Всички моряци в Каварна днес

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

wiseman

Re: Всички моряци в Каварна днес

Мнениеот wiseman » 07 ное 2010 21:32

Как никой не вижда че Тимаджийте се гъзят на Гришата? Реанимират отборите които домакинстват на Литекс. Как играят Морето срещу софийските отбори и как със слабаците. Поведението на Черноморец също е показателно. Понеже знаят,че нямат шанс,скачат на софийските отбори и губят точко от слабаците. Нали искате погром над Левски,Цска,Локо? Ами тогава приемете ролята си на сол тъшак на Ловешкия.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 07 ное 2010 21:36

wiseman,
Ако някой в България е доказал,че играе Феърплей то това е Черно море..
Примери много не искам да си мисля че това което казваш е вярно,въпреки че има логика..
А и нали знаеш,че после Гришата трябва да връща.. хаха май Орманджиев ще се окаже прав 2013 е нашия ред :lol:
Това в кръга да шегата разбира се кво беше честна игра - ИСТИНСКИ ФУТБОЛ

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 07 ное 2010 21:37

ShooterMan написа:Мусолини,Петър Денчев е в много по-добра форма от Пиргов и е класа!Колко пъти увисна,колко гола са негови!НУЛА,а му нашибаха 6 за 2 мача навън!Изобщо...ЗАЩО МАЙКА МУ СТАРА ИМА СТРАХ КЪМ СТАРИТЕ КУЧЕТА В ОТБОРА???В КАКВАТО И ФОРМА ДА СА....Жоро,Юрука,Дяков,Пиргов,Адемар,Дани Г,Сашо малкия,Марадончо,Божилов,Тиаго....ТЕ СА ВЕЧНИ ТИТУЛЯРИ???ТЕ СА НАЙ-СЛАБИТЕ+Домакинов когато играе!Тези не само,че са най-големите дупки,ами дори се гледа с 4 очи да им се търси места по терена,дори ако се дублират се пускат на непривични постове,само за да играят като Юруков и Адемар!КАКВО Е ТОВА НЕЩО!Всички лидери на отбора-ВЪН ДО МАРТ МЕСЕЦ!ТЕ,САМО ТЕ ОПРОПАСТИХА СЕЗОНА И НЕ САМО ТОВА,ОПОЗОРИХА ОТБОРА С НАГЛОСТТА И БЕЗОЧИЕТО СИ.Жардел вземал 20 бона,абе кретенчета,и вие спечелете неговите трофеи и вие ще вземате 20 бона,ама какво?Аааа,когато се иска не може,особено ако се изисква от вас!КРЕТЕНИ.Всички лидери,всички стари пушки - ДА НЕ СЪМ ГИ ВИДЯЛ НА МАЧА С МИНЬОР!!!От първия отбор искам да видя само Колев,Денчев,Краев,Николов,Ратников,Шерифа и Димов,Димов-капитан!Всички мишлета бягат,големите лидери,капитани,паляци долни,че трябва един играч на 21 да дава обяснения що опитните са се надупили като уличници втори път поред!Да се викат юношите,коит СА 1-ВИ и мачкат наред,имат 7 национала общо!Ето го отборът на Черно Море за мача с Миньор,но тези идиоти от тази вечер не искам да ги виждам до края на есента,пък зимата ще мислим с кой да се разделяме и кой да остане....Капитанов,Наско Илиев,Бекир Расим,Михалев,Добрев,Радев,Китанов и по-големичките Янчо Андреев,Трифонов и Владо Костадинов,тези да ги сменят и с останалите дето не са се осра*и чак толкова(казах ги кои са) да формират отборът ни за Миньор,Берое и купата....Такъв срам не е било,абе какви слабаци сме имали,какви клоуни,какви инвалиди - Милошевич,Владимиров,Моке,Генчев,Андонов.....АБЕ НИКОГА НЕ СА СЕ ИЗЛАГАЛИ ТАКА ЖАЛКО!Тези или са в слаба форма,ама всички в най-слабата си форма,или нямат мотивация...ИЛИ СА ПРЕЗАДОВОЛЕНИ!ДА,ТИМ ПЛАЩАТ РЕДОВНО!Май е грешка!Събрахме помияри,дето им плащаха на 3 месеца 1 път,дадахме им тлъсти заплати...а те плюят в лицето на шефа,защо??Защото давал 20 бона на Жардел,глад,лечебен глад!
Да,има тежки дни.....НО В ЧЕРНО МОРЕ ТЕЖКИТЕ ДНИ СТАНАХА СЪМНИТЕЛНО МНОГО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,ЧЕ ТЕЗИ ПОЛУЧАВАТ ДОБРИ ПАРИ ЗА БЪЛГАРИЯ И СЕ КЕФЯТ СУПЕР МНОГО.Не,трябва да се изгони някой и то някой лидер,да се разбие малко ядрото лидери,защото тези се самозабравиха!Сменят треньори,определят стартови състави,изгониха Кривия,не харесват Жардел.....ЕЕЕЕЕ,ДО ТУУУУКА МИ ДОЙДЕ ОТ ТАКАВА НАГЛОСТ,ЗА КОИ СЕ МИСЛЯТ ТЕЗИ,ЧЕ СА НАД ЧЕРНО МОРЕ ЛИ,НАД НАС,НАД СОБСТВЕНИК,НАД ВСИЧКО.....
Даков,Юруков,Пиргов,Дани Г,Жоро Илиев,Домакинов,Бачев,Адемар - тези са за мене богопомазаните и от тях поне 3-ма-АУТ!Сори,но АУТ,иначе са много,силни са и могат да влияят.Пиргов,Домакина,Адемар и Дани Г- АУТ,останалите бързо ще си седнат на гъ*а :!: :!: :!:

Абсолютно съм съгласен с тебе.Между другото сега се сещам и за друго нещо дето беше казал: тея гащници наистина когато Марин Митев беше на стадиона бяха посрани и не смееха да гъкнат и в резултат станаха трети.Сега като ги няма ТИМ, които аз в доста отношения не ги уважавам, си правят квото искат тея така наречени лидери....бахти лидерите аз.....Те верно ТИМ ако искаха и шампиони можеха дани направят, но предпочетоха да не се занимават с простотии и направиха доста за клуба, ма не може постоянно да трябва да се наглеждат тея шунди кво правят.....Просто трябва да се промени нещо, разговори с фенове ли, какво ли не знам......но не може така вече.......*ах му майката.....Докога? .............

chelseabg
Контакти:

Re: Черно море - а сега накъде?

Мнениеот chelseabg » 07 ное 2010 21:43

Не не съм съгласен за собствениците..в Монтана играчите бойкотирали Велизар?! Днеска кой бойкотираха..май истината е една и тя е че тия играчи които играят толква могат в момента.. а може и да лягаме на Литекс знам ли но работата МИРИШЕ
Нама ли един мъж в тоя отбор да излезе и да каже какво става..Мишки,клишета оправдания..

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 07 ное 2010 21:44

BS1913 написа:
varnafen написа:"Дори в трудни и тежки дни, Вие никога няма да сте сами...."

Нали нещо такова пеехме?

Днес на терена - колкото, толкова.

Публиката - не мисля, че бяхме с нещо по-достойни от тези на терена. То бой ли не беше, то една песен на 3 гласа ли не беше, то нацистки глупости ли не бяха, то заминаване преди края на мача ли не беше....все поводи за гордост.

Не знам на какво отгоре изискваме нещо повече от това, което даваме.

За нацистките глупости съм съгласен.НИКОГА АМА НИКОГА НЕ СМЕ СЕ СВЪРЗВАЛИ С ТАКИВА ПРОСТОТИИ.
И АКО НЯКОЙ КЕЛЕШ ОТ АГИТКАТА СЕ МИСЛИ ЗА МНОГО ВЕЛИК С ТИЯ ГЛУПОСТИ ДА СЕ МАХА.
ДА ХОДЯТ ПРИ ЦСКА и Левски.

Какви са тези нацистки истории за които говорите? Кажете на нас, които нямаше как да бъдем на стадиона?

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 07 ное 2010 21:44

Само немога да разбера, какво Ви е виновен Пиргов ?!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 07 ное 2010 21:46

DanielGeorgiev написа:Само немога да разбера, какво Ви е виновен Пиргов ?!

Ти по добре си смени ника :mrgreen:

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 07 ное 2010 21:46

Ако ще правим услуги на Гришата, защо да е с четворки??? Глупости са това.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Черно море - а сега накъде?

Мнениеот Mourinio » 07 ное 2010 21:46

ТИМ нямат време да се занимават с футбол, назначили са хора, които да вършат това, но явно не се справят добре, не може всяка смяна на треньора да е с помощник, все едно по света няма други треньори, трябва тимаджиите да сложат футболен човек в ръководството на клуба, който разбира от футбол и има опит като ръководител във футболен клуб - например Ангел Бончев, Христо Порточанов и много други
Последна промяна от Mourinio на 07 ное 2010 21:51, променено общо 2 пъти.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 07 ное 2010 21:47

wiseman написа:Как никой не вижда че Тимаджийте се гъзят на Гришата? Реанимират отборите които домакинстват на Литекс. Как играят Морето срещу софийските отбори и как със слабаците. Поведението на Черноморец също е показателно. Понеже знаят,че нямат шанс,скачат на софийските отбори и губят точко от слабаците. Нали искате погром над Левски,Цска,Локо? Ами тогава приемете ролята си на сол тъшак на Ловешкия.

Ние и преди мачовете с Монтана и Калиакра бяхме зле, така че тази ти интерпретация не е вярна! Имаме едва 2 гола като гост от началото... С клизма взехме единственаята си победа навън над Видима!
Така, че не е там проблема.

Върни се в “Черно море”