Не забравяйте ,наказани са : Минев- 2 мача, Кривия май 1 мач, Гаджев-2, Тасевски-3,
Дембеле-2, това е половината отбор, дано сега не накажат още някой.
Славия-Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Славия-Левски
borisich написа:Не забравяйте ,наказани са : Минев- 2 мача, Кривия май 1 мач, Гаджев-2, Тасевски-3,
Минев-1 мач.
- santiliana
Сега, вече почти 24 часа след емоциите с Лил, на "трезва" глава и бистър ум, ми се ще да Ви направя едно предложение: Нека на дербито с "белите" направим транспарант, показващ съпричастността ни към Иво Иванов. Да, след мача с французите скандирахме името му за да го окуражим, но нека продължим да правим това. Спор няма, че този сезон е кошмарен за него, но начина по който дойде в Левски от Ст. Загора и мъжкото му поведение, го направи един от НАС. Дори и с тази нелепа постъпка (това всъщност е знак от съдбата- много хора са го проклинали когато премина в Левски), но той има качества и сега е най- важно да сме с него и с отбора като цяло. Лично аз ще "бия" пак 100 км (този път с влака) и ще си подкрепям отбора.Защото Левски е част от мен, всъщност- Левски е моя живот!
blue avalanche написа:borisich написа:Не забравяйте ,наказани са : Минев- 2 мача, Кривия май 1 мач, Гаджев-2, Тасевски-3,
Минев-1 мач.
Минев би трябвало да е 1 мач и той го изтърпя срещу Локото. Така че неделя ще е на линия. При тези положения състава е ясен , няма много възможности за вариации:
Минев Иванов Милиев Мюлдер
Грийн Йовов
Жоазиньо Огнянов Младенов
Иса
Само не ми е ясно кой ще е вратар, ама в неделя ще ни изненадат

Само дано не се налага нещо да връщаме на Чичо Венци от миналата година...
Че тогава, дори и с всички титуляри, пак нямаше да се справим...
Ако не се лъжа, през пролетта си ги бихме, ама не си спомням, миналата есен как завършихме, май равен...
Освен това, според мен, Батков би дал премии за бой над Кокала. Някакси отвътре би му дошло да го направи, така че няма да имаме проблем с мотивацията...Така мисля аз, де, ма може и да бъркам...
Че тогава, дори и с всички титуляри, пак нямаше да се справим...
Ако не се лъжа, през пролетта си ги бихме, ама не си спомням, миналата есен как завършихме, май равен...
Освен това, според мен, Батков би дал премии за бой над Кокала. Някакси отвътре би му дошло да го направи, така че няма да имаме проблем с мотивацията...Така мисля аз, де, ма може и да бъркам...
Чесно да ви кажа ,това че имаме добри резерви на всеки пост не е вярно ,ще ни е мн трудно да бием
се пак казвам 0:1

Според мен трябваше да изненадаме всички и най-вече БФС и "шефчето" на Литекс- Гришката, като за този мач картотекираме Гонзо, който да замени тенденциозно наказания Гара Дембеле. Мисля, че не би имало проблем за него, нито като картотека, нито като кондиция- това се видя от контролният мач с Черноморец преди около две седмици. Мисля също, че Гонзо само с присъствието си на терена щеше да стресне славистите и с лекота щяхме да си вземем мача. Сега ще е доста по трудно с този осакътен състав, но мисля, че все пак ще си вземем мача. Само Левски оле!!!
СЕГА Е МОМЕНТА ! ЩЕ СИ ИЗКАРАМЕ ЯДА НА ТЪПИТЕ СЛАБИСТИ ! НЕКА ПЛАЧЕ ВЕНЦИ СЛЕД МАЧА
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 06 ное 2010 09:28, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви!
Причина: Пиши с малки букви!
- blue avalanche
- Контакти:
На стадиона съм!
-
Трябва да се играе с абсолютно същата нагласа както в мача с Лил !
Вярно, че повечето играли срещу французите няма да играят утре, но психически заместниците им, трябва да гледат на Славия, както на Лил !
Ако няма подценяване, умора и пестене, няма да имаме проблеми в тоя мач !
Естествено, че ще липсват наказаните ....
Но сега е момента на другите, които играят по малко, да покажат, че могат да помагат на Левски да върви и без титулярите.
Мисля, че Ицо Йовов може да играе зад нападателя ( който вероятно ще е Иса ) ... трябва да бъде освободен от дефанзивни функции, за да бъде по дълго време свеж.
Пред 4-ката бранители, спокойно биха могли да играят Огнянов и Грийн.
Ако холандеца бъде сложен за партньор на Милиев, то май нямаме особенно голям избор, и ще трябва да се пусне Лъчо Балтанов.
Иначе в атака нещата са ясни .... Иса - Младенов - и Жо, би трябвало все да вкарат някои и друг гол.
Въпроса е, да не допуснем повече, от колкото отбележим !
Мисля, че ще го спечелим този мач, трудно > 2 : 1 за " Сините"!
Вярно, че повечето играли срещу французите няма да играят утре, но психически заместниците им, трябва да гледат на Славия, както на Лил !
Ако няма подценяване, умора и пестене, няма да имаме проблеми в тоя мач !
Естествено, че ще липсват наказаните ....
Но сега е момента на другите, които играят по малко, да покажат, че могат да помагат на Левски да върви и без титулярите.
Мисля, че Ицо Йовов може да играе зад нападателя ( който вероятно ще е Иса ) ... трябва да бъде освободен от дефанзивни функции, за да бъде по дълго време свеж.
Пред 4-ката бранители, спокойно биха могли да играят Огнянов и Грийн.
Ако холандеца бъде сложен за партньор на Милиев, то май нямаме особенно голям избор, и ще трябва да се пусне Лъчо Балтанов.
Иначе в атака нещата са ясни .... Иса - Младенов - и Жо, би трябвало все да вкарат някои и друг гол.
Въпроса е, да не допуснем повече, от колкото отбележим !
Мисля, че ще го спечелим този мач, трудно > 2 : 1 за " Сините"!