Отново тотална доминация на английските отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Bavareca
Контакти:

Re: Отново тотална доминация на английските отбор

Мнениеот Bavareca » 12 мар 2009 11:06

Anglijskite otbori imat samo 3(TRI) spe4eleni shampionski ligi za 20 godini!
Nikakva dominacia na tezi otbori niama i ne e imalo!
Bayern shte spe4eli shampionskata liga tazi godina,pomnete !
Последна промяна от Darina на 12 мар 2009 11:23, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица

Потребителски аватар
North side Boy

Мнениеот North side Boy » 12 мар 2009 11:08

Какви Английски отбори бе братче,та те от 4-ри отбора се събират 5-ма Англичани играещи!!!Отборите,които се опитват да наблягат на английски играчи във Вишата Лига,вижте ги на кои места са в класирането!!!Ако въведат новото правило за броя на чужденците в един отбор,тогава ще се разбере кое първенство е най-най!!!
ПлОвДиВ е СаМо ЧеРнО-БяЛ !!!

Потребителски аватар
kfcbm

Мнениеот kfcbm » 12 мар 2009 11:24

Lord of memories написа:
А когато Байерн вземе купата,дали най-накрая ще млъкнете?

Те няма да е зле да почнат да бият Херта Берлин, Хамбургер, Енерги Котбус и разни тем подобни преди да имат апетити към ШЛ, не си мислете че са супер силни само защото играеха срещу отбор без защита. Спортинт Лисабон, сериозно ли , не мисля че и те разбраха как се класираха за 1/8 финала на ШЛ.
Много интересен ще ми е един мач Барса - Баиерн.

И на мен,особено при положение,че досега БарСЕЛОна и БАЙЕРН са играли 4 мача-2равни и 2 ПОБЕДИ за БАЙЕРН!
Всеки трябва да се съобразява с Байерн в ШЛ,не пишете глупости!Относно БЛ-не ни мисли!Накрая ПАК ще сме шампиони! ;)
FC BAYERN FUER IMMER UND EWIG !
Jeanette FOREVER !

Потребителски аватар
toni_montana
Контакти:

Мнениеот toni_montana » 12 мар 2009 11:28

North side Boy написа:Какви Английски отбори бе братче,та те от 4-ри отбора се събират 5-ма Англичани играещи!!!Отборите,които се опитват да наблягат на английски играчи във Вишата Лига,вижте ги на кои места са в класирането!!!Ако въведат новото правило за броя на чужденците в един отбор,тогава ще се разбере кое първенство е най-най!!!

Много искам да го въведът да видя какво ще стане с отбори като Арсенал и Ливърпул.. :roll:

madmax74
Контакти:

Мнениеот madmax74 » 12 мар 2009 11:36

ZYKLON написа:Може да е най-богатото първенство,но определено е най-скучното.Какво се случва последните 15 години?
Юнайтед,Арсенал или Челси.Арсенал,Юнайтед или Челси.Челси,Юнайтед или Арсенал.Егати скуката.Същото,като шотландското.Само,че не с два а с три отбора.А да.Има еди вечни "фаворити",които около средата на сезона се окзва,че са се осрали отново.

Да те попитам тъп ли си или на такъв се правиш - в Германия да не е по-интересно:само Байерн;а в Испания само Реал или Барса,в Италия - само Интер;във Франция -само Лион,или ти гледаш първенството на Зинзибар и там фаворитите са много.
Истината е една Висшата лига е най-силното първенство и цяло чудо ще е ако финала пак не е изцяло английски

Потребителски аватар
de_souza
Контакти:

Мнениеот de_souza » 12 мар 2009 11:38

toni_montana написа:
North side Boy написа:Какви Английски отбори бе братче,та те от 4-ри отбора се събират 5-ма Англичани играещи!!!Отборите,които се опитват да наблягат на английски играчи във Вишата Лига,вижте ги на кои места са в класирането!!!Ако въведат новото правило за броя на чужденците в един отбор,тогава ще се разбере кое първенство е най-най!!!

Много искам да го въведът да видя какво ще стане с отбори като Арсенал и Ливърпул.. :roll:

отбори като арсенал и ливърпул? а я ми кажи в отбора на интер снощи колко италианци имаше??? :D

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 12 мар 2009 11:53

На мен лично ще ми е интересно да гледам Байерн- Манчестър! Който е гледал финала 1999 ще ме разбере защо! :D Ливърпул им пожелавам Арсенал, че ще им стане навик да отстраняват Челси! Барса-Челси ще е гвоздеят на вечерта! Според мен гвоздеят в ковчега на Челси! Виляреал-Порто ще е нещо като пълнеж, но нека има един по-непретенциозен отбор на 1/2финалите! На 20.03 ще разбера дали съм познал и е станало както искам!
Последна промяна от АСМ1899 на 12 мар 2009 11:59, променено общо 1 път.
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 12 мар 2009 11:56

madmax74 написа:
ZYKLON написа:Може да е най-богатото първенство,но определено е най-скучното.Какво се случва последните 15 години?
Юнайтед,Арсенал или Челси.Арсенал,Юнайтед или Челси.Челси,Юнайтед или Арсенал.Егати скуката.Същото,като шотландското.Само,че не с два а с три отбора.А да.Има еди вечни "фаворити",които около средата на сезона се окзва,че са се осрали отново.

Да те попитам тъп ли си или на такъв се правиш - в Германия да не е по-интересно:само Байерн;а в Испания само Реал или Барса,в Италия - само Интер;във Франция -само Лион,или ти гледаш първенството на Зинзибар и там фаворитите са много.
Истината е една Висшата лига е най-силното първенство и цяло чудо ще е ако финала пак не е изцяло английски

За последните 15 години в Германия са станали 6 различни отбора шампион.Шест не три.В момента шанс за титлата имат шест отбора.Шест не един.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 12 мар 2009 12:14

Най-силното първенство е английското,няма спор.Когато 3 немски,4 испански или 4 италиански отбора се класират на 1/4 финалите в ШЛ пак ще си говориме!

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 12 мар 2009 12:27

MuFc1878 написа:Най-силното първенство е английското,няма спор.Когато 3 немски,4 испански или 4 италиански отбора се класират на 1/4 финалите в ШЛ пак ще си говориме!

Това не означава,че първенството им не е скучно и беинтересно.

Върни се в “Футбол - Свят”