Всички моряци в Каварна днес

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Shumen1929
Контакти:

Re: 07 . 11, 18 : 00 Калиакра Каварна - Черно море Варна

Мнениеот Shumen1929 » 07 ное 2010 22:45

ShooterMan написа:Приветствам този великолепен състав и нареждането му!Тези 11 ако не сложат 3-ка на Калиакра съм готов от Вълнолома да скоча и да поплувам :lol: .Аз обичам цифри,статистики,акуратност....Калиакра е най-беззъбия отбор с вкарани едва...4 гола!Те просто са едно нищо в офанзивен план,а защитата им е слаба.Абсолютно трябва смела схема като тази и да ги мятаме на пангара още от 1-вата минута.Имаме да си връщаме.А относно нас-инвазия!Поне една 1000-ка да отидем там,да е шоу,да сме пред своя публика и мачът е наш.

:)

Berti
Контакти:

Re: Всички моряци в Каварна днес

Мнениеот Berti » 07 ное 2010 22:46

:!:
Последна промяна от Berti на 14 ное 2010 00:53, променено общо 1 път.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 ное 2010 22:53

Ако щеш вярвай за Танка,но ти казвам факти :lol: .Едно време бях комшия с Веско Вачев,тъй,че централните ни защитници са ми били винаги под ръка :mrgreen: .А относно шамарите - аз не съм единствения,който е осъзнал,че има групичка в отбора и,че точно тази групичка тази есен е причината за всички провали.Защо не тази групичка да яде и шамари?А останалите - едва ли Денчев,Ратников,Николов,Колев ще бъдат награбени,а и Димов ще мине метър покрай тях и младостта си,макар напоследък да е кудук на лидерите...Казах и повтарям,това ядро трябва да се разбие о време и решително!Лентата на ръката на най-добрия и стабилния,както е навсякъде по света - Шерифа,инак тази картинка ще ни чака и в Стара Загора,дори и Илиан ще ни друса още по-жестоко,защото си е реваншист по природа и злобарче...няма да пропусне да ни зашлеви и да покаже къде е той,къде сме ний 8-)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 07 ное 2010 22:57

Спокойно в Стара Загора ще паднете с по-малко, просо ние Уважаваме противника!
Но има време до тогава. К'во става с Дончо бре, нещо и при вас зацикля ми се струва, ами мангала грозен...?
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 07 ное 2010 22:58

Абе съмнява ме Жардел чак толкова да им пречи, или пък да играем за Литекс, може би си играят на големите шефчета и всичко е за пари.......Ако Танко или който и да чете ако има такъв трябвва да знаят че никой не може да търпи такива гаври с клуба.За какви се мислят, кои са че да позволяват такива позори вече сума ти време, богати ли ще стават?Колко богати станаха от толкова загуби и колко още смятат да се гаврят с феновете ?Мислят ли си че някой ще ги уважава след всичките им помии които сътвориха ? Слава ли търсят ? Намериха я вече, правима история в момента, историята на Каварна, Монтана, Своге....Стига женски работи вече, очевидно е че нещо не е наред, да излязат и да кажат какво не им харесва.Да ги ритат от клуба и да пускат само юношите да се обиграват, хем няма да дават пари за заплати, хем феновете няма да бъдат ощетявани, а юношите ще се обиграват......

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 07 ное 2010 23:01

Домакинов и Юруков са вън от отбора.
Заплати няма да видят до Нова година. Ще има кардинални промени 8-)

Утре ще се разбере повече
Последна промяна от BS1913 на 07 ное 2010 23:04, променено общо 1 път.
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 07 ное 2010 23:03

Разбира се че пишат.А вие какво мислите за човека с ник paun4?

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 07 ное 2010 23:04

Mussolini написа:Абе съмнява ме Жардел чак толкова да им пречи, или пък да играем за Литекс, може би си играят на големите шефчета и всичко е за пари.......Ако Танко или който и да чете ако има такъв трябвва да знаят че никой не може да търпи такива гаври с клуба.За какви се мислят, кои са че да позволяват такива позори вече сума ти време, богати ли ще стават?Колко богати станаха от толкова загуби и колко още смятат да се гаврят с феновете ?Мислят ли си че някой ще ги уважава след всичките им помии които сътвориха ? Слава ли търсят ? Намериха я вече, правима история в момента, историята на Каварна, Монтана, Своге....Стига женски работи вече, очевидно е че нещо не е наред, да излязат и да кажат какво не им харесва.Да ги ритат от клуба и да пускат само юношите да се обиграват, хем няма да дават пари за заплати, хем феновете няма да бъдат ощетявани, а юношите ще се обиграват......

Няма такъв луд който да си плюе на рахатлъка..явно няма мъже тука..
Всъщност който и от нас да е ще е същото парата прави играта хаха.. вземат си заплатите,ако искарат малко лев отгоре кой им ги дава..така де футбола е до време :mrgreen:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 ное 2010 23:09

КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ!Домакинов и Юруков са едни от главатарите на онази групичка,за която говоря.Жоро с пукнатото ребро да почива до зимата,да заздравее хубаво,Бачев е аут,а лошата форма на Пиргов да го прати на пейката до Генов.За бразилските циганета няма какво да говоря.Нужно е обаче още...пак ли онзи изнежения Дани Г ще остане сух?Или беройския лилипут неадекватен?Явно и шефовете обаче са прозряли,че има ядро,силно ядро...ядро симуланти,така като гледам само Дяков ще остане на линия,колкото и да симулира Шерифа ще го покрива хахахаха :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 ное 2010 23:11

Какво става тука каква е тая 4 дето ви е сложил Калиакра? :shock: Аз очаквах да победите този мач и да тръгнете нагоре в първенството.Явно нещата са много зле в Черно Море този сезон.Калиакра ви вкара толкова гола в един мач колкото вкара в 12 кръга :| .
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Черно море”