Сега сериозно.
Много нестабилна халфова линия имаме. Не знам защо плюете Йовов, но това му беше един от най-добрите мачове от началото на сезона. Но явно годинките му тежат вече и не може повече от 50-60 минути. Мариан Огнянов за пореден път доказа, че не е за Левски. Просто не става. Започвам да си мисля същото и за Дани Младенов, въпреки че през лятото показа стабилни игри - в момента никакъв го няма! Основният ни проблем идва от халфовата линия, както виждате при отсъствието на Гаджев и Тасевски сме доста немощни както в дефанзивен така и в градивен план.
Славия-Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Славия-Левски
Няма ли да спрят да вталпяват на играчите ,че ще са шампиони ве ,те вече сиг си мислят ,че каквото и да правят ще са шампиони..

- Neron
- Контакти:
Пролетта Левски ще навакса изоставането си от Литекс защото сме домакини на Цска,Литекс,Черноморец и Славия имаме само 1 мач с Локомотив Сф навънка.Дано зимата вземем 2-3 нови че е много къса пейката.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Sofiaatowern
- Контакти:
Neron написа:Ако не бием оставащите 2 мача от първенството е време Ясен да си ходи.
Този пък, я се успокой. Ние да не сме онзи пропаднал отбор, при който при едно грешно подаване почват да режат гредите, да бият играчите и да гонят треньорите. Пет титуляра отсъстваха, което оказа огромно влияние, то влияе на голям европейски отбор, пък какво остава за български, който има възможността да си позволи само един добър играч.
Сега това, че Ясен е напълно неадекватен е неоспоримо, през цялото време се провикваше със селски фрази и някакви лафове... Огнянов, Младенов, Киров и майстора на гравитацията - Йовов, въобще не трябваше да влизат.
А Иво Иванов пак е без коментар - едно положение през него = един гол... Хубаво, онази грешка беше човешка, ама много му станаха нещо грешките.
-
- Контакти:
Никого не топли..топло ме самочувствието ви, което е без покритиеMadridist написа:Аз не мога само да разбера, какво толкова ги топли някои цесекари,че разликата с Левски ще е само 4 точки(което и това не е 100 процента сигурно,преди да свърши мача с Пирин), след като Ловеч се откъсва стабилно напред и за мен вече са почти на 80% шампион на България.

Foxtrot написа:Сега сериозно.
Много нестабилна халфова линия имаме. Не знам защо плюете Йовов, но това му беше един от най-добрите мачове от началото на сезона. Но явно годинките му тежат вече и не може повече от 50-60 минути. Мариан Огнянов за пореден път доказа, че не е за Левски. Просто не става. Започвам да си мисля същото и за Дани Младенов, въпреки че през лятото показа стабилни игри - в момента никакъв го няма! Основният ни проблем идва от халфовата линия, както виждате при отсъствието на Гаджев и Тасевски сме доста немощни както в дефанзивен така и в градивен план.
Бих добавил и фаза защита

batelevski написа:Никого не топли..топло ме самочувствието ви, което е без покритиеMadridist написа:Аз не мога само да разбера, какво толкова ги топли някои цесекари,че разликата с Левски ще е само 4 точки(което и това не е 100 процента сигурно,преди да свърши мача с Пирин), след като Ловеч се откъсва стабилно напред и за мен вече са почти на 80% шампион на България.Големия отбор бяхте и вече бяхте шампиони, но нещо се обърка и тук идва ролята на Гришата и всички срещу вас
Прочетете си приказките от от преди няколко седмици и тогава ще си говорим пак..
Какво самочувствие,какви приказки, какви пет лева бе човек

Последна промяна от Madridist на 07 ное 2010 16:17, променено общо 2 пъти.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Извинявай тогава..с грешно впечатление останахMadridist написа:batelevski написа:Никого не топли..топло ме самочувствието ви, което е без покритиеMadridist написа:Аз не мога само да разбера, какво толкова ги топли някои цесекари,че разликата с Левски ще е само 4 точки(което и това не е 100 процента сигурно,преди да свърши мача с Пирин), след като Ловеч се откъсва стабилно напред и за мен вече са почти на 80% шампион на България.Големия отбор бяхте и вече бяхте шампиони, но нещо се обърка и тук идва ролята на Гришата и всички срещу вас
Прочетете си приказките от от преди няколко седмици и тогава ще си говорим пак..
Какво самочувствие,какви приказки, какви пет лева бе човек. Аз не съм нито от Левски, нито от ЦСКА. Просто съм един човек, който днес следобяд беше със свободно време,гледа един мач и си написа коментар за него.

rider написа:Foxtrot написа:Сега сериозно.
Бих добавил и фаза защитаАбе като цяло проблема ни е че имаме къса резервна скамейка
Ами ето стигаме до заключението, че през зимата трябва да привлечем поне 2-3 качествени попълнения в защита и в халфовата линия. И дано този Слори се разиграе най-сетне, макар че не вярвам...
Мариян Огнянов продължава да ме нервира с играта си. Може ли "плеймейкър" да прави толкова грешни пасове на късо разстояние. Може ли да излезне сам срещу вратаря и да не бие? Може ли след това 3 на 3, той е на скорост и да бие от 30 метра?????