Славия-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Дидо

Re: Славия-Левски

Мнениеот Дидо » 07 ное 2010 14:55

Ами Славия от 2003-а не са били Левски сега е момента в един сезон да биеш Левски и ЦСКА
Последна промяна от Дидо на 07 ное 2010 14:56, променено общо 1 път.
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 07 ное 2010 14:55

След мача с Лил най-големите,страхотни, не знам си кво,а сега за нищо не ставали :lol: Това българина е толкова малоумно същество,че няма на къде.А тук пишещите пъпчасали пубери не е зле да определят дали им се ебе или им се пикае :lol:
......................
Трябва да вдигнем оборотите през второто полувреме и да обърнем мача!Вярвам в отбора и треньора и мисля,че ще спечелим с 3:2!САМО ЛЕВСКИ :!:

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 07 ное 2010 14:56

POPCORN написа:
NWO написа:няма какво да си кривим душата пъвенството е отчайващо слабо, фк левски за съжаление също..

мен пък ми харесва.. поне е интересно и всеки може да бие всеки!преди години кво беше всеки кръг ЦСКА и Левски бият ебати тъпнята!

Чакай бе, пуканка. Ти кога го реши това? Кога си промени мнението. Нали този мач е уреден? Как така всеки може да бие всеки :) :) :) Значи със сигурност Сливен и Миньор не могат да бият ЦСКА, защото или лягат или съдиите им пречат.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

NWO

Мнениеот NWO » 07 ное 2010 14:56

POPCORN написа:
NWO написа:няма какво да си кривим душата пъвенството е отчайващо слабо, фк левски за съжаление също..

мен пък ми харесва.. поне е интересно и всеки може да бие всеки!преди години кво беше всеки кръг ЦСКА и Левски бият ебати тъпнята!

абе то слабото първенство няма общо с равностойното първенство.... :)

Нека пак всеки да мое да бие всеки ама малко от малко да го мяза. Левски бяха на крачка от победа в четвъртък с два удара във вратата и веднага ги провъзгласихме за сила. Жалки сме....

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 ное 2010 14:57

dodo7271 написа:
POPCORN написа:

Чакай бе, пуканка. Ти кога го реши това? Кога си промени мнението. Нали този мач е уреден? Как така всеки може да бие всеки :) :) :) Значи със сигурност Сливен и Миньор не могат да бият ЦСКА, защото или лягат или съдиите им пречат.

кога съм казал,че мача е уреден бе луд... единственото което беше се бъзиках с вратаря на Славия!
Последна промяна от POPCORN на 07 ное 2010 14:59, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 07 ное 2010 14:57

niki87 написа:След мача с Лил най-големите,страхотни, не знам си кво,а сега за нищо не ставали :lol: Това българина е толкова малоумно същество,че няма на къде.А тук пишещите пъпчасали пубери не е зле да определят дали им се ебе или им се пикае :lol:
......................
Трябва да вдигнем оборотите през второто полувреме и да обърнем мача!Вярвам в отбора и треньора и мисля,че ще спечелим с 3:2!САМО ЛЕВСКИ :!:

ако ми кажеш че Ясен е за треньор на Левски ще излъжеш себе си , а ако кажеш че Иво Дани и Мариян имат нещо общо с футбола то тогава ти нямаш нищо общо с него ... :(

Офтопик:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 07 ное 2010 14:58

Милиев е слаб днес...и двата гола станаха заради ненамеса от негова страна ! Дано стегне второто полувреме ! Иначе играем добре,предвид състоянието на отбора - Само Левски !
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 ное 2010 14:58

NWO написа:
POPCORN написа:

абе то слабото първенство няма общо с равностойното първенство.... :)

Нека пак всеки да мое да бие всеки ама малко от малко да го мяза. Левски бяха на крачка от победа в четвъртък с два удара във вратата и веднага ги провъзгласихме за сила. Жалки сме....

еми Левски са си виновни, както и ЦСКА с Бешикташ!Не може да нямем нито един свестен терен и ти да искаш яко първенсто!няма как да стане!Да не говорим че 4-5 отбора от А група нямат стадион, за какъв красив и равностоен футбол :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 07 ное 2010 14:58

Става страхотен мач!Но,ако Левски победи не ми се мисли какви простотии ще се изпишат.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 07 ное 2010 14:59

Аз не мога да си обясня как може да направиш такъв тъп мач с Локо Пловдив, после да надиграеш Лил и сега Славия да те смазва.
Само Левски!

Върни се в “Архив”