Монтана- Литекс - 0:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Монтана- Литекс
Ако вкараме ранен гол,Монтана отиват на разлика.Не мисля,че трябва да се притесняваме чак толкова от тях.
Не се притеснявам от никой отбор у нас, но преди мачове винаги съм пестелив в думите си.
Дано утре Мони Славчев запише повече игрови минути.
Дано утре Мони Славчев запише повече игрови минути.

tonito написа:Мача е 1-ца или х само ако не се намеси съдийския фактор. Оранжевите просто са за никъде ако не ги подпират реферите, това ясно се видя срещу Сливен, Левски и Славия. Но Монтана трябва да се хвърлят здраво в мача както го направиха срещу Черно море и тогава няма как да не поднесат изненадата на кръга.
Определено разбираш много от футбол, а днес съдията няма как да си кривя душата, ако не беше той, никога нямаше да победим
Честита лека победа на всички фенове и симпатизанти на Литекс.

Хаха много им се искаше на някой да паднем ама не стана надиграхме си ги с лекота и ако някой каже, че и тук съдията е повлиял трябва да не е с всичкия си 

PFC Litex написа:Не, сега коментарите ще са, че Монтана са ни продали мача.
Дико Сашев откри предаването си с това.
Masaba написа:PFC Litex написа:Не, сега коментарите ще са, че Монтана са ни продали мача.
Дико Сашев откри предаването си с това.
Сериозно ли?

В интерес на истината Монтана днес не игра,поради какви причини не знам.Честито на Литекс за победа и жалко за тези над 4000 души,които отидохме днес на мач...
Христо Янев
Спести ли съдията дузпа срещу Христо Янев
Re: Христо Янев
[offtopic]
Пич,пиши в темата за мача litex/viewtopic.php?f=3&t=64961 тази тема ще ти я затворят
[/offtopic]
bonnnev написа:Спести ли съдията дузпа срещу Христо Янев
Пич,пиши в темата за мача litex/viewtopic.php?f=3&t=64961 тази тема ще ти я затворят

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.