Локо Пловдив с амбиции за Купата на България
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- локофанатик
- Контакти:
Re: Локо Пловдив с амбиции за Купата на България
Купата ми е голямата мечта. Да играеш финал за купа е нещо велико, нещо незабравимо! Аз съм гледал вече един финал / за купата на Съветската армия през 80-те години/ и тръпката, че всичко се решава в един мач е страхотна. САМО ЛОКО!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
локофанатик написа:Купата ми е голямата мечта. Да играеш финал за купа е нещо велико, нещо незабравимо! Аз съм гледал вече един финал / за купата на Съветската армия през 80-те години/ и тръпката, че всичко се решава в един мач е страхотна. САМО ЛОКО!
Я виж ти...значи сме били заедно

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Модератор ЛокоПД написа:локофанатик написа:Купата ми е голямата мечта. Да играеш финал за купа е нещо велико, нещо незабравимо! Аз съм гледал вече един финал / за купата на Съветската армия през 80-те години/ и тръпката, че всичко се решава в един мач е страхотна. САМО ЛОКО!
Я виж ти...значи сме били заедноА да кажеш нещо за полуфинала ?
ХаХа вия да нямате внуци

Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
локофанатик написа:Купата ми е голямата мечта. Да играеш финал за купа е нещо велико, нещо незабравимо! Аз съм гледал вече един финал / за купата на Съветската армия през 80-те години/ и тръпката, че всичко се решава в един мач е страхотна. САМО ЛОКО!

П.С.
финалите 80те бяха 2 за съжаление единия го изгубихме
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
- Пловдив1926
- Контакти:
puf-paf написа:Модератор ЛокоПД написа:локофанатик написа:Купата ми е голямата мечта. Да играеш финал за купа е нещо велико, нещо незабравимо! Аз съм гледал вече един финал / за купата на Съветската армия през 80-те години/ и тръпката, че всичко се решава в един мач е страхотна. САМО ЛОКО!
Я виж ти...значи сме били заедноА да кажеш нещо за полуфинала ?
ХаХа вия да нямате внуци
Ужасен ахахахахахахахах
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Пловдив1926 написа:
Ужасен ахахахахахахахах
Ако му кажа,че съм гледал на живо и мача през 1974 / Локо ПД - Ботев 7:3/,сигурно ще ме пита дали нямам и правнуци...

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg