Рочдейл - ФК Юнайтед ъф Манчестър
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Рочдейл - ФК Юнайтед ъф Манчестър
Аз бях чувал, че голяма част от по-лудите фенове на МЮ сега подкрепят бунтарите и снощи като гледах се нкефих на макс от феновете на бунтарите луда работа беше.
Този Юнайтед в коя лига играе ? 
Valdes написа:Този Юнайтед в коя лига играе ?
7 ниво на Англ. футбол, а биха отбор от 3
Фен си на Манчестър Юнайтед, колкото аз съм фен на Лястовица Петрич. Аман от псевдо-загубеняци. 2005 година е година на Глейзър. Пък и не е лошо да ме осветлиш за някой наистина голям трансфер правен от Съра, без значение преди или след 2005-та.
Мога ти помогна малко - Нистелрой - 19млн, Руни - 24млн, Бербатов - 37млн. - Може да има и други ама са доста малко в сравнение с другите големи отбори. Общо взето 5 играча за около 10-години. Май Фърдинанд забравих, той беше около 30-31млн.
Видич, Евра, Карик, И всички млади са си направо без пари за класата си. Това прави съра - сега и винаги. Така че ходи се пери некъде и поне се поинтересувай малко от ужким любим отбор.
Мога ти помогна малко - Нистелрой - 19млн, Руни - 24млн, Бербатов - 37млн. - Може да има и други ама са доста малко в сравнение с другите големи отбори. Общо взето 5 играча за около 10-години. Май Фърдинанд забравих, той беше около 30-31млн.
Видич, Евра, Карик, И всички млади са си направо без пари за класата си. Това прави съра - сега и винаги. Така че ходи се пери некъде и поне се поинтересувай малко от ужким любим отбор.
- JBongailas
- Контакти:
ами и Спартак на феновете е в аматьорския футбол и чака да вземе скалпа на някой по "наточен" отбор
на 10 ще стане ясно жребия за Купата !!!
не ми се мисли какво ще стане ако се паднем със съгражданите или с някой от животинските отбори
а иначе мача вчера беше култ, особено с нахлуването след първия гол и после след края
съвсем друг спорт - игра със сърце, абе мирише на футбол та се пука
на 10 ще стане ясно жребия за Купата !!!
не ми се мисли какво ще стане ако се паднем със съгражданите или с някой от животинските отбори
а иначе мача вчера беше култ, особено с нахлуването след първия гол и после след края
съвсем друг спорт - игра със сърце, абе мирише на футбол та се пука
- t0bl3ro_bg
KRETINES написа:Фен си на Манчестър Юнайтед, колкото аз съм фен на Лястовица Петрич. Аман от псевдо-загубеняци. 2005 година е година на Глейзър. Пък и не е лошо да ме осветлиш за някой наистина голям трансфер правен от Съра, без значение преди или след 2005-та.
Пичага другия път прочети както трябва и не пиши с цел заяждане при положение, че не си разбрал за какво става въпрос .. !?
Изчетох всичко още отначало. И пак твърдя, че не си в час с отбор наречен Манчестър Юнайтед.