2 000 почитатели на Ботев празнуват победа в Чирпан

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Re: 2 000 почитатели на Ботев празнуват победа в Чирпан

Мнениеот карлито » 07 ное 2010 18:35

На пръв поглед това трябваше да бъде един труден мач за нашия отбор но момчетата направиха така че на нас ни изглеждаше лесен.Поне до 3:0 играта отбора според мен беше много добра и нещо което ми направи впечатление-стабилната игра и на двата бека.
Хубава победа с хубава игра.Наздравееееееееееееееееееееееееееееееееее
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 07 ное 2010 18:35

Айде Ботев ,чкааме ви в "А" група. Стават добри дерби мачове с Вас.
Честита победа и дано час по-скоро се върнете в "А" група.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 07 ное 2010 18:36

Ботев Враца написа:Не искам да обиждам никой но защо все се пише за отбор от В група, не мога да разбера какво му е толкоз интересна В групата??? Та дори за А или Б група не пишете толкова където има толкова по-класни отбори ми пишете все за Ботев Пловдив и В група

Извинявам се ако съм обидил някой!!! :lol:

Нещо те е яд? И във В група Ботев си остава велик БГ клуб и има място в такъв форум! Браво Ботев!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

vanchev
Контакти:

Мнениеот vanchev » 07 ное 2010 18:39

Ботев Враца написа:Не искам да обиждам никой но защо все се пише за отбор от В група, не мога да разбера какво му е толкоз интересна В групата??? Та дори за А или Б група не пишете толкова където има толкова по-класни отбори ми пишете все за Ботев Пловдив и В група

Пише се за това, което предизвиква интерес. Очевидно е, че от БОТЕВ се интересуват много. Кажи например един отбор от България, който при гостуванията се съпровожда от 2000 фена. Има и нещо друго БОТЕВ е свободен БОТЕВ е на феновете !!!

Потребителски аватар
stanley56
Контакти:

Мнениеот stanley56 » 07 ное 2010 18:44

Ами сам си отговори защо е така. Ако можеш де. И ако успееш, ще видиш, че в А и Б групите, съставите които са по-класни от сегашния състав на Ботев Пловдив, не са кой знае колко много. Всъщност, не знам дали изобщо сравнението с Б група е удачно, но догодина ще се разбере :)
А иначе, ако става въпрос за класен футболен клуб, то едва ли някой трезвомислещ би оспорил, че Ботев Пловдив е такъв!
Последна промяна от stanley56 на 07 ное 2010 18:45, променено общо 1 път.

vranchevi
Контакти:

Мнениеот vranchevi » 07 ное 2010 18:45

Говорих със счетоводителката на Ботев и тя каза, че са продадени 2700 билета.

smith12

Мнениеот smith12 » 07 ное 2010 18:49

Изображение
Изображение
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 07 ное 2010 18:49

Ти много неща неможеш да разбераш СЕМКАДЖИЯ.Разбира се ти не си виновен че си от село и незнаеш нищо за отбора на ПЛОВДИВ.Нали се сещаш че това което се случи на нашия отбор ако се случи на тея,както казваш класни отбори от А и Б група -много от тях вече нямаше да ги има.
Като нашия патрон Христо Ботев и ние силно любим и мразим а любовта на феновете прави един отбор голям.Не искам никой да обиждам но на пръстите на едната ръка се броят такива публики-вие от враца определено не сте от тях
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 07 ное 2010 19:19

petko_cska написа:Стадионът в Чирпан е с капацитет 5000 зрители, като северната страна където са били феновете на Ботев е с капацитет 4500. Като гледам сте напълнили сектора и с гаранция сте били над 3000!

сектора си беше пълен от всякъде гаранция са повече от 2000 ;)
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Върни се в “Ботев”