ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
jul
Контакти:

Re: Димитър Борисов или Дучето?

Мнениеот jul » 05 ное 2010 15:29

Много точно!
ЦСКА си е ЦСКА!

Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!

Miroslav33
Контакти:

Мнениеот Miroslav33 » 05 ное 2010 15:29

Аз подкрепям собственика! :)Дучето го е яд че вече не му дават пари :) :lol: :lol: :lol:

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 05 ное 2010 15:32

Какви са тези глупости Дучето си е голям ЦСКАР може да си има и косури ама Дучето неможе да каже на никой дали да харесва управлението на ЦСКА за незнаещите Дучето винаги е бил за подкрепа на отбора на стадиона другите големи фракции искаха да се протестира навън след боя на д Главата и Дучето реши така, но тези всички момчета обичат ЦСКА много скоро пак ще са настадиона и ще подкрепят ЦСКА както само те могат. А Борисов трябва да направи първо нещо значимо за да си върнат хората доверието снощи пак се изложи напил се на куче и дава интервю поне да не беше вдигал телефона, но всички ЦСКАРИ искаме титан да успее, защото това е успех за ЦСКА. Сега трябва спокойствие и подкрепа на отбора.

streleca 76
Контакти:

Мнениеот streleca 76 » 05 ное 2010 15:35

ivo1943 написа:Аз съм фен на ЦСКА! От тези които са на всеки домакински сядат в сектор А защото иска само да подкрепя! Сектор Г вече не е същия! В него пребивават групички които вобще не са дошли да гледат мача! Които са ПОДСТРЕКАВАНИ, ЗАКРИЛЯНИ и РЪКОВОДЕНИ от Дучето да плюят всеки който не плаща! Това си е чиста проба рекет скрита зад марката ЦСКА!Затова сектор Г е празен! Аз подкрепям собственика! Който не е собственик не може да разбере колко е трудно да се даржиш над водата без да потанеш! Особено ако има паразити като Дучето който само искат да лапат! Искам да разбера колко фенове мислят като мен? Колко са изгонените от любимия сектор?

дано това не е платена статия(в подкрепа на борисов и иванов),ако не е аз твърдо те подкрепян.Проблемат ми е,че не съм от София и не мога редовно да ходя на мачовете.Все пак искам нещо да споделя(това е лично мое мнение)Борисов и иванов по мои сметки са дали толкова пари колкото са изкарали от отбора.Според мен те искат този отбор да се самойздържа,тези двамата можеха да оставят отбора на Армията.Но не там са гооооооооооолеми интереси.Но Дучето е никой за да настройва цялата общност срещу отбора(защото той точно това направи)срамота на мач в софия ходят по-малко хора отколкото в чужбина.Затова е виновен Дучето,който сигорно 20 години нищо не е работил(само фен на ЦСКА)или кара автобусана на безработните.ДА СЕ МАХА ВЕДНАГА.Той е храниник на ЦСКА

Потребителски аватар
efocskan
Контакти:

Мнениеот efocskan » 05 ное 2010 15:36

Димитър Борисов естествено а на тоз дебелия трябва да му забранят да стъпва на мачовете на ЦСКА
Над смълчаните ливади
тичат куци сини крави
Трактор Беларус" ги гони
мамата им да разгони...

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 05 ное 2010 15:39

Момчета другото, което ще ви кажа че новия собственик на ЦСКА ще се казва Кирил Домусчиев информация на уше.

ivo1943
Контакти:

Мнениеот ivo1943 » 05 ное 2010 15:40

streleca 76 написа:
ivo1943 написа:Аз съм фен на ЦСКА! От тези които са на всеки домакински сядат в сектор А защото иска само да подкрепя! Сектор Г вече не е същия! В него пребивават групички които вобще не са дошли да гледат мача! Които са ПОДСТРЕКАВАНИ, ЗАКРИЛЯНИ и РЪКОВОДЕНИ от Дучето да плюят всеки който не плаща! Това си е чиста проба рекет скрита зад марката ЦСКА!Затова сектор Г е празен! Аз подкрепям собственика! Който не е собственик не може да разбере колко е трудно да се даржиш над водата без да потанеш! Особено ако има паразити като Дучето който само искат да лапат! Искам да разбера колко фенове мислят като мен? Колко са изгонените от любимия сектор?

дано това не е платена статия(в подкрепа на борисов и иванов),ако не е аз твърдо те подкрепян.Проблемат ми е,че не съм от София и не мога редовно да ходя на мачовете.Все пак искам нещо да споделя(това е лично мое мнение)Борисов и иванов по мои сметки са дали толкова пари колкото са изкарали от отбора.Според мен те искат този отбор да се самойздържа,тези двамата можеха да оставят отбора на Армията.Но не там са гооооооооооолеми интереси.Но Дучето е никой за да настройва цялата общност срещу отбора(защото той точно това направи)срамота на мач в софия ходят по-малко хора отколкото в чужбина.Затова е виновен Дучето,който сигорно 20 години нищо не е работил(само фен на ЦСКА)или кара автобусана на безработните.ДА СЕ МАХА ВЕДНАГА.Той е храниник на ЦСКА

Споко, не е платено!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 05 ное 2010 15:44

zavinagicska написа:Момчета другото, което ще ви кажа че новия собственик на ЦСКА ще се казва Кирил Домусчиев информация на уше.

Май не си чул правилно. Човека вече си има отбор и има намерение да вкарва доста пари там.

"Кирил Домусчиев е новият собственик на Лудогорец"

Ето ти и статията:
http://football24.bg/?gg=3&hh=4&ii=107& ... m=107&nn=5
[center]ИзображениеИзображение[/center]

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 05 ное 2010 15:48

stannn написа:
zavinagicska написа:Момчета другото, което ще ви кажа че новия собственик на ЦСКА ще се казва Кирил Домусчиев информация на уше.

Май не си чул правилно. Човека вече си има отбор и има намерение да вкарва доста пари там.

"Кирил Домусчиев е новият собственик на Лудогорец"

Ето ти и статията:
http://football24.bg/?gg=3&hh=4&ii=107& ... m=107&nn=5

Добре следи нещата.Инфото ми не е от тук, но много сигурен източник.
От няколко дни в Разград упорито се говори, че президентът на местния ФК Лудогорец Кирил Домусчиев ще се завърне съвсем скоро в ЦСКА. Бизнесменът беше член на Надзорния съвет на “червените”, но през лятото се оттегли от Борисовата градина по посока Разград. Сега в Лудогорието се носи вестта, че един от най-проспериращите мъже в България е на път отново да се озове в “армейския” клуб. Но този път в далеч по-отговорна и по-важна роля, разбра БЛИЦ.

Според непотвърдена все още официално информация Кирил Домусчиев заедно със своя брат Георги ще купят част от акциите на ЦСКА – най-вероятно 50%, и заедно с фирма “Титан” ще станат съсобственици на “червените”. Друга версия гласи, че Домусчиев ще изкупи целия контролен пакет акции, а според трета ще се сдобие с далеч по-малък процент акции – около 20.

Кирил Домусчиев помогна на Лудогорец да излезе от финансовия батак, но ако мълвата за завръщането му в ЦСКА се окаже истина, той няма да има законовото право да издържа едновременно два футболни отбора.

Кой е Кирил Домусчиев? Роден е през 1969 година. Започва дългия си път към милионите от търговия на сергия, когато е едва на 20 години. В дъното на забогатяването на двамата братя стои майка им. Тя е дългогодишен директор на завод “Балкан” в Ловеч, който Домусчиев успява да приватизира чрез фонд “Напредък”, основан от него и брат му Георги. Благодарение на съветите на майка си, а не на някой “червен” политик, още ненавършил 30, Кирил вече участва в приватизацията чрез фонда си “Напредък”. През това време той кратък бизнес с разстреляния по-късно бивш шеф на „Локомотив“ (Пловдив) Александър Тасев.
По време на масовата приватизация фондът “Напредък” купува мажоритарни дялове в ловешкия завод за велосипеди “Балкан”, “Плевенско пиво” и редица други предприятия.

Кирил и брат му Георги Домусчиев учредяват и инвестиционното дружество "Адванс пропъртис". Впоследствие закупуват фармацевтичните фирми "Биовет" и "Хювефарма", стоков базар "Илиянци", който по-късно препродават, и строителната компания "Балканкар Средец". Домусчиев е бивш собственик и на фирма "Левски-Карина", като допреди 5 години бизнесменът е имал дялове в Обединен спортен клуб Левски. Въпреки това той е от малък голям привърженик на ЦСКА, където изкара почти година и половина като член на Надзорния съвет.

Според неофициални данни активите от всичките му дейности възлизат на над 500 млн. евро.

В края на 2007 година Домусчиев и неговата "Адванс пропъртис" в консорциум с немската "KG Maritime Partners" купуват българската морска флотилия. Те предлагат 440 милиона лева за 70% от дружеството. Фирмата на Домусчиев смята да инвестира 779.8 млн. лв. в проекта за първите десет години. "Обновяването на флота е приоритет в бизнес програмата ни", заявява бизнесменът.

Кирил и Георги Домусчиеви са собственици и на МОЛ “Сердика”. Зад мегастроежа стои и името на съпругата на Георги. Жената на Кирил пък отдавна е в Барселона, в къща за 2 милиона евро. Официално за собственици на МОЛ “Сердика” се сочат австрийският фонд за инвестиции в имоти “Шпаркансен имобилиен” и германският строител и мениджър на молове “ЕЦЕ проектмениджмънт”.

Според най-тлъстата клюка Домусчиев е дал 7-цифрена сума на собственика на “Левски” Тодор Батков, с което е станал най-големият му кредитор след една банка. Преди около месец обаче адвокатите на бизнесмена категорично отрекоха, обявявайки че това е най-невярната “информация”, появявала се за Кирил Домусчиев.

Голямата му страст е ловът. Той не крие, че обожава да ходи на сафари в Африка, Амазония и даже на Северния полюс.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 05 ное 2010 15:51

Блиц са малко клюкарска агенция ама ако е вярно нямам нищо против. И врътка винаги може да се направи. Той да дава пари и за двата отбора, а собственик да един от двата да е брат му.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “ЦСКА”