Всички моряци в Каварна днес

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Всички моряци в Каварна днес

Мнениеот MORSKI » 07 ное 2010 23:30

smallmouse написа:Разбира се че пишат.А вие какво мислите за човека с ник paun4?

Кой е този? Не съм го срещал....

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 07 ное 2010 23:31

MORSKI написа:
smallmouse написа:Разбира се че пишат.А вие какво мислите за човека с ник paun4?

И аз не съм,за кой приказваш?

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 07 ное 2010 23:33

в това, което казваш има някаква логика. но според мен:

1. Жоро илиев е най-добрият ни играч и този полусезон
2. чужденците ни са ужасно слаби, те сигурна са в друга групичка
3. юруков и особено дани г нямаха кой знае каква роля в цска, че да влияят за треньорски смени.
4. домакинов и бачев почти не играят този полусезон, за да им се дава подобна роля в отбора...просто си пият с другите

кого имаше предвид кривия в последното си интервю на тема Черно море - за футболистчетата?

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 07 ное 2010 23:37

chelseabg написа:
MORSKI написа:

И аз не съм,за кой приказваш?

chernomore/search.php?keywords=&terms=all&author=paun4&fid[]=8&sc=1&sf=all&sr=posts&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5
Или го потърсете в разширено търсене.С този ник писа преди година.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 ное 2010 23:46

Варнафене,както сам знаеш на маса се казват най-много истини и обикновено на маса винаги сядат сплотени колективи.Неслучайно ти казвам-тези са перманентно заедно като изключим новия им член от пролетта Димов.Резултата е,че Димов есента е колеблив и по-лошото-в един такъв синхрон с останалите дето ти ги казах.Юруков си играеше бая при Йешич,както и Жоро Илиев.Без да говоря повече - Жоро Илиев,Бадема,Велизар и Тъча ли ходиха да искат за треньор Тройчо?Акцентирам на Жоро.Може да е най-добрия ни играч,но за мен днес,тази печална вечер Даниил Ратников даде повече смислени пасове от него и игра повече от него,но хайде,да приемем,че Ратников е плеймейкър,а Жоро не е такъв и затова.Жоро имаше силни мачове с Левски и със Славия,толкоз му беше силата,срещу Локо Сф не можехме да вържем 2 паса щото е в лоша форма....Бачев така както си пие само с тях,така беше 100%-овия виновник за 1-вия гол на Левски,а Домакинов на 50% беше основния виновник за пролвала на Лаута.Относно чужденците нищо не зная,сигиз-тогиз съм мяркал Адемар,но не ми е ясно това момченце защо играе?Клаузи ли има,какво има?Не става за бек,крило ще го правим...и там не става-халф тогава,само,за да играе...не зная,факт е само,че е лансиран,както той,така и Тиаго,който е страшно страшно некъдърен.

И последно - Домакинов и Бачев са не само от лидерите,а от баш баш дъртите кучета,не забравяй,че са тука още от времето на Ясен Петров и си бяха много време титуляри,влиянието им е факт!А Кривия кого визираше?Прибави към тези които ти казах и Карамфил Илчев и Мастиката и махни Дани Димов,това беше групата дето отряза главата на Алекс.Кривия си замина под нашите псувни,нарече ги футболистчета....времето обаче доказа,че Кривия излезе прав и то прекалено прав.Кривия дойде на почивката на мача с Ботев и каза "Аз ви нося на гърба си",освиркване,псувни....днес пак Кривия излезе прав,носеше ни,падахме 1-2 на нула от Своге,ама не и 4.Днес Ратников така ни носеше до 1 на 0,смениха го,4.Фактите са такива :!:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 07 ное 2010 23:46

varnafen написа:в това, което казваш има някаква логика. но според мен:

1. Жоро илиев е най-добрият ни играч и този полусезон
2. чужденците ни са ужасно слаби, те сигурна са в друга групичка
3. юруков и особено дани г нямаха кой знае каква роля в цска, че да влияят за треньорски смени.
4. домакинов и бачев почти не играят този полусезон, за да им се дава подобна роля в отбора...просто си пият с другите

кого имаше предвид кривия в последното си интервю на тема Черно море - за футболистчетата?

Чак сега ли някой се замисли върху думите на Алекс? А върху действията на ръководството на агитката ни?
Един е Жоро Илиев и групичката около него :lol: !
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 07 ное 2010 23:53

Стрелец, яд ме е само, че и аз и ти не казахме гласно това, което знаехме за ситуациата когато Сашо беше принуден да напусне. Но днес вече явно и нашето търпение се изчерпа и ти добре и точно го каза: "А Кривия кого визираше?Прибави към тези които ти казах и Карамфил Илчев и Мастиката и махни Дани Димов,това беше групата дето отряза главата на Алекс.Кривия си замина под нашите псувни,нарече ги футболистчета....времето обаче доказа,че Кривия излезе прав и то прекалено прав.Кривия дойде на почивката на мача с Ботев и каза "Аз ви нося на гърба си",освиркване,псувни....днес пак Кривия излезе прав,носеше ни,падахме 1-2 на нула от Своге,ама не и 4.Днес Ратников така ни носеше до 1 на 0,смениха го,4.Фактите са такива :!:"
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 ное 2010 00:00

Със Зеления още преди година говорехме за тази групичка и,че изгонването на Кривия ще им даде зловредно влияние и,че не може някой си там да тропа по масата,щото Алекс го псувал на тренировка като Мишко Лазаров примерно.Днес тази групичка достигна апогея си,апогея на влиянието.Те могат да влияят на резултати от мачове,да решават кога Черно Море ще бие,кога ще падне и това е просто НЕДОПУСТИМО!От групата махаме Димов като новобранец,пишлеме,което тепърва влиза в "играта",както и Миро,който 1 година не играе и е без вина за провалите...но....останалите?Аз гледам като на ситуацията преди 1 година с Кривия.Има група,има и лидер-Жоро.Групата трябва да се разбие-2 начина има.Гонят се 5-тимата около него,Жоро остава....втория-махаш им лидера и стадото пак хуква след овчаря.Предпочитам първия и като гледам ръководството ще реши така нещата.Големия Жоро ще остане,но хората на които се опира-аут.Но при всички случаи както ликвидираха капитанството на Кривия ми се струва,че лентата трябва да слезе от Жоро и да отиде при Шерифа :x..Може и при Димов,но Димов е лидер,за година ще си събере своя така група вероятно от юношите и пак можем да имаме такъв проблем!Затова-Шерифът!Винаги класен,винаги на 100%,винаги се раздава,няма слаб мач,никакви крамоли,никкави игри,просто си играе човекът...като работна пчеличка играе като за 2-3,е,не заслужава ли лентата повече от всички?Най-важното е,че не е интригант,а истински професионалист :!:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 ное 2010 00:06

smallmouse написа:chernomore/search.php?keywords=&terms=all&author=paun4&fid[]=8&sc=1&sf=all&sr=posts&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5
Или го потърсете в разширено търсене.С този ник писа преди година.

Според теб това Домакинов ли е? Не мисля!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 08 ное 2010 00:10

Трябва да изгонят всички участвали в двата цирка.
И до края на сезона да пускат титуляри :
Денчев, К.Трифонов, А.Александров,В.Костадинов, Ратников Ж.Илиев, Я.Андреев, Р.Николов, Капитанов,Т.Колев, Жардел

Върни се в “Черно море”