Четвъртък, от 19:00 часа
Динамо (Киев) – Металист (Харков)
ЦСКА (Москва) – Шахтьор (Донецк)
Хамбургер – Галатасарай
От 21:15 часа
ПСЖ – Спортинг (Брага)
От 21:30 часа
Вердер (Бремен) – Сент Етиен
От 21:45 часа
Олимпик (Марсилия) – Аякс
Удинезе – Зенит (Санкт Петербург)
Манчестър Сити – Олборг
Програма за осминафиналите, първи мачове:
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Програма за осминафиналите, първи мачове:
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Re: Програма за осминафиналите, първи мачове:
къде могат да се гледат
21:45 ПРЯКО: Купа на УЕФА: Манчестър Сити - Олборг Ринг Тв
17.45Sportschau live
Fußball-UEFA-Pokal: Hamburger SV - Galatasaray Istanbul ARD
ЦСКА (Россия) – "Шахтер" (Украина) - прямая видео- и текстовая трансляция на Sportbox.ru, а также прямая трансляция на ТК "Спорт" начиная с 19:20 по московскому времени!
Удинезе" (Италия) – "Зенит" (Россия) – прямая видео- и текстовая трансляция на Sportbox.ru, а также прямая трансляция на ТК "Спорт" начиная с 22:40 по московскому времени!
17.45Sportschau live
Fußball-UEFA-Pokal: Hamburger SV - Galatasaray Istanbul ARD
ЦСКА (Россия) – "Шахтер" (Украина) - прямая видео- и текстовая трансляция на Sportbox.ru, а также прямая трансляция на ТК "Спорт" начиная с 19:20 по московскому времени!
Удинезе" (Италия) – "Зенит" (Россия) – прямая видео- и текстовая трансляция на Sportbox.ru, а также прямая трансляция на ТК "Спорт" начиная с 22:40 по московскому времени!
Последна промяна от hlucho на 12 мар 2009 16:08, променено общо 2 пъти.
- kozarev123
- Контакти:
bgenurov написа:къде могат да се гледат
http://liveonsat.com/daily.php - по ТВ
http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... e=football - онлайн
Стенли, с теб сме!
Някой може ли да ми даде сайт за Ринг Тв от където да мога да гледам мача?! 

- Ticha
- Контакти:
ЦСКА Москва - Шахтьор Донецк
Telekanal Sport, TRK Ukraine, SportKlub (Ser), SportKlub (Rom), SportKlub (Hun), SportKlub (Cro), SportKlub (Slo)
Хамбургер - Галатасарай
Sport TV1, Al Jazeera Sport +1, Sport 1 (Ukr), Al Jazeera Sport +3, ARD Das Erste, SuperSport 1 (DigitAlb), Setanta Ireland (roi)
ПСЖ - Спортинг Брага
C+ Sport (Fra)
Вердер Бремен - Сент Етиен
Sport TV1, ZDF, Al Jazeera Sport +1, Sport 3 (Ukr), Direct 8
Манчестър Сити - Олборг
Ринг ТВ, YES Sport 1, Sport.Ro, ITV 4, Sport Italia, SuperSport 2 (DigitAlb), KNR TV, TV2 Danmark, Al Jazeera Sport +4
Олимпик Марсилия - Аякс
M6, M6 Suisse
Удинезе - Зенит
Sky Sport 1 (Italy), Sky Calcio 1, Al Jazeera Sport +2, Sport 1 (Ukr), Sky Super Calcio, Al Jazeera Sport +3, Sky Sport 16:9 (Italy), MegaSport, SuperSport 1 (DigitAlb)
Telekanal Sport, TRK Ukraine, SportKlub (Ser), SportKlub (Rom), SportKlub (Hun), SportKlub (Cro), SportKlub (Slo)
Хамбургер - Галатасарай
Sport TV1, Al Jazeera Sport +1, Sport 1 (Ukr), Al Jazeera Sport +3, ARD Das Erste, SuperSport 1 (DigitAlb), Setanta Ireland (roi)
ПСЖ - Спортинг Брага
C+ Sport (Fra)
Вердер Бремен - Сент Етиен
Sport TV1, ZDF, Al Jazeera Sport +1, Sport 3 (Ukr), Direct 8
Манчестър Сити - Олборг
Ринг ТВ, YES Sport 1, Sport.Ro, ITV 4, Sport Italia, SuperSport 2 (DigitAlb), KNR TV, TV2 Danmark, Al Jazeera Sport +4
Олимпик Марсилия - Аякс
M6, M6 Suisse
Удинезе - Зенит
Sky Sport 1 (Italy), Sky Calcio 1, Al Jazeera Sport +2, Sport 1 (Ukr), Sky Super Calcio, Al Jazeera Sport +3, Sky Sport 16:9 (Italy), MegaSport, SuperSport 1 (DigitAlb)
kartago написа:Деба и блядовете, на sportbox.ru човек може да гледа, само ако се намира на територията на Руската федерация......, що можем да гледаме мачове от цял свят, ама видите ли от руснаците, тц!...... Отворковци!...![]()
Ще бъда благодарен, ако някой даде резултатите от първите срещи!
Х-Г 0-1 33 мин
Д-М 0-0
Ц-Ш 0-0
Шахтьор изпусна 1-2чисти положения, според мен техния мач е най-интересен.
Интересно защо, но стадиона не е пълен...
Марк Райли пак раздава щедро картони а украинския коментатор казва - "Строг, но справедлив"
Металист играе като равен с Динамо, Хамбургер напада обаче гол за Галатасарай и гостите пуснаха димките....
Троховски и Петрич с пропуски за Хамбургер...
Започнаха вторите полувремена, какъв пропуск за Металист - Жажа след двойно подаване проби отдясно но изпрати топката на сантиметри от обратния долен ъгъл на вратата.
Според мен отмениха чиста атака за Динамо сега заради засада...
А Хамбургер току що изравни след центриране ( май беше Младен Петрич ) отляво по нападението им Мартин Янсен с мощен шут изравни....
А сега червен картон за задържане и Галатасарай остава с 10 души...
Вагнер Лав вкарва дузпата за ЦСКА 1:0 срещу Шахтьор
И Динамо поведе с 1:0 след много активна игра след почивката.
Сега малко жълти картони...
Арда за влизане с бутоните напред срещу Рост получи само жълт картон а Хамбургер и сараите за малко да се сбият на терена...
Жирков спря едно центриране от свободен удар на Шахтьор с ръка, получи жълт картон който го вади от реванша срещу украинците...
А най-опасния нападател на Металист Жажа проби отляво в наказателното поле на Динамо между двама и падна но Марк Райли реши, че бразилеца симулира и му вдигна жълт картон...
Завършиха и трите мача :
Хамбургер - Галатасарай 1:1
Динамо - Металист 1:0 ( с нито едни точен удар на Металист в очертанията на самата врата но иначе не лоша игра срещу 7 удара във вратата на Динамо )
ЦСКА Москва - Шахтьор 1:0 с гол на Вагнер Лав от дузпа.
Личното ми мнение е, че ЦСКА ги чака кошмарен реванш, последните 5 минути и продължението се игра почти само пред вратата на московчани, но украинците не успяха да вкарат....
Интересно защо, но стадиона не е пълен...

Марк Райли пак раздава щедро картони а украинския коментатор казва - "Строг, но справедлив"

Металист играе като равен с Динамо, Хамбургер напада обаче гол за Галатасарай и гостите пуснаха димките....
Троховски и Петрич с пропуски за Хамбургер...
Започнаха вторите полувремена, какъв пропуск за Металист - Жажа след двойно подаване проби отдясно но изпрати топката на сантиметри от обратния долен ъгъл на вратата.
Според мен отмениха чиста атака за Динамо сега заради засада...
А Хамбургер току що изравни след центриране ( май беше Младен Петрич ) отляво по нападението им Мартин Янсен с мощен шут изравни....
А сега червен картон за задържане и Галатасарай остава с 10 души...
Вагнер Лав вкарва дузпата за ЦСКА 1:0 срещу Шахтьор
И Динамо поведе с 1:0 след много активна игра след почивката.
Сега малко жълти картони...
Арда за влизане с бутоните напред срещу Рост получи само жълт картон а Хамбургер и сараите за малко да се сбият на терена...
Жирков спря едно центриране от свободен удар на Шахтьор с ръка, получи жълт картон който го вади от реванша срещу украинците...
А най-опасния нападател на Металист Жажа проби отляво в наказателното поле на Динамо между двама и падна но Марк Райли реши, че бразилеца симулира и му вдигна жълт картон...
Завършиха и трите мача :
Хамбургер - Галатасарай 1:1
Динамо - Металист 1:0 ( с нито едни точен удар на Металист в очертанията на самата врата но иначе не лоша игра срещу 7 удара във вратата на Динамо )
ЦСКА Москва - Шахтьор 1:0 с гол на Вагнер Лав от дузпа.
Личното ми мнение е, че ЦСКА ги чака кошмарен реванш, последните 5 минути и продължението се игра почти само пред вратата на московчани, но украинците не успяха да вкарат....
Последна промяна от Yasso на 12 мар 2009 20:59, променено общо 1 път.

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
- Бижутера
- Контакти:
май май приказката за Металист Харков поприключва 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Не е точно така, защото Динамо ги чака пълен 42 хиляден стадион в Харков - вярно, че в началото на март загубиха точно от Динамо с 0:2 там, но евротурнирите са друго нещо, така че не се знае нищо...
Агитката на харковчаните бая колоритна ми се видя - не знам ако са цял стадион какво ще е...
По игра малко на БАТЭ ми приличат, и на екипи го докарват като тях
Агитката на харковчаните бая колоритна ми се видя - не знам ако са цял стадион какво ще е...
По игра малко на БАТЭ ми приличат, и на екипи го докарват като тях

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!