Много е прост отговора приятел ! Просто там се вижда колко струва, там играе нормален футбол на нормални стадиони, там играе истински мачове срещу всички отбори, който не са събрани от кол и въже! Там не може да се псува съдията, не може да се помисли да го заобградите 5-6 човека и да го поступате, след това същият съдия да каже нещо от рода -Не съм видял (усетил) да ме удрят! Там съдията не те подпира срещу по-слабите всеки път, а просто някой път греши в твоя полза! Там не можеш да пиеш по цяла вечер, не може да ходиш на тренировка когато ти искаш, там си част от отбора и нищо повече, а не като тук богопомазан отбора да е за теб! Там хората ти осигуряват всичко с идеята да мислиш само аз футбол, а тук като им осигурят служебни коли се напиват и ги блъскат, а в жилището правят диви оргии и се спречкват с полицаите! Там след победа едва ли се прави същият див банкет, какъвто правят тук в някоя кръчма и/или дикотека- до зори! Наистина и там има изключения, но там са само изключения, а тук си е правило!
Не претендирам за пълна обективност, просто изказах мнение!

Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!