blue avalanche написа:Ако пак пуснат Йовов,все едно пак сме с 10 срещу 11.Както срещу Локо Пд и Лил.Айде в пенсия...Моля те!
Голям специалист си ти!!! Ти ритал ли си топка през живота си?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
blue avalanche написа:Ако пак пуснат Йовов,все едно пак сме с 10 срещу 11.Както срещу Локо Пд и Лил.Айде в пенсия...Моля те!
mun4o1 написа:Майко мила, егати тъпата тема. Защо се заяждате един друг не мога да разбера. Да онзи ден публиката ни беше феноменална както и отбора. Нормално е на мачовете от А група да не ходят толкова много хораи това важи за абсолютно всички отбори в България, тъй като нивото ни на футбола в повечето мачове е под аматьорско. А това кой с кой отбор ебил нямазначение колега ЛЕВСКАР,просто започваш някакъв безмислен спор.
Ставаме 3-ма. 2:0 с голове на Иса и ЖоЖоржиньо написа:blue avalanche написа:На стадиона съм!
И аз
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Айде стига ... безсмислен спор е това коя е най-добрата агитка в България.Най-добрите агитки подкрепят отбора си и в най-трудните моменти, което за съжаление не може да се каже нито за тази на ЦСКА, нито на Левски ... И само не ми отговаряй заядливо и не ми спори, че не е така, щото когато след година - две изпаднете в дупка, както беше при Ратко (за съжаление неизбежно състояние за всеки БГ "гранд") най-синьото в цялата работа ще бъдат празните седалки на "Герена" ...
0007 написа:Ставаме 3-ма. 2:0 с голове на Иса и ЖоЖоржиньо написа:blue avalanche написа:На стадиона съм!
И аз
velez написа:Абсолютни клишета...не знам за вас, но мене ме накефи публиката на Рапид Виена -50 хил на стадиона, които не спряха да пеят и да подкрепят отбора си....а противника им е отбор от източна Европа, който хем се намира в лоша форма, хем няма някакви значими успехи в турнирите.
Raoul_Duke написа:Тя, че беше хубава - хубава беше. Спор няма. Въпросът е, че в евро-мачове всеки го може...и още повече в 2-милионен град. Важното е тая публика да я събирате и когато играете с разни аутсайдери от А-групата...както беше в последния кръг например.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост