Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Галин Иванов-нашето момче
дано да дойде в ЦСКА за да стане голям футболист и да се реализира в некое силно първенство.иначе -турция и изрел.. 

подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
rbs написа:дано да дойде в ЦСКА за да стане голям футболист и да се реализира в некое силно първенство.иначе -турция и изрел..
да не говорим за сибирските тайги и румънските гета!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
nikit0o_ndn написа:Според мен Галин е идеалния вариант за подсилване на отбора след полусезона.Юноша е на Левски и играе много добре в последно време.Вместо да зимаме някакви холандци като Слори (puke)можем да си върнем половината класни юноши разпръснати по другите отбори!!!
Ти си или пиян или много тъп да кажеш, че Иванов е юноша на Левски

Информирай се малко преди да пишеш глупости.
- venci_1913
- Контакти:
Gonzi_407 написа:venci_1913 написа:Огнянов завинаги един от Вас!Дембеле и той!Галин няма да дойде там :Д
Какво се напъваш пък ти бе? Ходи да цункаш дениран!
Хей , приятел ти сериозно ли го казваш това

http://prikachi.com/images/634/2645634n.jpg ???????
Славия София
-
- Контакти:
Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Сега пък някакъв Нианг дето играе за Стрела Доброславци е на проби

Иванов ще дойде ако Батков плати за него, а всички знаем колко са трансферите в които той влага средства.
Левски пробва камерунец от Стрела ДОБРОСЛАВЦИ
Камерунецът Лазард Нианг Нианг ще бъде видян в тренировъчна обстановка от старши треньора на Левски Ясен Петров, твърди Гонг. Играещият като централен защитник и дефанзивен халф Лазард е роден на 16 юни 1984 година. Той е в България и дори играе аматьорски футбол като състезател на Стрела Доброславци.
В мача за Купата на България между Стрела и Чавдар Бяла Слатина, тъмнокожият Нианг демонстрира качества, които накараха зрителите да предрекат, че той ще играе в по-голям клуб. В този двубой Лазард игра като централен защитник и със своите 190 см. и 78 кг. се справи много добре на тежкия терен.
В понеделник преди обяд Лазард ще бъде на „Герена" и ще проведе занимание с Левски, по покана на старши треньора Ясен Петров. „Сините" изпитват затруднения в центъра на защитата и халфовата линия и ако харесат камерунеца, то може и да се стигне до евентуален трансфер на Лазард Ниенг Ниенг в Левски.

В мача за Купата на България между Стрела и Чавдар Бяла Слатина, тъмнокожият Нианг демонстрира качества, които накараха зрителите да предрекат, че той ще играе в по-голям клуб. В този двубой Лазард игра като централен защитник и със своите 190 см. и 78 кг. се справи много добре на тежкия терен.
В понеделник преди обяд Лазард ще бъде на „Герена" и ще проведе занимание с Левски, по покана на старши треньора Ясен Петров. „Сините" изпитват затруднения в центъра на защитата и халфовата линия и ако харесат камерунеца, то може и да се стигне до евентуален трансфер на Лазард Ниенг Ниенг в Левски.

- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?
- Да, кажете...
- Искам да стана треньор на отбора!
- Вие луд ли сте?
- Да! Други изисквания ?...
- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?
Re: Левски пробва камерунец от Стрела ДОБРОСЛАВЦИ
Дано да е футболистът, който ни трябва 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Поне има кой да обира високите топки.Дано само не е някой трамвай като Бистрон!!!
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Re: Левски пробва камерунец от Стрела ДОБРОСЛАВЦИ
Tommi написа:Дано да е футболистът, който ни трябва
Този,който ни трябва го имаме.Говоря за Шакиб Бензукан.Всеки се напива.И Роналдо в Ман Ю беше дринкен до смърт секи месец ама не го пратиха при децата 99.И сега е най-добрия играч в света.Футболягите са млади хора.Нормално е да се забавляват,и както всички по някога прекаляват.Кво толкоз ? Върнете БЕНЗУКАН в отбора и титулярния състав ! ВЕДНАГА !

- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?
- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?
- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?