Ballancee написа:Продължавам на твърдя ,че изброените от теб играчи са много класни просто днес липсата на Есиен и Лампард изигра огромна роля в полза на противника. Алекс сформира страхотна централна двойка с Тери , благодарение на която Рикардо Карвальо бе продаден ...... Жирков се справи прекрасно миналият сезон когато Ашли Коул беше със счупен крак. Саломон Калу е прекрасна резерва.... колко мача ни извади миналият сезон? Дори и срещу Уувлс ни спаси като реализира вторият гол ..... тези играчи не са слаби просто неможе да се разчита на Калу в един мач срещу Ливърпул .. срещу Уулвс , Болтън да но в такива дербите е смехотворно да се очаква Калу да ти вади мача. Анчелоти започва да ме дразни с това непрестанно забиване на Анелка на върха на атаката .... ако някой може да ми каже кога Анелка е направил голям мач в някое дерби когато е бил сам на върха на атаката ??????
Микел си е достатъчно силен просто той неможе да върши и работата на Рамирес и Жирков цял мач още повече когато Есиен не е до него.Днес куцаше разиграването на топката в средата и от там Ливърпул взе превез. Ако Есиен и Лампард бяха в средата на терена никой нямаше да възхалява толкова Лукас и Мейрелеш. И тук ме хваща яд ,че се разделихме толкова лесно със боец като Балак.
ПП: Във 'секцията' на контузи присъстват само Бенаюн и Лампард ... старно защо след като Есиен също е контузен липсва? Иначе датата която се очаква Лампард да е готов е 10 ти тоест има шанс да играе срещу Фулъм във Сряда. Бенаюн съм го отписал и се надявам Анчелоти да взе някой халф ...... като Дарио Срна!
Дарио Сърна ще е идеален особено ако го вземем за малко пари,а и може да играе като десен бек.Преките свободни удари са му виртуозни.
П.С Липсва ни биткаджия в средата на терена,не трябваше да продаваме Балак,вижда се,че липсва много