Сега сериозно
Ясен Петров/Георги Иванов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трябва ли да се смени Ясен Петров ??
Освен Ясен, трябва да се смени и следващия треньор след него. Няма значение кой ще е, важното е да има смени.
Сега сериозно

Сега сериозно
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
- Левски 1914
- Контакти:
Естествено, че не трябва да се сменя! Ясен е добър треньор! Не може само да побеждаваме, и тия моменти ги има! Записахме малко по-слаби мачове и веднага пак се почна за смяна на треньора..
Офтопик: Отбора сега има нужда от подкрепа и нищо няма да ви навреди ако отидете утре в 14:00 на Овча Купел, вместо да коментирате мача по телевизията!
Офтопик: Отбора сега има нужда от подкрепа и нищо няма да ви навреди ако отидете утре в 14:00 на Овча Купел, вместо да коментирате мача по телевизията!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ
-
bojiTHEmaster
- Контакти:
Перфектен мач на Ясен срещу Лил. От стартовия състав, до смените, от тактиката до мотивацията... А смяната на Дарко, за когото всички знаем че в последните 15 минути на повето мачове не му достигат физически сили, с Иво беше най-правилния ход в този момент.
Ясен трябва да остане поне до лятото, а даже си мисля, че ще е още по-добре до следващото лято!
Ясен трябва да остане поне до лятото, а даже си мисля, че ще е още по-добре до следващото лято!
Не!
1. Рано е за смени.
2. Рано е за генерални оценки.
3. Според мен има желание да се развива, дори и в момента да не е суперкласа, а си мисля, че има и интелекта да го направи.
4. Според резултатите и играта-не.
1. Рано е за смени.
2. Рано е за генерални оценки.
3. Според мен има желание да се развива, дори и в момента да не е суперкласа, а си мисля, че има и интелекта да го направи.
4. Според резултатите и играта-не.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
какво трябва да се случи, че да го уволнят този некадърник? пореден безумен мач - със Славия. Ако сега не го махне, ще изгубим и мястото си в за лига Европа. през паузата Батков ще осъзнае, че няма как да атакува Шампионска лига и ще продаде най-добрите ни играчи, в т. ч. и Дембеле. Този нещастник - треньора проваля един невероятен шанс да имаме супер отбор. Жалко!
Ясен да изчезва на мига
Вие сте луди.
Ясен да си изкара целия сезон.
Ясен да си изкара целия сезон.
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
Аре стига с тия простотии бе. Ясен да изчезвал на мига, Гонзо да изчезвал. Преди месец си се радвал като детенце, а сега ги плюеш?! Какъв почитател си ти, това ли ти е подкрепата? Вместо да пишеш простотии, обоснови се с градивна критика - ще е по-приемлив поста ти. Напиши Ясен не ми хареса, защото направи това това и това.
Моето мнение е, че трябва да го оставят да работи човека, иначе нищо няма да стане. Нещата ще се развият като миналата година ако го сменят.
И предлагам темата да се затвори защото много бълвоч почна да излиза тука.
Моето мнение е, че трябва да го оставят да работи човека, иначе нищо няма да стане. Нещата ще се развият като миналата година ако го сменят.
И предлагам темата да се затвори защото много бълвоч почна да излиза тука.
Ясен Петров - ОСТАВКА!!!!
Това е, друго няма.........
Re: Ясен Петров - ОСТАВКА!!!!
Стани ти треньор, искаш ли? Много е лесно така да стоиш отстрани и само да ругаеш. Не става така.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание