campeon
Контакти:

Мнениеот Vamos Campeon » 08 ное 2010 11:02

Аз съм ПРОТИВ връщането на Домакинов!Нали трябва да налагаме млади момчета,защо ни е той?Според мен вече си е изпял песента и може да го ползваме САМО в Б група,но дотам!
kubik написа:Същата работа и в Кърджали,когато феновете на ботев нападнаха турците.Платено на няколко жълти фена(това е публична тайна в Пловдив) от централата на дпс да направят размирици

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 08 ное 2010 11:04

Освободеният от Черно Море Домакинов: Бих играл в Ботев във всяка група
http://sport.plovdiv24.bg/204985.html

Пловдивчанинът Николай Домакинов бе освободен от Черно Море. Това е станало снощи, след загубата на варненци от Калиакра (Каварна) с 0:4. Той все още по документи е част от отбора, но най-вероятно ще разтрогне с "моряците" под натиска на феновете, които го обвиниха за загубата. Домакинов, който прекара по-голямата част от кариерата си в Ботев Пловдив, веднага бе свързан с връщане в "жълто-черния" клуб.

"Ботев Пловдив винаги е вариант за мен. Това е отборът, който ме изгради като футболист, също и като човек. Ботев ми е в сърцето и бих играл за този отбор независимо в коя група се намира. Все още обаче е рано да се говори за завръщане, ръководството ме освободи снощи, аз искам и да си почина малко от тези неща", заяви пред Plovdiv24.bg Николай Домакинов.

Защитникът е юноша на "канарчетата". Играе в отбора от 1999-а до 2006-а година, но напуска тима след скандал с Димитър Христолов, заради когото стои половин година в канцелариите на тима, тъй като не иска да преподпише договора си. Има и 2 мача с фланелката на националния отбор.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 08 ное 2010 11:25

Става за В група, да... че то при суперпрофитата от ЦСКА не може да се дореди човек... Не мога да ви разбера, другари цесекари, що не си гледате потъващия кораб...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 08 ное 2010 11:28

Vamos Campeon написа:
liany написа:Домакинов до там ли се докара да обикаля В групите, до аматьорските дивизии. Беше футболист с перспективи, а сега в аматьорски отбор ще играе!

Ти къде пак се бъркаш,кавал смотан? Иначе аз съм ПРОТИВ връщането на Домакинов!Нали трябва да налагаме млади момчета,защо ни е той?Според мен вече си е изпял песента и може да го ползваме САМО в Б група,но дотам!

Е то има време, приятелю, година и половина поне, що да не го вземем... :) А имай предвид, че ако се контузи или бъде наказан Рахов/ В. Байрев, нямаме особени алтернативи...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 08 ное 2010 11:41

Ами то както е тръгнало,целия отбор на селяка взе да се събира при нас!Кой го изгонили отнякъде,кой не играел редовно в отбора си,кой му домъчняло за Пловдив...То хубаво,ама къде отиват тогава младите и перспективни играчи,които ще обиграваме за А група?Тези са си изпяли песента вече,за какво са ни?!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 08 ное 2010 11:44

Чакай сега :) Всеки ,който има желание да се завърне в Ботев е добре дошъл ,особено играч като Домакинов . Има още доста мачове и една качествена дълга резервна скамейка ще е от голямо значение .

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 08 ное 2010 11:46

BultraStyle написа:Чакай сега :) Всеки ,който има желание да се завърне в Ботев е добре дошъл ,особено играч като Домакинов . Има още доста мачове и една качествена дълга резервна скамейка ще е от голямо значение .

Мислиш ли,че Домакинов ще седи резерва във "В" група?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ботев”