Всички моряци в Каварна днес

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Всички моряци в Каварна днес

Мнениеот Mourinio » 07 ное 2010 22:16

MOREE написа:някои разбра ли какво е имало на тича имало ли е шамари

Нищо няма да има, най-много да сменят Генов с помощника му, не научихте ли вече философията на управление на нашия клуб
Последна промяна от Mourinio на 07 ное 2010 22:17, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 07 ное 2010 22:17

ако не се случи нищо сега и изчакат да се успокоят - нищо няма да се промени. нужни са малко емоционални приказки и действия...иначе всичко е едно добре омбислено неправене на нищо.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 ное 2010 22:17

Защо Варнафене?Защо ЕДИНИЯ да е извън групичката на която лидер е именно той?Аз тази групичка съм я виждал в дискотеките не въднъж и като пие с тях,като не играе с тях и е слаб-защо да му пазим рахатлъка?Само Миро Манолов поради контузията минава метър и новобранецът Димов,другите са еднакво слаби и неадекватни....винаги всичките?Как става това,да не са се наговорили?И защо Шерифът,който макар да е повече от тях в този отбор като стаж не е капитан?Не е втори капитан?Не е трети капитан...и защо не е с тях по дискотеките....а защо на теренът Шерифа е необяснимо с класа на Дяков,Сашо,Бачев,Тиаго и им спасява задниците всеки мач,играе като за 2-ма,за да ги компенсира?Много просто,Шерифът не е в кюпа им,както не е и Ратников явно,затова макар и най-добър е низгвернат.Както и Тошетко Колев бе,набор на Димов,но единия титуляр,другия-пейка,що така?Румен Николов?Капитанов кога ще помирише терена?Абе не се ли бръкне в онази групичка лидери начело с капитана пак ще има проблеми от този род.Нека е единствен,нека.Но когато Черно Море беше в криза миналата есен на топа на устата беше-Кривия,защото е капитан.Да,тежка е царската корона,не може само лаври.Косата,Генов,айде стига само треньорите,Кривия го късаха от плюнки,а тези-неее,те винаги са с ореол на светци...ами дай да критикуваме тогава Жардел хахахаха :mrgreen:

ПС:Прав е Соле!Танко Дяков е мъжкар на терена,винаги се бори като лъв,нали?Няма 2 мнения.И затова когато симулира - МНОГО ЯСНО МУ ЛИЧИ!АМА МНОГО>Танк,знам,че четеш приятелю,не ти отива тази роля на женичка,никак даже.Особено на тебе.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 07 ное 2010 22:23

Чак пък да чете форума :mrgreen:
Не им пука и това е лошото!
А и някои от тях са си дупки пълни!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 ное 2010 22:25

MORSKI написа:Чак пък да чете форума :mrgreen:

Чете чете,аз Танка го познавам(макар и бегло и знам че чете,даже и регистрацийка се похвали,че има) :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 07 ное 2010 22:26

добре де, приемам че има групичка. да кажем, че те изгониха кривия. каква им е мотивацията сега?

няма никакво значение дали сашо е капитан или не. и да няма капитан - ввсе тая.

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 07 ное 2010 22:33

ShooterMan написа:Защо Варнафене?Защо ЕДИНИЯ да е извън групичката на която лидер е именно той?Аз тази групичка съм я виждал в дискотеките не въднъж и като пие с тях,като не играе с тях и е слаб-защо да му пазим рахатлъка?Само Миро Манолов поради контузията минава метър и новобранецът Димов,другите са еднакво слаби и неадекватни....винаги всичките?Как става това,да не са се наговорили?И защо Шерифът,който макар да е повече от тях в този отбор като стаж не е капитан?Не е втори капитан?Не е трети капитан...и защо не е с тях по дискотеките....а защо на теренът Шерифа е необяснимо с класа на Дяков,Сашо,Бачев,Тиаго и им спасява задниците всеки мач,играе като за 2-ма,за да ги компенсира?Много просто,Шерифът не е в кюпа им,както не е и Ратников явно,затова макар и най-добър е низгвернат.Както и Тошетко Колев бе,набор на Димов,но единия титуляр,другия-пейка,що така?Румен Николов?Капитанов кога ще помирише терена?Абе не се ли бръкне в онази групичка лидери начело с капитана пак ще има проблеми от този род.Нека е единствен,нека.Но когато Черно Море беше в криза миналата есен на топа на устата беше-Кривия,защото е капитан.Да,тежка е царската корона,не може само лаври.Косата,Генов,айде стига само треньорите,Кривия го късаха от плюнки,а тези-неее,те винаги са с ореол на светци...ами дай да критикуваме тогава Жардел хахахаха :mrgreen:

ПС:Прав е Соле!Танко Дяков е мъжкар на терена,винаги се бори като лъв,нали?Няма 2 мнения.И затова когато симулира - МНОГО ЯСНО МУ ЛИЧИ!АМА МНОГО>Танк,знам,че четеш приятелю,не ти отива тази роля на женичка,никак даже.Особено на тебе.

Ратников определено не е в тази група.Тошко Колев също не е ,защото от 1 година е скаран с Домакинов.За Сашко също си прав,защо не влиза като капитан.Мисля,че Косата е бил под тяхно влияние,за да не пуска най-талантливите момчета Ратников,Колев и Николов.Това обяснява и защо доказания некадърник Домакинов продължава да играе вместо по-перспективните юноши.

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 07 ное 2010 22:36

колко пък играе домакинов ?

и да гледаме по-реалистично на тошко колев...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 ное 2010 22:42

varnafen написа:добре де, приемам че има групичка. да кажем, че те изгониха кривия. каква им е мотивацията сега?

няма никакво значение дали сашо е капитан или не. и да няма капитан - ввсе тая.

Мога да се сетя за 3 причини каква е мотивацията на групичката да правят това.А не да приемем,групичката е факт,ела да ги видиш по дискотеките,само те,що други момчета от отбора няма с тях не зная,особено Сашо Шерифа,който е тук преди абсолютно всеки един от тях!Сашо е тук от 2005 още с Илиан Илиев дойде като стана Илиан треньор,защо Шерифчето не е част от групичката и защо Шерифчето е винаги в добра форма,винаги постоянен,винаги на ниво?Класа,не само....но да кажа за мотивацията...
Причина 1 - Марио Жардел.Те го мразят,тука някой спомена,че ги дразни заплатата му.Мразеха Кривия.Видяхме как го махнаха.Може и съм 50% убеден,че именно Жардел е следващия.
Причина 2 - искат треньор.Може така да искат и да подтикват ръководителите да вземат треньор по-бързо.В ЦСКА имаше подобен случай,искаха Тройчо или Йешич...дори пресконференция....За 1 година изгониха от ЦСКА всичките участвали в онзи нагледен цирк,но лошото е,че 3-ма от тях са тука вече....
Причина 3- ТОТО!Всичко е пари,желязна максима,като са 5-6 стабилни човека на терена,възлови постове - те могат да диктуват всеки резултат,всеки мач,всеки развой.Грозно,но факт.
Причина 4-ако играем за Литекс.Тогава това обяснява защо няма наказания,глоби и изобщо има апатия към това,че тръгваме за европа,а се провалихме.Никаква реакция.

Знам едно.Тази групичка е задължително да бъде разбита!В ЦСКА след като ги изгониха велизаровците,бадемите,нашия Жоро и Юруков...после казаха,че те правели тотаджийските крамоли.Така ли беше?Така беше.От групичката ни половината трябва да се изритат задължително...и КАПИТАНСКАТА ЛЕНТА ТРЯБВА ДА МИНЕ НА РЪКАВА НА ЧОВЕКЪТ С НАЙ-СТАБИЛНИ ИЗЯВИ,КОЙТО ИВНАГИ Е СТЪЛБ,КОЙТО НЕ ЗНАЕ СЛАБ МАЧ,КОЙТО ИМ СПАСЯВА ЗАДНИЦИТЕ ВИНАГИ И КОЙТО СМАЗА ДЕМБЕЛЕ,ДА КАПИТАНЪТ ТРЯБВА ДА Е САШО ШЕРИФЪТ!Който и да е там лидер,каквото и да е дал....айде стига,не можем да позволяваме такива срамове и това да продължава до безконечност.Ти го каза,тази вечер е решаваща.Мися,че те преминаха границата на търпението и на допустимото!2 мача очевидни симулации,в Каварна и в Монтана.2 четворки,2 пародии.Не може повече.Във Варна явно ги е страх,борят се,замазват,а навън-правят абсолютно каквото си искат или не искат по-точно.Затова-капитан Шерифът,а групичката не се ли разчлени ще берем и ядове,и срамове и то още по-големи срамове.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 07 ное 2010 22:44

ShooterMan написа:
MORSKI написа:Чак пък да чете форума :mrgreen:

Чете чете,аз Танка го познавам(макар и бегло и знам че чете,даже и регистрацийка се похвали,че има) :lol:

Това и да го видя няма да го повярвам :mrgreen: Имаше един, който се пишеше Танко Дяков, но едва ли е той ;)

Върни се в “Черно море”