Най-лудите коментари по ДАРИК

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

btr
Контакти:

Re: Най-лудите коментари по ДАРИК

Мнениеот btr » 06 ное 2010 13:42

еййййй, тука има няколко изключително комплексарски изказвания! да, всеки е свободен да слуша каквото си иска, но когато слушаното е и Национално радио то би следвало и да има малко по голямо усещане. не говоря за коменитране на живо предаване като футболна среща, а за коментари в останалото време (за спорт). извинение с коментар, че някой си го нямало не може да са оправдание в една спортна редакция, в която работят поне 20 човека?! какво означава това? там има само 1 т.н. журналист ли? а останалита 19 за какво са? но това е положението Минке, както казват хората - дръж се естествено. :)

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 06 ное 2010 13:53

btr написа:еййййй, тука има няколко изключително комплексарски изказвания! да, всеки е свободен да слуша каквото си иска, но когато слушаното е и Национално радио то би следвало и да има малко по голямо усещане. не говоря за коменитране на живо предаване като футболна среща, а за коментари в останалото време (за спорт). извинение с коментар, че някой си го нямало не може да са оправдание в една спортна редакция, в която работят поне 20 човека?! какво означава това? там има само 1 т.н. журналист ли? а останалита 19 за какво са? но това е положението Минке, както казват хората - дръж се естествено. :)

Ти знаеш ли какво означава Национална радио, та се обаждаш? ОБяснявам ти бавно, защото се вижда, че си силно злобен и трудно ще разбереш. В България има едно национално радио - БНР. То е държавно. Дарик е частна медия и може да говори каквото си иска. Ти можеш да не я слушаш. Това, че я слушаш, защото прави по-добри предавания от БНР и от всички други радиа, е съвсем отделен въпрос. Но както се вижда, ти слушаш Дарик, а след това изливаш завистта и злобата си по адрес на водещите. Смешно и дълбоко комплексирано, повярвай ми. А аргумента ти за 20 журналиста е жалък и показва, че си ниско интелигентен. Кой друг ще направи по-добър коментар за ЦСКА, ако не Ники Александров?. Може би Вальо Грънчаров трябваше да коментира победата във Виена. Като не разбираш, защо изобщо се вреш в тази тема?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

btr
Контакти:

Мнениеот btr » 06 ное 2010 14:04

пфуууууууууу! благодаря ентелегенте. не аз анонсирам - "Българско национално дарик радио". оставям те да си пишеш каквото искаш. темата си е "твоя". обидите и заключенията са твои. ;)

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 06 ное 2010 14:12

BLUE CHAMPIONS на 06 Ное 2010 15:09

btr написа:пфуууууууууу! благодаря ентелегенте. не аз анонсирам - "Българско национално дарик радио". оставям те да си пишеш каквото искаш. темата си е "твоя". обидите и заключенията са твои. ;)

спри да драскаш ,че се излагаш бе пичага! Човека ти обясни,че е частна медия,а е "българско национално дарик радио" ,защото има честоти в цялата страна!

Какво като е частна медия :?: В момента и твоят коментар е по-скоро фенски ;)

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 06 ное 2010 14:15

dodo7271, ще те посъветвам да смекчиш малко тона. Никой не е длъжен да ти чете истеричните коментари. В тази връзка въпрос към модераторите: добрият тон във форума пожелание ли е или задължение? Питам, защото ако всеки започне да обижда и псува като примата, към когото се обръщам, това ще се превърне в просташка селска говорилня.
А по темата: не ме интересува кой го е създал това радио, как го е създал и т.н. Просто изразих коментар защо аз не го слушам. Разбира се, че всеки е свободен да прави каквото иска и да слуша каквото иска.

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 06 ное 2010 14:22

Слушах коментарите на Томито и сие в петък по Гонг. И ми стана тъжно. Голяма патетика, всички бяха насълзени, сякаш светът беше спасен от Армагедон. В четвъртък гледах мача на Левски и въпреки нещастното изравняване в края се изкефих, зарадваха ме и от ЦСКА-то. И въпреки това ми стана тъжно като чех Томето и пресилените му слава. Ако в Словения, Молдова, Малта, Кипър, Руминия и сие плачеха след всяка победа на своите така, студиата им щяха да са винаги наводнени. :)

Дотам я докараха нашите футболни герои, да се радваме и па плачем изпаднали в истерия от успехи над разни колхознически команди. Много жалко!

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 06 ное 2010 14:36

Коментирам Дарик, защото темата е за Дарик. Всеки има право на мнение, но е длъжен да спазва добрия тон и да уважава събеседниците си. Просто такива са правилата в този форум и затова е най-посещавания. С тези правила се осуетява възможността разни пубери да се правят на мъже под прикритието на анонимността. Нали се сещаш, че ако ме наречеш наживо п...а, ще те пратя да си довършиш изречението в Пирогов. Не се съмнявай в това!

bluelife
Контакти:

Мнениеот bluelife » 06 ное 2010 15:05

Колега, ако беше слушал внимателно щеше да чуеш, че минутките на водещия са само за Левски, защото отговарящия за ЦСКА Александров не се е върнал още.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 06 ное 2010 15:38

bluelife написа:Колега, ако беше слушал внимателно щеше да чуеш, че минутките на водещия са само за Левски, защото отговарящия за ЦСКА Александров не се е върнал още.

Е той пича това ти казва от толкова журналисти 1 ли отговаря само за ЦСКА а останалите за Левски.
Но аз мисля, че не това е основната причина пристрастието а друга вкрайна сметка за разлика от друг път независимо от резултата от ЦСКА чух по-всички медии общо 5 гласа Борисов, Живков, Янчев, Маркиньош и Радуканов, а друг път бягане кажи как защо, е да ама СЕГА САМОЛЕТА НА ЦСКА БЕШЕ ЗАБРАНЕН ЗА ВЪНШНИ ЛИЦА, е то пък бихме и може това да е по-добре за отбора на ЦСКА без журналисти спокойствие за всички.

batekrasi
Контакти:

Мнениеот batekrasi » 06 ное 2010 15:43

Додо , да си умен и да се правиш на умен са коренно различни неща . В стремежа си да изпъкнеш с някакви "познания" будиш смях и съжаление. Недей да обясняваш на хората бавно ,ами вземи та се образовай бързо. Национални радиа са тези с национален ефир - т.е. излъчват за цялата държава, а не само за 1 град например . БНР е национално, но и най-вече държавно радио. Национално е и Дарик , а има и още няколко . А и щом си влюбен в Дарик , не ми е ясно как не си чул шапката - "Българско Национално Дарик Радио" ?
Аз знам,че нищо незнам ,но знам ,че вие и това незнаете :)
http://batekrasi.blogspot.com/

Върни се в “Футбол - България”