Шансовете на ЦСКА и Левски!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

runnersa
Контакти:

Re: Шансовете на ЦСКА и Левски!!!

Мнениеот runnersa » 05 ное 2010 16:16

Highlander написа:
stannn написа:Хората са изчислили вече вариантите.

Левски

1. При две победи срещу Гент и Спортинг - Левски със сигурност се класира за следващата фаза на ЛЕ

Източник: Sportal.bg

И аз си поиграх със сметките и има вариант при две победи срещу Гент и Спортинг , отборът на Левски пак да отпадне .
Ако Лил бие Спортинг като гост и Гент като домакин , Левски и да бие двата мача пак отпада .
Иначе се чудя могат ли Лил и Спортинг да влязат в уговорка и Спортинг да им пусне .И дали Спортинг ще си даде зор в този мач?

Не! Току що това писахме при този вариант отпада Спортинг сметни пак :mrgreen:
Стават Лил 11, Левски 10, Спортинг остава с 9 а сметни пак кой отпада при този вариант :mrgreen:
Пак казвам това граничи с фантастиката, но го има в сметките ;)
Последна промяна от runnersa на 05 ное 2010 16:19, променено общо 2 пъти.

bfsnaHEROIN
Контакти:

Мнениеот bfsnaHEROIN » 05 ное 2010 16:17

batistutafor написа:ЦСКА - Бешикташ 1
ЦСКА - Порто 2

Левски - Гент 1
Левски - Спортинт 2

ИЗОБЩО АМА ИЗОБЩО НЕ РАЗБИРАШ ОТ ФУТБОЛ ХАХА!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 05 ное 2010 16:22

runnersa написа:Не се бях замислил за Спортинг...направо ги пиша класирали се...това ще е по тъпо и от Антверпен.Да бият и да се считат за участник и на пролет и в 2 кръга да се ус***ат :mrgreen:

То на практика е невъзможно, но просто ти казвам, че както нареди нещата изхвърли Спортинг :mrgreen:
Заради това е написал, че при 2 победи със сигурност се класирате на практика си е така въпроса е как да се постигнат :)
[/quote]
ОО това е лесно , просто да вкараме 1 гол повече от противника... даже не 2-3 , само 1 ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от mormona на 05 ное 2010 16:23, променено общо 1 път.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 05 ное 2010 16:22

mormona написа:
runnersa написа:Не се бях замислил за Спортинг...направо ги пиша класирали се...това ще е по тъпо и от Антверпен.Да бият и да се считат за участник и на пролет и в 2 кръга да се ус***ат :mrgreen:

То на практика е невъзможно, но просто ти казвам, че както нареди нещата изхвърли Спортинг :mrgreen:
Заради това е написал, че при 2 победи със сигурност се класирате на практика си е така въпроса е как да се постигнат :)

ОО това е лесно , просто да вкараме 1 гол повече от противника... даже не 2-3 , само 1 ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
Лесно е да се каже прав си :mrgreen:

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 05 ное 2010 16:23

Мене не ме вълнуват тука сега тези сметки,има един който ми дължи 5000 лева,а аз му дължа 2 стотинки.Не мога да се сетя на кого във подписа се мъдреше.Даже ми беше писал,че си чака и той залога.Ако някой може да се сети кой беше да пише. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Подписа му беше нещо подобно "Ако Гаджев уцели поне един път врата на противника при неговите удари,давам 5000 лева,а аз приемам залог по 1 стотинка".

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 05 ное 2010 16:25

donpacko написа:Мене не ме вълнуват тука сега тези сметки,има един който ми дължи 5000 лева,а аз му дължа 2 стотинки.Не мога да се сетя на кого във подписа се мъдреше.Даже ми беше писал,че си чака и той залога.Ако някой може да се сети кой беше да пише. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Подписа му беше нещо подобно "Ако Гаджев уцели поне един път врата на противника при неговите удари,давам 5000 лева,а аз приемам залог по 1 стотинка".

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Искам и аз ! Каде ше е срещата да доида за 5 000 :mrgreen:

Иначеее стряскаме тука Манише и компания ..смразяваме ги на Герена с публика и лошо време... и те клекват накрая. :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 05 ное 2010 16:27

blue SASHO77 написа:
miros написа:
blue SASHO77 написа:ЦСКА 0%
Левски между 5 и 10%!!!

Знаеш ли какво означава 0% или 100%?В училище преди имаше един предмет-математика.Учил ли си го?

Как ти звучи отговора: Шанса на цеца да продължи напред в групата се равнява на 0%, тоест, ако от 100% шанс за продължаване,извадим 100,тоест,че нямат никъв шанс, по-добре ли ще се почувстваш!!!?

[offtopic]Аз не бях от най-примерните ученици,но ти сигурно си имал много двойки с такива отговори. :mrgreen:[/offtopic]
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 05 ное 2010 16:27

Левски може да бие Гент като гост , а Спортинг ще се хвърлят срещу Лил и поне според мен ще победят .
От там нататък Спортинг се класира и ще дойдат с резервите , както го направиха и с Гент . Всички шансове има ли някой възможност да прескочи групата ще ги разберем на 2 декември . Аз съм оптимист за Левски .
За ЦСКА също има вариант , но доста по сложна въртележка трябва да стане .
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

cantona e mangal

Мнениеот cantona e mangal » 05 ное 2010 16:31

Мисля, че много надценявате възможностите на БГ отборите ни. според мен Гент ще победи Левски е Белгия. Незнам защо подценявате белгийците, но всички ще видим тяхната класа на 2-ри декември. А и освен това не съм видял сините да направят нещо като гост от както се помня, ако някой може да ме оровергае - нека да го направи. В последният мач Спортинг е гост в София на Левски и мисля, че няма да се напънат чак толкова много португалците. За мене този мач е Х.
Относно ЦСКА - Бешикташ, най-вероятен е равният мач, защото турците са много добър отбор. Ако приемем факта, че Гути (гугутката) няма да играе в този мач, защото снощи съдията го изгони в мача им срещу Порто, то може червените фенове да помечтаят за победа, тъй като ЦСКА е домакин. Но само мечтите не са достатъчни, трябва и добра игра. За последният мач на ЦСКА нямам какво да кажа - във сферата на фантастиката е - видяхте Левски как бяха приземени в Португалия, да не говорим, че Порто е с класи над Спортинг. Все пак от ЦСКА винаги може да се очакват добри резултати в Европа и нищо не е изключено.
Нека да пожелаем успех на двата БГ гранда.
Мои прогнози: ЦСКА-Бешикташ 1; Гент-Левски 1; Левски-Спортинг Х; Порто-ЦСКА 1.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 05 ное 2010 16:41

cantona e mangal написа:Мисля, че много надценявате възможностите на БГ отборите ни. според мен Гент ще победи Левски е Белгия. Незнам защо подценявате белгийците, но всички ще видим тяхната класа на 2-ри декември. А и освен това не съм видял сините да направят нещо като гост от както се помня, ако някой може да ме оровергае - нека да го направи. .

Говорим за класни отбори и гостуванията на тях...еми дори и когато играхме четвъртфинал няма6е кои знае какви мачове навън - но все пак .. Артмедия - Левски 0-1 (супер чуство след тоя мач, напролет играхме сеедно играем срещу Академик или Македонска слава... и резонно продължихме.) , Удине - Левски 0-0 ,Шалке 04 - ЛЕвски 1-1 , Лацио - Левски 0-1 !

Върни се в “Футбол - България”