КОЕФИЦИЕНТИТЕ НА ОТБОРИТЕ НИ В ЕВРОПА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Коефициентьт на страната ни ?
момчета нека някой да каже който има информация помня преди 2 месеца вьрвяха online статистики именно за коефициентите на страните...
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... f2011.html
Това е за тази година.. има ги и за предните 5: по отбори, по държави и т.н.
Това е за тази година.. има ги и за предните 5: по отбори, по държави и т.н.
Повече от 20-то място няма да се качим http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2011.html
След това издание паднахме с три места.
Най-големият губещ в момента като позиции и коефициент са Румъния.
След това издание паднахме с три места.
Най-големият губещ в момента като позиции и коефициент са Румъния.

да не се отваря нова тема как върви моля ви коефицента на Левски.Само знам че догодина излизаме за ериода 2005-2010год.Ще се радвам на повечко инфо.
LEVSKI_FOREVER
-
- Контакти:
Страните, които са пред нас с всяка изминала година се развиват, докато ние си тъпчем на едно място. За състоянието, в което се намираме тази позиция никак не е лоша.
zlatan написа:да не се отваря нова тема как върви моля ви коефицента на Левски.Само знам че догодина излизаме за ериода 2005-2010год.Ще се радвам на повечко инфо.
Клубният коефициент ще го гледаме след приключване на участието, но повече 13 - 14 няма да е, то ест ако правиш сметка за догодина, само за в турнира за ЛЕ ще сте поставени, а в турнира за ШЛ непоставени.
Колкото по-напред в класирането е добре и не е, просто там е нож с две остриета.

Реално погледнато нямаме отбор който да е за Шампионска лига. Трябва да си гледаме реалните цели. А те са и през следващата година да имаме поне 2 отбора в групите на Лига Европа и да вземат точки.
[center]
[/center]

zlatan написа:да не се отваря нова тема как върви моля ви коефицента на Левски.Само знам че догодина излизаме за ериода 2005-2010год.Ще се радвам на повечко инфо.
Levski Sofia Bul 4.0250 0.5500 1.4500 2.6250 3.8250 12.475
CSKA Sofia Bul 2.0250 2.5500 0.4500 2.6250 2.8250 10.475
благодаря за инфото това е таблицата която ми трябваше но виждам,че тя не е update-ta вчерашните мачове,направих анализ на другите страни как се движат и до тук 100% изпреварваме страните Кипьр,Чехия и Израел много малко ни остава да задминем Шотландия и Австрия но за сега ще са пред нас,да се надяваме че нашите отбори ще се напьнат още малко за някоя точка а отборите от Шотландия и Австрия ще загубят мачовете си докрая...колкото до другите страни този сезон няма да може да ги стигнем ! Вьпросьт ми е 15/16 място ни позволява +1 отбор отгоре нали така ?
dimachko написа:благодаря за инфото това е таблицата която ми трябваше но виждам,че тя не е update-ta вчерашните мачове,направих анализ на другите страни как се движат и до тук 100% изпреварваме страните Кипьр,Чехия и Израел много малко ни остава да задминем Шотландия и Австрия но за сега ще са пред нас,да се надяваме че нашите отбори ще се напьнат още малко за някоя точка а отборите от Шотландия и Австрия ще загубят мачовете си докрая...колкото до другите страни този сезон няма да може да ги стигнем ! Вьпросьт ми е 15/16 място ни позволява +1 отбор отгоре нали така ?
Коефициента се дели на броя на отборите в нашия случай - 4 .
Мисля че и в момента не трупаме коеф..защото се дават 2 точки бонус за влизане в групите..и всичко над 2 точки почва да се пише но не съм сигурен..
Върни се в “Футбол - България”