Илиян Илиев след мача с ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

IZST
Контакти:

Re: Илиян Илиев след мача с ЦСКА

Мнениеот IZST » 30 окт 2010 21:22

Илиев требва да получи овации за добрата игра на Берое, но си стъпи на метеното с глупостите които наговори след мача.

baimile
Контакти:

Мнениеот baimile » 02 ное 2010 20:03

Чак симпатичен не ми е бил.
Но се изложи. Това че е бил в Левски е едно на ръка. Като се сетя какви ги наговориха Димитър Васев, Николай Гигов и Иво Тонев след 2-2, без да са били на Герена...

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 ное 2010 09:02

Темата трябваше да се казва:"Плюй Илиев,плюй Илиев,плюй,плюй,плюй!"

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 ное 2010 20:32

blue avalanche написа:Темата трябваше да се казва:"Плюй Илиев,плюй Илиев,плюй,плюй,плюй!"

Или може би "Плюенето на Илиев"?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 ное 2010 09:09

vaskonti написа:
blue avalanche написа:Темата трябваше да се казва:"Плюй Илиев,плюй Илиев,плюй,плюй,плюй!"

Или може би "Плюенето на Илиев"?

Доколкото си спомням,Илиев се исказа срещу съдиите,а не срещу ЦСКА. :oops:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 ное 2010 09:18

Имаш пред вид, че се е изказал за съдиите на мача ЦСКА - Берое? Ти това неговото изказване ли му викаш? Поне едно нещо конкретно да беше посочил като претенция. Общите приказки в такива случаи им се вика плюене. А щом не може да покаже дори грам достойнство и реагира по такъв начин, ще си търпи съответното отношение.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 ное 2010 15:07

Може и да е сбъркал съдията някои фаулове, но те всичките бяха в средата на терена. По никакъв начин съдиите не повлияха на резултата и това е най-важното.
Спечелихме си заслужено, защото през второто полувреме бяхме по-настойчиви и създадохме повече положения, докато Берое дори при 1-1 и 2-2 бавеха играта. Моите уважения към този отбор, който ми е вторият най-любим в А група, обаче могат да се радват, че само с 3-2 се отърваха.
Илиев не е лош треньор, симпатичен ми е и като човек, но за загубата си бяха виновни играчите му, а не съдиите.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 05 ное 2010 17:32

Обаче "ония горе" си знае работата.Илиян се хвалеше,че направил хикс с Рапид за разлика от "слабия" ЦСКА,който го подкрепя съдията и затова бие Берое.Смях,голям смях.Вчера победихме Рапид въпреки съдията.Ако случайно някой съдия свири така за ЦСКА срещу Берое примерно не ми се мисли каква ще му е реакцията.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 05 ное 2010 22:58

miros написа:Обаче "ония горе" си знае работата.Илиян се хвалеше,че направил хикс с Рапид за разлика от "слабия" ЦСКА,който го подкрепя съдията и затова бие Берое.Смях,голям смях.Вчера победихме Рапид въпреки съдията.Ако случайно някой съдия свири така за ЦСКА срещу Берое примерно не ми се мисли каква ще му е реакцията.

И какъв ще бъде резултата...

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 07 апр 2011 23:09

МНОГО ОМРАЗА ИМА У ВАС БЕ МОМЧЕТА. УДИВЕН СЪМ! НЕ БЯХ ВЛИЗАЛ НИКОГА ВЪВ ФОРУМА НА ЦСКА! УНИКАЛНИ СТЕ!Така е-винаги са Ви подпирали съдиите... ВИЕ КОИТО СТЕ НИ СЪСИПВАЛИ 100 пъти, защото винаги сме Ви били трън в очите, винаги сте ни обезкървявали отбора. Уникално е, че тези футболисти, които идват от Берое при вас, автоматично забравят от къде е тръгнал пътя им на футболисти-Г.Димитров, Хр.Янев, че и Ст.Младенов...За Рапид Виена какво да говорим-каква е нашата селекция и каква е вашата. За вашите хулигани научи цяла Европа от побоя който нанесохте на феновете на Рапид в софия. За Мездра да не говорим. Хайде бъдете здрави и по-малко омраза.
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Върни се в “ЦСКА”