Liverpool FC - Chelsea FC 2:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: 07.11 Liverpool FC - Chelsea FC

Мнениеот Frankie Lampard » 07 ное 2010 21:20

Ballancee написа:Продължавам на твърдя ,че изброените от теб играчи са много класни просто днес липсата на Есиен и Лампард изигра огромна роля в полза на противника. Алекс сформира страхотна централна двойка с Тери , благодарение на която Рикардо Карвальо бе продаден ...... Жирков се справи прекрасно миналият сезон когато Ашли Коул беше със счупен крак. Саломон Калу е прекрасна резерва.... колко мача ни извади миналият сезон? Дори и срещу Уувлс ни спаси като реализира вторият гол ..... тези играчи не са слаби просто неможе да се разчита на Калу в един мач срещу Ливърпул .. срещу Уулвс , Болтън да но в такива дербите е смехотворно да се очаква Калу да ти вади мача. Анчелоти започва да ме дразни с това непрестанно забиване на Анелка на върха на атаката .... ако някой може да ми каже кога Анелка е направил голям мач в някое дерби когато е бил сам на върха на атаката ??????
Микел си е достатъчно силен просто той неможе да върши и работата на Рамирес и Жирков цял мач още повече когато Есиен не е до него.Днес куцаше разиграването на топката в средата и от там Ливърпул взе превез. Ако Есиен и Лампард бяха в средата на терена никой нямаше да възхалява толкова Лукас и Мейрелеш. И тук ме хваща яд ,че се разделихме толкова лесно със боец като Балак.

ПП: Във 'секцията' на контузи присъстват само Бенаюн и Лампард ... старно защо след като Есиен също е контузен липсва? Иначе датата която се очаква Лампард да е готов е 10 ти тоест има шанс да играе срещу Фулъм във Сряда. Бенаюн съм го отписал и се надявам Анчелоти да взе някой халф ...... като Дарио Срна!

Дарио Сърна ще е идеален особено ако го вземем за малко пари,а и може да играе като десен бек.Преките свободни удари са му виртуозни.

П.С Липсва ни биткаджия в средата на терена,не трябваше да продаваме Балак,вижда се,че липсва много :(

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 07 ное 2010 21:26

Днес най-слаб от най-слабите беше Рамирес не само ,че направи грешка при първият гол на всичкото от горе не направи нищо смислено в предни позиций по-добре Анчелоти да беше започнал със Микел , Жирков и Макекран. Мога да кажа ,че отново Чех беше над всички спаси поне два стопроцентови гола.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 07 ное 2010 21:58

Да знаете аз ще пускам утре тема за местното дерби с Фулъм,надявам се да се съобразите и да не пускате.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 07 ное 2010 22:01

Рано е още .. пусни я чак във Вторник !!!! За да имаш време да разбереш кой играчи ще са на линия за дербито с Фулъм говоря за Лампард, Есиен , Дрогба токувиж Анчелоти пак го остави резерва а може и извън групата днес нали Анелка направи ''страшен'' мач и вече можем да си позволим да играем и без Дрогба !!!!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 07 ное 2010 22:12

Ballancee написа:Рано е още .. пусни я чак във Вторник !!!! За да имаш време да разбереш кой играчи ще са на линия за дербито с Фулъм говоря за Лампард, Есиен , Дрогба токувиж Анчелоти пак го остави резерва а може и извън групата днес нали Анелка направи ''страшен'' мач и вече можем да си позволим да играем и без Дрогба !!!!

Ок,ще почакам до вторник.

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 07 ное 2010 22:20

Я се успокоите ! 1 загуба и оревахтв орталъка . Тоя не ставал , оня не ставал. Еми зае*и отбора , зае*би сичкото! :) :) Днешната загуба е поради няколко причини. Първата и основната според мен е грешната 11-сеторка. Анчелоти този път яко е заклецал работата. Състав от рода Какута-Борини-Стъридж щеше да се справи по-добре от триото Малуда-Анелка-Калу. Просто последните 3ма са абсолютно еднотипни лично за мен ! Малуда направи безумно слаб мач - имаше поредица от 8 центрирания , които бяха неточни ! Анелка-както винаги посредствен мач , докато не блесна с гредата.Калу- не му беше оставен шанс за изява. Според мен трябваше да изглежда по този начин състава в нападение Малуда-Дробга-Анелка(Калу). Високия и здрав физически Дрогба щеше да се справи много добре срещу бруталните Ливърпул. Друга основна грешка в стартовите 11 : Халфовата линия ! Липсата на креативни играчи за пореден път си каза думата. Рамиреш и Микел - разбивачи , Жирков- десен БЕК ??? Поне да беше пуснал Макерън !Младежът има добра техника и хубав пас. Грешка номер 3: Бековете ! : Иванович с пряка вина за 2рия гол , където според мен трябваше да направи на 2 пъти шпагат срещу Торес , но уви ... Ашли Коул ??? Той не беше в час до 65-тата минута ! Буквално не знаеше къде е ! При първия гол той и Тери си споделят вината , защото от техните зони мина паса на Каут към Торес.
Втора причина (не е оправдание) : Хауърд Уеб ! Този ..... съдия даваше фалове за Ливърпул , когато му скимне. Измисляше си някакви нарушения. Вярно , че не изгони Алекс , ама в 90-та минута кел файда по-добре да го беше изгонил. Вината за 2рия гол на Пуул пада върху него ! Ако си спомняте добре ситуация , Ашли Коул бе фаулиран в центъра , Хауърд Уеб даде авантаж , след което отнеха топката на Коул (това става 4-5 секунди след авантажа!) и оставя играта да продължи ??? Според мен лично трябваше да спре играта и даде нарушението и веднага се аргументирам : в мача имаше 3 сходни ситуации , в които бяха фаулирани играчи на Пуул , но след загубата на приимуществото играта веднага беше спирана .. малко нечестно не мислите ли ???
Трета причина : твърдостта на Ливърпул. Явно Ходжсън добре е гледал записите от мача на Челси с Ман Сити и си е взел правилните изводи.Когато се играе твърдо срещу Челси - тогава и се печели ! Едно голямо браво на Пуул затова ! Още една причина поради , която оставянето на Дрогба като резерва беше напълно безумно ! Челси станаха изключително слаби физичелси напред. Само Алекс, Тери , Микел и Иванови са по-здрави , другите като перца - духнат ги и падат.
Това е моето мнение ! Мисля , че много от нещата , които написах са верни и не се изопачани от гледната ми точка като фен ! Най-много ме издразни коментара на боби борисов! Той за мен не е човекът , който трябва да коментира мачове на Челси , защото злобата от далече му личи !

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 07 ное 2010 23:43

Малко снимки от мача не ,че са нужни ама все пак !

[center]Изображение[/center]

finnan
Контакти:

Мнениеот finnan » 07 ное 2010 23:48

Разделихме си по-едно полувреме. Ние имахме две чисти положения и ги реализирахме , вие също имахте две чисти положение второто полувреме но не ги реализирахте , това главно беше разликата.

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 08 ное 2010 17:50

Вчера беше хубав ден за Ливърпул, фен съм на Челси, но те заслужиха тази победа не само с играта си, но и с феновете си, които най-накрая имаха повод за радост. Относно загубата, така е във футбола веднъж печелиш друг път губиш, за това спокойно има време до края на сезона, Анчелоти не е случаен треньор предстои и трансферен прозорец, през който най-вероятно ще вземем Сърна и още някого или някои класни футболисти за одължаване на скамейката и ще видим след Коледа и Нова Година. Успех на Челси !!! ;)

Върни се в “Челси”