Славия-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Славия-Левски

Мнениеот LaRgO » 07 ное 2010 23:20

Младенов-изведен сам срещу вратаря? :o
Не знам един отбор да е заслужил победата,защото головете му били "хубави"!Както и да е-щом не са спечелили,значи не са заслужили!

Да,само положението на Младенов.Нямаха други.Головете на Славия бяха добре изработени,имаха още един удар на Галин Иванов или на Божов беше,не помня точно.Имаха и още 1-2 хубави атаки.Първият гол на Левски беше случаен и ако не беше глупостта на футболистта на Славия при дузпата,мача отиваше на 2:1.По твойта логика - "щом не са победили,значи не са заслужили", Левски не заслужаваше ли да спечели срещу Лил в София ?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 ное 2010 23:23

LaRgO написа:
Не знам един отбор да е заслужил победата,защото головете му били "хубави"!Както и да е-щом не са спечелили,значи не са заслужили!

Да,само положението на Младенов.Нямаха други.Головете на Славия бяха добре изработени,имаха още един удар на Галин Иванов или на Божов беше,не помня точно.Имаха и още 1-2 хубави атаки.Първият гол на Левски беше случаен и ако не беше глупостта на футболистта на Славия при дузпата,мача отиваше на 2:1.По твойта логика - "щом не са победили,значи не са заслужили", Левски не заслужаваше ли да спечели срещу Лил в София ?

Ами сигурно не е!Няма такива категории като "морални победители","заслужавали да са победители" и т.н.Като си по-силен-биеш!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 07 ное 2010 23:26

blue avalanche написа:
LaRgO написа:

Ами сигурно не е!Няма такива категории като "морални победители","заслужавали да са победители" и т.н.Като си по-силен-биеш!

добре

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 07 ное 2010 23:26

Не знам дали ще се съгласите с мен , но днес мачът беше страхотен , истинско дерби се получи , с публика , обрати , драма , красиви голове ... Върна се онзи чар на най-старото столично дерби , който беше доста позабравен . Истината е , че сами сме си виновни за хикса, прекалено се дръпнахме , а трябваше да продължим с играта си от първото полувреме :roll:
Дузпа си имаше , друг е въпросът защо Данчо Петков направи всичко възможно да събори левскаря - аз си го обяснявам с това , че вече не става и е време да се пенсионира , а не че е било нещо задкулисно ;)
Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 07 ное 2010 23:34

Viktor4o_Rs написа:Не знам дали ще се съгласите с мен , но днес мачът беше страхотен , истинско дерби се получи , с публика , обрати , драма , красиви голове ... Върна се онзи чар на най-старото столично дерби , който беше доста позабравен . Истината е , че сами сме си виновни за хикса, прекалено се дръпнахме , а трябваше да продължим с играта си от първото полувреме :roll:
Дузпа си имаше , друг е въпросът защо Данчо Петков направи всичко възможно да събори левскаря - аз си го обяснявам с това , че вече не става и е време да се пенсионира , а не че е било нещо задкулисно ;)

Съгласен съм.Хубаво е чара на това дерби да не се губи.Пък и е радващо,че днес имаше много публика.Дано така бъде и занапред ;) Резултатът от мача е абсолютно реален.А и добре,че за пръв път от доста време коментираме само футбола,а не съдийството.Най-после мач без скандали,с хубав футбол и много голове.Истинско дерби!

Nemesis89
Контакти:

Мнениеот Nemesis89 » 07 ное 2010 23:35

Без Дарко и Гаджев полузащитата ни е доста трагична. На Йовов му е време да се пенсионира, а Огнянов има невероятната способност никога да не уцелва вратата, за пасовете му да не говорим. В нападение същото - Иса даде един добър пас, а през останалото време - нищо. Киров поне се включи добре и ще е хубаво срещу Академик той да е на върха на атаката.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 ное 2010 23:46

Защо никой няма претенции за играта с ръка в наказателното поле на Славия от защитник на белите?
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 ное 2010 23:51

Viktor4o_Rs написа:Не знам дали ще се съгласите с мен , но днес мачът беше страхотен , истинско дерби се получи , с публика , обрати , драма , красиви голове ... Върна се онзи чар на най-старото столично дерби , който беше доста позабравен . Истината е , че сами сме си виновни за хикса, прекалено се дръпнахме , а трябваше да продължим с играта си от първото полувреме :roll:

"Не знам дали ще се съгласите с мен , но днес мачът беше страхотен , истинско дерби се получи , с публика , обрати , драма , красиви голове ... Върна се онзи чар на най-старото столично дерби , който беше доста позабравен ."
Ако бяхте и лежали по-малко второто полувреме...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 07 ное 2010 23:59

blue avalanche написа:

"Не знам дали ще се съгласите с мен , но днес мачът беше страхотен , истинско дерби се получи , с публика , обрати , драма , красиви голове ... Върна се онзи чар на най-старото столично дерби , който беше доста позабравен ."
Ако бяхте и лежали по-малко второто полувреме...

Ами ако дърводелците Огнянов , Минев и Милиев не влизат с коляно напред , нямаше да лежим ;)
Изображение

RageAgainst
Контакти:

Мнениеот RageAgainst » 08 ное 2010 00:43

PFC Litex написа:Защо никой няма претенции за играта с ръка в наказателното поле на Славия от защитник на белите?

Нарочно се опитваш да породиш караници,нали?
За първи път да се водят нормални дискусии във някоя тема и винаги ще се намери някой,който да я осе*е....

Върни се в “Архив”