Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

itelim
Контакти:

Re: сини фенове от къде ще дойдат в пловдив

Мнениеот itelim » 11 мар 2009 20:31

smash_the_reds написа:
сини фенове от къде ще дойдат в пловдив

От всякъде,от цялата страна.Ще се изсипем като камион с тоалетни на Българска армия :D

Това как го роди? Нерде Левски, нерде Българска армия /стадиона/??? Ти като тях ли пахнеш/вониш/. Лошо, Седларов, лошо...

oli
Контакти:

Режат заплатите и в Левски

Мнениеот oli » 12 мар 2009 10:14

За да бъдем обективни:
"По примера на "кръвния враг" - ЦСКА, заплатите на играчите на Левски също могат да бъдат орязани. За това за пореден път намекна изпълнителният директор на "сините" Константин Баждеков.....
За евентуално намаление на заплатите на "Герена" намекна преди няколко месеца собственикът на клуба адвокат Тодор Батков. Той призна, че въпросът е бил обсъждан и на срещата му преди няколко седмици с тарторите в отбора Георги Петков, Георги Иванов-Гонзо, Живко Миланов и Христо Йовов."
http://topsport.ibox.bg/news/id_582351638

Потребителски аватар
agent_008
Контакти:

Re: Режат заплатите и в Левски

Мнениеот agent_008 » 12 мар 2009 10:42

аз лично наистина смятам, че трябва да има такова намаление, защото с тези заплати футлосистите започват да си мислят че са богоизбрани и дори вече нямат толкова голяма амбиция да се развиват и да играят в чужбина (по-добре пръв на село, отколкото никой в града), а така няма място за младите таланти да се наложат, а и се демотивират от това коета виждат от тарторите...
Абе какво съм тръгнал да умувам - щом има кой да им плаща тези заплати... Не е луд тоя дето яде баницата, а онзи който му я дава... :roll:
Последна промяна от agent_008 на 12 мар 2009 10:44, променено общо 1 път.
ЛЕСНО се галят момите, мъчно се дялкат гредите.

ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.

ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 12 мар 2009 10:44

Е сега вече ще се разиграят за едната чест! Ама като се замисля те така или иначе си играят както искат и колкото искат! Моето мнение е, че сега вземат много повече отколкото заслужават с оглед на показвания футбол! Президенти, финансови директори си имат отборите-те да му мислят, все пак те дават парите!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Re: Какво става с Рабех?!

Мнениеот Yasso » 12 мар 2009 10:50

http://www.novsport.com/news23364_1003.html

Абе чак "мъртво пиян" не ще да е бил, ама явно знае как да метне дрегера... ;)

Не бях прав, че ще го изкарат при кръвната проба и по-малко от 1,23 промила, но ще позная че ще се оттърве с пробация...
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

gun175
Контакти:

Мнениеот gun175 » 12 мар 2009 11:06

"Няма го вече Геле мертека, дето викаше: Ти ми сипи една кана вино и 2 паници боП да са налюскам кат свиня, па да видиш как дърпам по терена като шугаво шиле в люцерна" - Гацо Бацов!

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Re: М.Димов и Д.Милиев,новите Топчо и Коловати

Мнениеот bor-don » 12 мар 2009 12:01

Svetlio написа:Според мен трябва да продадем Бензукан(контузии) , Рабех(липсва му желание за игра) и Бистрон(за чужденец е прекалено слаб) и да налагаме талантливи играчи като Милиев , Генев и Димов .

Абсолютно!

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 12 мар 2009 12:35

Преди многоооо време трябваше да го направят! ;)
Само така може да се оправи футбола в България-да играят за 2 кебапчета и лимонада,та играта да им доставя радост! :lol:

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 12 мар 2009 13:10

Крайно време е да им се намалят заплатите драстично,не може 80%от българите да вземат средно по 300-400 лева а футболистите да вземат по 10000-15000 лева направо е смешно.Футболните президенти да вземат за пример само волейбола,някаде бях прочел че най голямата заплата на волейболен играч е 1000 лева.Със тези големи заплати футболистите не си дават зор ако им се намалят заплатите на 2000 лева съм убеден и на 17 години да е ще изяде терена сега на по 17-18 години вземат със хилядите купуват скъпи коли хващат няколко курви и кой съм аз правят се на голяма работа,нямат никакво желание да се развиват за тука тези пари са си направо фантастични бягаш десетина години и си милионер.

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 12 мар 2009 14:08

Вие добре ли сте,те сега не искат да играят за тези мизерни пари и ходят по Кипър,Китай и Камбоджа,само и само да получават по-големи заплати,а пък камоли да ги намалят.Във Гърция примерно средната заплата на футболист е сигурно над 20 хиляди евро.Проблемът не е в заплатите и играчите,проблемът е в ръководството,които позволяват да се разхождат по терена.А пък и няма как да ги намалят,защото футболистите си имат договори и те не могат да се променят,в противен случай футболистите могат да съдят клуба за неспазване на договорите им.
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Върни се в “Архив”